Kategoriler

    Geçmiş Aramalar

      Arama Önerileri

        Geçmiş Aramalar

          Yeni Koleksiyonla Yeni Sen

          20 Mayıs 2019

          ​Bohem bir keşif...

          Doğanın özgür ruhundan ilham alan bir koleksiyon…

          Romantizmin sessiz fısıltısı ile şekillenen bir doğaya dönüş hikayesi…



          Kusursuz Uyum
          Kusursuz Uyum

          Tüm zamanların favorisi monogram çantaları; bu sezon, mevsime göre yeni kimliğine bürünmüş, soft renk tonları ile göreceğiz. Şıklığı zarifleştiren Pierre Cardin kemerler de beliniz ile buluştuğu anda stilinizde elegan bir görünüm sizinle. Modada spor şıklık ve konfor arayan kadınlar ise sneaker ayakkabıları çok sevecek!

          Şık Düello
          Şık Düello

          Pierre Cardin hazır giyim grubu, desen ve renklerini kuşanmış ve mevsimi karşılamaya hazır durumda. Baştan ayağa şıklık yarışına giren parçalar, stil sahibi kadınların radarından çıkmıyor! Şort ve askılı kombinlere keskin bir geçiş yapmadan önce Pierre Cardin ince ceketlerle baharı keşfe çıkmanızı öneririz.

          Güneş Tutulması
          Güneş Tutulması

          Işıltılı ve enerji yükselten tavırlarıyla üç silahşör “deniz - kum - güneş”in en iyi arkadaşı Pierre Cardin bikini üstleri, mevsimin favorisi yüksek bel bikini altları ile güçlü bir birliktelik içerisinde. Hatları zarif biçimde ortaya çıkararak görünüşlere zarafet ekleyen bikiniler sayesinde tüm gözler sizin üzerinizde olacak.

          Derinleşen Konfor
          Derinleşen Konfor

          Doğada filizlenen yeşiller, Pierre Cardin pijamalarda hayat buluyor. Kreasyonun en can alıcı tarafı ise alışılmadık desenleri… Şimdiden yaz mevsimini yansıtan ve her anınıza eşlik edecek desenler, Pierre Cardin ile evlerinize konuk olacak! Floral baskılar ile desteklenen pijamalarla yaz aylarında modunuz hep konfor olacak.