Kategoriler

    Geçmiş Aramalar

      Arama Önerileri

        Geçmiş Aramalar

          blog
          Erkek Giyiminde Şıklık ve Özgünlük

          Erkek giyiminin önemi, zamanla değişen moda anlayışı içerisinde kendine özgü bir yer edinmiştir.

          Yeni Yıl Hediyeleri

          Erkek trikolardan kadın çantalara kadar sevdiklerinize mutluluk dağıtacak hediyelerle geri sayıma hazırız!

          Trençkot Kombinleri

          Trençkot, mevsim geçişlerinde oldukça sık tercih edilen ceket modellerinden biridir. Son yıllarda da vazgeçilmez ceket modelleri arasına girmesiyle birlikte birçok kişi “Trençkot nasıl giyilir?” sorusunun cevabını merak etmeye başladı. Bu yazımızda trençkot ile kombin yapmak ve her ortamda dikkatleri üzerine çekmek isteyenler için trençkot kombin önerilerimizi paylaşıyoruz.

          Pierre Cardin'de Kasım Ayı Şenliği: Fırsatlarla Dolu Bir Ay

          Sonbaharın sonuna yaklaştığımız bu dönemde doğanın renkleri solmaya, hava serinlemeye ve günler kısalmaya başlar. Ancak Kasım ayı sadece doğanın değişimine işaret etmekle kalmaz, aynı zamanda tüketiciler için de büyük önem taşır.

          Casual Erkek Ayakkabı Modellerinde Gülümseten Tasarımlar

          Erkek ayakkabı tasarımları, özellikle şık ve stil sahibi erkeklerin vazgeçilmezleri arasındadır. Günlük kombinlerin yanı sıra klasik ve casual giyinmeyi seven erkeklerin aksesuar seçimleri için ayakkabı modelleri ayrı bir yere sahiptir.

          Tatil Bavulu Nasıl Hazırlanır?

          Tatil zamanı geldiğinde, işte, okulda ve evde tüm bir yıl boyunca çalışıp didindikten sonra tatile çıkmak hepimizin hakkı. Soğuk ve kapalı kış aylarında hayalleri süsleyen tatil dinlenmenin, rahatlamanın ve eğlenceli vakit geçirmenin en keyifli yöntemi.

          Babalar Günü İçin Hediye Önerileri

          Özel günler, pek çok kişinin tatlı bir hediye telaşına düştüğü, unutulmaz anıları hafızlara kazımaya yardımcı anları içerir. Koşulsuz sevgi ve güvenin temsilcilerinden babalar için yılın en heyecanlı zamanlarından olan Babalar Günü’nde de tatlı bir hediye seçme telaşı yaşanır.

          Takım Elbise Altına Hangi Ayakkabı Giyilir?

          Takım elbise, stil sahibi her erkeğin gardırobunda muhakkak bulunan imza kombinlerin başında gelir. Özellikle şık davetler ve önemli toplantıların adeta ihtiyacı haline gelen erkek takım elbiseleri bir bütün olarak değerlendirebilmek için birlikte kullanılan aksesuarları da incelemek gerekir.

          Deri Ayakkabı Bakımı Nasıl Yapılır?

          Kadın, erkek fark etmeksizin hemen herkesin adeta bir tutku gibi benimsedikleri aksesuarlar vardır. Bu aksesuarlar arasında öne çıkan model şüphesiz ayakkabılardır.

          Tayt Kombinleri

          Tayt kombinleri günümüzde kadınların en çok tercih ettiği kombinlerdendir. Son yüzyıl içerisinde kadın giyim modasına dahil olan bu parçalar, günümüzde de popülerliğini giderek artırmaya devam ediyor.

          Kaşe Kaban Kombinleri

          Kaşe kaban kombinleri kış aylarının gelmesiyle birlikte ortaya çıkması öngörülebilir. Dış giyim parçaları arasında sunduğu konfor ve şıklıkla öne çıkan kaşe kaban çeşitleri hem kadınların hem de erkeklerin mutlaka gardırobunda bulundurması gereken parçalar arasında diyebiliriz.

          Kadın Yılbaşı Kombinleri

          Kadın yılbaşı kombinleri ile yılbaşında ne yaparsanız yapın, tarzınızla dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Yeni yılın gelişini sevdiklerinizle birlikte kutlarken, şık bir yılbaşı kombini yapmak istiyorsanız doğru seçimleri yapmanız önemlidir.

          Erkek Yılbaşı Kombinleri

          Erkek yılbaşı kombinleri ile yılbaşında şıklığınızı yansıtmak ve doyasıya eğlenmek istiyorsanız doğru kombini yapmanız oldukça önemlidir.

          Deri Mont Alırken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

          Deri mont hem soğuk kış aylarında hem de serin sonbahar havalarında sıklıkla tercih edilen dış giyim parçalarından biridir.

          Hangi Kıyafete Hangi Çanta Takılır?

          Kadın giyim modasında başarılı bir kombin yapmanın olmazsa olmazı çanta seçimidir diyebiliriz.

          Erkek Çanta Modellerinde Geniş Kullanım Yelpazesi

          Erkek çanta modelleri, özellikle ofiste çalışanlar ve okula gidenler için işleri kolaylaştıran, düzenli bir gün geçirmeye yardımcı olan aksesuarlardır.

          Şık, Kaliteli ve İşlevsel Erkek Cüzdan-Kartlıklar

          Erkek kartlıklar veya erkek cüzdanlar arasından seçim yaparken önceliği kullanım işlevine sonrasında da şık tasarımlara vermek kolaylık sağlar.

          Erkek Bileklik Modellerinde Doğal Taşların Enerjisi

          Doğal taşların enerjisini içinde barındıran bileklikler, yalnızca kadınların değil erkeklerin de kombinlerine entegre ettiği aksesuarlar arasında sayılır. Erkek aksesuar yelpazesini geniş tutanlar casual tarza uygun ya da hem spor hem de klasik etkiyi alabilecekleri bileklik modellerine yönelmektedirler.

          Takım Elbiseleri Nasıl Kombinleyebilirsiniz?

          Klasik stilin ve özel günlerin zamansız tercihi takım elbiseler ise her erkeğin gardırobunda mutlaka bulundurması gereken parçalardan birisidir. Peki, çok daha şık ve eşsiz bir görünüm için takım elbise nasıl kombinlenir?

          Damatlık Smokin Nasıl Seçilir?

          Özel günleri unutulmaz kılan öğelerden biri de o gün giyilen kıyafetlerdir. Pierre Cardin bünyesindeki, kaliteli damatlık smokin modellerinin bir arada bulunduğu koleksiyonları inceleyerek özel günlerinizi en şık şekilde geçirebilirsiniz.

          Klasik Giyimde Pierre Cardin İmzası

          Klasik giyim tarzı, hem erkeklerin hem de kadınların iş hayatları başta olmak üzere çeşitli davet ve toplantılarda tercih ettikleri bir giyim stilidir. Pierre Cardin klasik giyim koleksiyonu da şıklığından ödün vermeden konforlu ve tarz bir görünüm oluşturmak isteyen kişiler için avantaj sağlıyor.

          “Fütürizm” Metropol Modasını Etkisi Altına Alıyor

          Moda dünyasının kurallarını baştan yazan Pierre Cardin, geçmişten günümüze kaliteli ve özgün tasarımlarını değerli kullanıcılarıyla buluşturmaya devam ediyor.

          Seyahatlerinize Pierre Cardin Valiz Eşlik Etsin

          Tatil boyunca en keyifli anlarınıza tanıklık etmeyi başaran Pierre Cardin valiz modelleri, sunduğu kullanışlı özellikler sayesinde seyahatinizin verimli geçmesini sağlayacak!

          Gardırobunuzu Pierre Cardin ile Tamamlayın

          Geniş bir gardırop içeriğine sahip olmak ise kombinlerinizin çeşitliliğinde büyük etkiye sebep olabilir. Pierre Cardin bünyesindeki parçaların bilinçli ve başarılı tasarımlar ile oluşturulmuş olması gardırobunuzdaki parçaları rahatlıkla kombinlemenize yardımcı olur.

          Başarılı Kadının Çizgisini Netleştiren 5 Stil Tüyosu

          Her şirketin yazılı olmayan kıyafet kuralları vardır. Bulunduğunuz pozisyon ve şirketinizin kurumsal yapısı nasıl bir giyim stilini oluşturmanız gerektiğini belirler. İş yerindeki kurallara rağmen sizi başarılı gösterecek ve stilinizi en iyi şekilde yansıtmanıza olanak verecek 5 stil tüyosuyla karşınızdayız!

          Tek Parça ile 3 Farklı Stil

          Birbirine uyumlu giyim parçaları sayesinde her ortamda ceketlerinizi kullanabilir, tek bir ceketle çok farklı stiller elde edebilirsiniz. Pierre Cardin’in özel tasarım detaylarıyla zenginleşen ceket koleksiyonu, her ortamda şıklığınızı yansıtabilmeniz için en kaliteli kumaşlarla üretilerek sizlere sunuluyor.

          Pierre Cardin’le Düğün Şıklığına Yön Verenler

          Pierre Cardin’in birbirinden şık abiye ve takım elbise modelleri düğün hazırlığınızı kolay hale getirir. Modern ve çarpıcı modellerimiz arasından yapacağınız seçimler düğün şıklığınıza yön vererek tüm dikkatleri üzerinize çeker.

          Pierre Cardin’le Home Office Şıklığına Renk Katın

          Home office kıyafetler genel anlamda ev rahatlığına uygun ancak aniden gelişebilen toplantılara karşı da şık olmak durumundadır. Pierre Cardin kadın ve erkek giyimde birbirinden şık ve aynı zamanda ev konforuna eşlik edebilecek rahat tasarımları sizlerle buluşturur.

          Her Stil Sahibi Erkeğin Arkasında: Pierre Cardin!

          Erkek giyim özelinde üretilen kıyafetler sadece şık bir görünüm sağlamakla kalmamalı aynı zamanda unutulmaz deneyimler de yaşatmalıdır. Dört mevsim konforla ve uzun süreli giyeceğiniz kıyafetler stil sahibi bir etki bırakmanıza da temel hazırlamalıdır.

          Pierre Cardin Kadın Pijamaları

          Pierre Cardin kadın pijamalar yazlık ya da kışlık fark etmeksizin dilediğiniz her mevsime, güne ve huzurlu vakitlere eşlik eder. Kadın pijamalarımız dilerseniz sevdiklerinizle dilerseniz kendi başınıza yaşayacağınız keyif dolu saatleri kalite farkıyla unutulmaz kılar.

          Açık Renk Ceketleri Kombinlemenin 3 Yolu

          Klasik ve casual görünüm için olmazsa olmaz parçalardan olan ceketlerde gardırobunuz için bir farklılık yapmak istiyorsanız Pierre Cardin ceket koleksiyonunu incelemelisiniz.

          Şık Bir Veda: Mezuniyete Özel Kıyafet Seçimi

          Derslerin yoğunluğunu, stresli geçen sınav dönemlerini geride bıraktığınıza göre hayatınızın en önemli anlarından birine hazırlanabilirsiniz: Mezuniyet gecesi!

          Pierre Cardin’le Bu Yaz Senin Yazın!

          Pierre Cardin imzası taşıyan tasarımlar modern ve şık çizgileri üstün niteliğe sahip kumaş kalitesiyle birleştirerek size bir yaz kombininde aradığınız her şeyi verir.

          Beklenen Tatile Giderken Valiziniz Nasıl Olmalı?

          Yeni yerler keşfetmenin, stresten uzaklaşmanın ve keyifli anlara şahit olmanın mevsimi yoktur. Tatil valizi hazırlıkları için mevsimlere odaklanmak yerine nasıl bir konumlandırma yapacağınızı planlamak çok daha faydalıdır.

          AKDENİZ’DE ÖZLENEN BİR YAZ GÜNÜ

          Pierre Cardin İlkbahar & Yaz 22’ Koleksiyonu, Akdeniz’in büyülü ruhundan aldığı ilhamı, kendine özgü tarzıyla buluşturarak benzersiz bir stil vadediyor.

          Tatil Bavulunuz Hazır mı?

          Pierre Cardin valiz modelleri arasından seçeceğiniz farklı boy ve renklerde tasarımlar tatile giderken çok daha planlı olmanıza yardım eder, işlevsel kullanımlarıyla tatil hazırlıklarınızı çok daha kısa sürede halletmenizi sağlar.

          Pierre Cardin’den Kıyafet Bakım Tüyoları

          Birbirinden farklı tarzda ve kumaş yapısındaki giysileri uzun yıllar boyunca muhafaza etmek için kıyafet bakım tüyolarına hâkim olmanız gerekir. Pierre Cardin kıyafet bakım tüyolarını takip ederek siz de raf ömrünü uzun tutacağınız tasarımların keyfini çıkarabileceksiniz.

          Gömlek Severler Kulübü

          Erkek giyim için böylesine önemli bir parça olan gömlekleri neye göre seçeceğiniz ve nasıl kombinler oluşturacağınızı biliyor musunuz? Bu sorunun cevabını dilerseniz yazımızla birlikte keşfedebiliriz.

          Mevsim Geçişlerinin Üniforması: Kurtarıcı Ceketler

          Pierre Cardin erkek ceketler ilkbaharın ılık, sonbaharın ise hafiften üşüten mevsim geçişi etkilerine karşı gardırobunuza ekleyebileceğiniz modelleri sizlerle buluşturuyor.

          Babalar Günü İçin Hediye Önerileri

          Pierre Cardin Babalar Günü’ne özel şık hediye seçimleriyle tüm zorlukları ortadan kaldırıyor. Evlatları için en güzel ve kıymetli sıfatların sahibi babalar için şık görünüm kazandıran modelleriyle hediye seçimlerinizi zahmetsiz hale getiriyor.

          Kalem Etek Kombinleri

          Özellikle iş hayatında şık olmanın yanında bedeninizin konforunu da önemseyen biriyseniz, Pierre Cardin’in uzun toplantılarda dahi iddialı olmanızı sağlayacak kalem etek tasarımlarına ve elbise modellerine göz atarak beklentilerinizi karşılayacak bir kombin yaratabilirsiniz.

          Yelekli Damatlık Modelleri İle Yılın Damadı Olun

          Son yıllarda oldukça popülerleşen yelekli damatlık modeli, farklı tarzlarda ve renklerde karşımıza çıkıyor. Peki, şık ve tarz bir görünüm için yelekli damatlık modelleri arasında ideal seçim nasıl yapılır?

          Siyah Pantolonla Günlük Hayatınıza Eşlik Edecek Kombinler

          Pierre Cardin’in, uzun süreli kullanıma uygun kaliteli kumaş içerikleri kullanılarak hazırlanan siyah pantolonları arasından seçim yaparak şıklığı ve konforu aynı anda yakalayabileceğiniz alt üst casual kombinler yapabilirsiniz.

          Pamuklu Pijama Modelleri ile Konforlu Bir Uyku

          Pierre Cardin’in kaliteli ve temiz içerikli kumaşlar kullanarak hazırlanan pamuksu yapıda pijama modellerini keşfederek uykularınızda huzura kavuşmak istemez misiniz?

          Şişme Yelekler Nasıl Kombinlenir?

          İşlevsel detaylarıyla ön plana çıkan cepli şişme yelek tasarımı, beklenti ve ihtiyaçlarınızı karşılamak için tasarlanmıştır. Peki, her mevsimde tercih edilebilen şişme yelekler nasıl kombinlenir?

          Desenli Kravatlar İçin Kombin Alternatifleri

          Aksesuarlar, kombinlerinizi zarafetle tamamlayan ve görünümünüze şıklık atan küçük detaylardan biri olarak göze çarpmaktadır. Cüzdan, kemer, papyon ve kravat gibi hem tamamlayıcı hem de kullanışlı aksesuar ürünlerini Pierre Cardin’de inceleyerek kombininize ve hayatınıza yenilik getirebilirsiniz.

          Deri Mont Temizliği Nasıl Yapılır?

          Deri, yapısı gereği oldukça yumuşak ve hassas bir yapıya sahiptir, bu nedenle düzenli aralıklarla bakıma ihtiyaç duyar. Peki, hakiki deri erkek montlar nasıl saklanır ve nasıl temizlenir?

          Bayramlık Kıyafetlerde Karşı Konulamaz Şık Tasarımlar

          Sadece çocukların değil yetişkinlerin de hazırlıklar yaptığı bayramlık kıyafet seçimini her zaman olduğu gibi Pierre Cardin tasarımları şekillendiriyor!

          Anneler Günü’ne Özel Hediye Alternatifleri

          Koşulsuz sevgi ve fedakarlığın ilk öğreticilerinden olan, binbir emek ile çocuklarını yetiştiren tüm annelerin, anne adaylarının Anneler Günü kutlu olsun!

          Ceketleri T-shirt ve Gömleklerle Tamamlayın

          Kurtarıcı kombinler yaratabileceğiniz ceketler, gömlekler ve t-shirtler hem kolay hem de uzun süreli kullanım olanağı sağladığından her yaştan insanın dolabında örneklerine rastlayabileceğiniz ürünlerdendir. Pierre Cardin’in kombininizi tamamlarken sizi şık ve uyumlu hissettirecek ürünleriyle siz de dolabınıza ışıltı katabilir ve kendinizi ödüllendirebilirsiniz.

          Smokinler: Özel Günlerin Vazgeçilmezi

          Tekrarı olmayan özel günlerde kendinizi iyi hissedeceğiniz, tarzınızı ve şıklığınızı tamamlayacak kombinler seçmek isteyebilirsiniz. Pierre Cardin, kaliteli yapıda kumaşlar kullanarak hazırladığı şık tasarımlı smokinleriyle özel günlerinize eşlik etmek için daima yanınızda.

          Kravat Nasıl Bağlanır?

          Pierre Cardin olarak kravat bağlama konusunda değerlendirebileceğiniz temel teknikleri sizler için bir araya getirdik. Bu tekniklerden kendinize en uygun kravat bağlama yöntemini seçerek klasik kombinlerinize çok daha şık bir esinti kazandırabilirsiniz.

          Papyon Nasıl Takılır?

          Papyon nasıl takılır sorusuna cevap ararken öncesinde gardırobunuzda olması gereken ve kullanımı kolaylaştıran tasarımlara sahip modelleri incelemeyi unutmayın. Pierre Cardin papyon modelleri arasından dilediğiniz tasarımı seçerek kolaylıkla takabileceğiniz şık aksesuar deneyimine sahip olun.

          Smokin ve Takım Elbise Arasındaki Farklar

          Her tarza ve bedene uygun, nikah ve nişan törenlerinde örneklerine rastlayabileceğiniz şık tasarımlı smokin damatlık modellerini Pierre Cardin’de bulabilirsiniz.

          Denim Pantolonlarda Rahatlık Ön Planda

          Pierre Cardin’in zengin ürün seçeneklerine sahip kot pantolon koleksiyonunda, hem sizin hem de sevdiklerinizin zevkine hitap edecek ürünleri bulabilir ve rahat-şık kombinlerle tarzınızı baştan yaratabilirsiniz!

          Sevgiliye Hediye Seçme Rehberi

          Eğer siz de hediye seçerken özenli davranan biriyseniz, sevgilinize hediye seçimi yaparken yıllardır çizgisini bozmadan kalite ve şıklık vadeden Pierre Cardin’i bir yol gösterici olarak kabul edebilirsiniz.

          Spor Giyimde Şıklığı Yakalayan Tasarımlar

          Eğer siz de spor giyinmeyi seviyor fakat şıklığa da hayır diyemiyorsanız, Pierre Cardin olarak sizin için hazırladığımız spor ve şık tasarımları keşfetmek isteyebilirsiniz.

          Kış Mevsiminin Favorisi: Kaban ve Montlar

          Kış aylarında her insanın ihtiyaç duyduğu giyim ürünlerinin başında gelen kaban ve montlar, herkesin tarzına ve beklentisine göre seçenekler bulabileceği geniş bir ürün çeşitliliğine sahip. Hem soğuklara karşı güçlü bir koruma kalkanı oluşturdukları için hem de kış kombinlerinde ilk göze çarpan parçalardan biri oldukları için sıklıkla tercih ediliyor. Pierre Cardin’le özdeşleşen ürünlerden biri olan kaban ve mont modelleri, stilinde kaliteli bir duruş yakalamak isteyenleri eşsiz tasarımlarla buluşturmaya devam ediyor.

          En Güzel Sevgililer Günü Hediyeleri

          Pierre Cardin, eşsiz tasarımlarıyla mutluluğunuza şahitlik edecek ve birbirinden farklı alternatifleri ile Sevgililer Günü’nde ne alacağınıza dair tüm endişelerinize son verecek.

          Düğünlerin Vazgeçilmezi: Smokinler

          Büyük gün belirlendi, davetiyeler teslim edildi, menüler hazırlandı. Şimdi düğün stiliniz hakkında konuşmanın tam zamanı. Bu kapsamlı kılavuz, damatların en özel gününde nasıl daha iyi görünebileceği konusunda yol gösterecek.

          Pierre Cardin Kadın Pijamaları: Kendinizi Hygee etmenin en pratik yolu…

          Mevsim geçişleri, Hygee yaşam tarzını benimsemek için mükemmel bir zamandır. Ancak Hygee olmak göründüğünün aksine o kadar da kolay değildir.

          Mösyö Pierre Cardin, Geleceği Giydiren Adam

          Tüm zamanların en iddialı ve yenilikçi koleksiyonlarıyla dünyada ilgiliyle karşılanan Pierre Cardin, 29 Kasım 2020’de aramızdan ayrıldı.

          Pierre Cardin Kadın Yeni Yıl Koleksiyonu

          Pierre Cardin Kadın Yeni Yıl Koleksiyonu şehirli kadınlara sesleniyor.

          Mevsimin Sıcak Parçaları

          Bu günlerde, ani hava değişimlerinden korunurken stil sahibi bir görünüme sahip olmanızı sağlayacak sıcak parçaları sizler için derledik.

          Nasıl Giyilir: Triko Kazaklar

          Trikoları, kıyafetlerinizle kombinlerken yardımcı olacak birkaç detayı sizler için derledik.

          Sonbahar Gardırobu

          Geçiş mevsiminde kombinlerinize eşlik edecek Pierre Cardin parçalar, sizleri bekliyor.

          Doğayla Randevu

          Mevsim geçişinin tatlı rüzgarları eşliğinde kalabalıklardan uzaklaşarak doğaya karışmaya ne dersiniz?

          Vücut Tipine Göre Doğru Denim Pantolon Nasıl Seçilir?

          En çok tercih edilen slim, straight ve regular pantolon modellerinden hangisinin vücudunuza uygun olduğunu biliyor musunuz?

          Centilmen Damatlara Pierre Cardin Smokinler Yakışır

          Birçok smokin, gömlek ve aksesuar seçenekleri arasından doğru parçaları nasıl seçeceğinizi biliyor musunuz?

          Açık Renk Erkek Ceketleri Kombinlemenin 3 Yolu

          Açık renk ceketleri diğer parçalarla kolayca bir araya getireceğiniz 3 ipucuna, gelin birlikte bakalım.

          Bayram Tatili için Kombin Önerileri

          Tatilinizi hem konforlu hem de keyifli geçirebilmeniz adına sizin için hazırladığımız kombin önerilerini listeledik.

          Yaklaşan Düğünlere Pierre Cardin İmzası

          Pierre Cardin smokinleri ve takım elbiseleri, damatlara ve davetlilere düğünler için kusursuz bir görünüm sunuyor.

          İlk Kahramanlarımıza Pierre Cardin Şıklığı Yakışır

          Hayatımızın ilk kahramanı babalarımızı, mutlu edecek özel bir koleksiyon Pierre Cardin imzasıyla sizi bekliyor.

          Bu Bayram Evde de Çok Şık

          Bayramın neşeli ruhunu ev stiliyle yaşatacak centilmenler, konforlu ve modern Pierre Cardin parçalarıyla evde de çok şık!

          Pierre Cardin ile Ofise Dönüş

          Alıştığınız ev kıyafetlerinden sıyrılıp modunuzu yükseltecek şık ve konforlu ofis kombinleri bu blog’da sizi bekliyor.

          Anneler Günü Hediyenizi Kalpten Yana Seçin

          Önceki senelerde olduğu gibi beraber kutlamalar yapılamasa da uzun süredir evde kalan annelerimize sevgimizi göstermek ve onları mutlu etmek,

          Etnik Dokuların İzdüşümünde: Pierre Cardin SS'20

          Pierre Cardin İlkbahar-Yaz 2020 koleksiyonu, coğrafyanın kendine özgü etnik dokuları ve gizemli ruhuyla şehirli erkeğe iddialı bir koleksiyon sunuyor.

          Evde İyi Hissetmek İsteyen Centilmenlere Moda Dokunuşu

          Zamanımızın neredeyse tamamını evde geçirdiğimiz bu günlerde, mevsimi yakalayarak kendimizi iyi hissetmenin bir yolu da kombinlerimizden geçiyor.

          Tarihi Değiştiren Keşif: Göbeklitepe

          Evde kaldığımız bu günlerde, zamanı keyifli hale getirmenin değeri giderek artarken, Göbeklitepe hakkında öğreneceğiniz yeni bilgilerle tarih öncesinde keyifli bir yolculuğa ne dersiniz?

          3 FİLM 3 KİTAP ÖNERİSİ

          Corona virüs nedeniyle kalabalık ortamlar yerine evlerde kaldığımız bu günlerde, keyifli vakit geçirmenizi sağlayacak 3 film 3 kitap önerisi Pierre Cardin’den, izlemesi ve okuması sizden!

          Sevdiğiniz Kadının Kalbine Giden Yol Pierre Cardin’den Geçer

          Sevgililer Günü yaklaşırken O’nu mutlu hissettirmenin yolu, en sevdiği gülümsemenizle birlikte vereceğiniz hediyelerden geçiyor.

          Aşkın Pierre Cardin Hali

          “Sevgililer Günü’nde bir erkeğe ne hediye alınır?” sorusunun cevabı, Pierre Cardin’in bu günü unutulmaz kılacak özel seçkisinde saklı.

          Erkeğin Kalbine Giden Yol Pierre Cardin’den Geçer

          Özel günlerin heyecanı bir başka olsa da konu aşk olduğunda kalpler daha hızlı çarpıyor.

          Pierre Cardin’le Bu Yaz Senin Yazın!

          Pierre Cardin’in muhteşem fırsatlarıyla yaza hazırlanmaya başlayın!

          Trikolu Bir Kış Mevsimi

          Trikolar, şıklığa ve rahatlığa aynı anda sahip olmanız için sizleri bekliyor.

          Pierre Cardin Kadını Her Mevsim Çok Şık!

          Pierre Cardin kadın koleksiyonu, mevsim koşullarına uygun parçalarıyla şıklığınızı tamamlamaya hazır.

          Yeni Yıla Özel En Şık Kombinler ve Hediyeler

          “O gece ne giysem?” ve ‘’ona ne hediye alsam?’’ sorularının yanıtı, Pierre Cardin’in sonbahar-kış koleksiyonunda saklı.

          Soğuk Havalarda İlhamınız Pierre Cardin Kadını Olsun!

          Aralık ayıyla birlikte, sonbahar mevsiminin hem ısıtan hem de üşüten güneşine veda etme vakti de geldi.

          SOĞUK HAVALARIN ZAMANSIZ PARÇALARI

          Dondurucu soğukların şıklığınızla ters düşeceğini sanıyorsanız Pierre Cardin’in zengin kış koleksiyonunun fikrinizi değiştireceğine eminiz.

          Kasım Ayı Fırsat Ayı

          Kasım ayını sabırsızlıkla bekleyen alışveriş severler için geri sayım başladı!

          Yaşayan Doğa ile Harmanlanan Benzersiz Bir Sezon

          Sonbahar-Kış Koleksiyonu, klasik şıklığını desteklemek isteyen beylere olumsuz hava şartlarını düşünmeden şehri özgürce keşfetme fırsatı sunuyor.

          Plaj Giyim Anatomisi

          Yaz mevsiminin gelmesiyle sıcak denizlere inen Pierre Cardin mayo ve bikiniler, deniz kum ve güneş üçlüsünün keyfini çıkarmanız için sizi göz alıcı bir şıklığa davet ediyor!

          Şık Bir Veda: Mezuniyet

          Pierre Cardin koleksiyonuyla mezuniyet balosunda şıklığınızla tüm gözleri üzerinize çekeceksiniz!

          Yeni Koleksiyonla Yeni Sen

          Geçtiğimiz İlkbahar/Yaz sezonu, şehre inen ve evleri yeşillendiren doğa, bu kez kendi mabedi olan tabiat ananın kollarına şehirli Pierre Cardin kadınını davet ediyor.

          Bir Kültür Keşfi: Kalem

          Biz, bu yazımızda hayatımızın gizli kahramanları kalemlerle yeniden buluşuyoruz.

          2019 Plaj Giyim Trendleri

          Yaz güneşinin altında serin suların tadını çıkarmaya az bir zaman kala, Pierre Cardin mayo ve bikinileri geleneksel plaj giyim anlayışına farklı bir boyut katıyor.

          Ofis Ruhunu Trikolar ile Yansıt!

          Pierre Cardin dört mevsimin de tadını özgürce çıkarabileceğiniz trikolarıyla, geçiş döneminde şık ofis önerileri sunuyor.

          Dünya Uyku Günü’ne Özel Lingerie Rehberi

          Dünya Uyku Günü, bugüne denk gelmişken, bedeninizi saran iç giyim parçaları ile kendinizi özel hissetmenizin tam zamanı!

          Aşkın En Net Çizgisi Tamamlamaktır Birbirini!

          Sevgililer Günü’ne sayılı günler kala, aşkın mükemmel uyumunu Pierre Cardin çizgisiyle yakalamak isteyen çiftlere çok özel bir teklifimiz var.

          Tarzlarıyla ve Aşklarıyla İlham Veren 5 Çift!

          Havadaki aşk kokusuna karşı koyamadık ve beyaz perdede tarzlarıyla ve aşklarıyla ilham veren 5 çifti sizler için derledik.

          Pierre Cardin Gift Card

          Yüzlerce hediye alternatifi arasından seçim yapamayanlara, güzel haber!

          Yılbaşında Doğru Giyinme Rehberi

          Yılbaşı gecesi ne giyeceğine hala karar veremeyenlerin yardımına Pierre Cardin yetişiyor.

          Sonbahar Kış 2018-19 Kadın Ayakkabı ve Çanta Trendleri

          Mevsim yağmurları altında Pierre Cardin Ayakkabı & Çanta Koleksiyonu’nu keşfe çıkmaya hazır mısınız?

          STİLİNİZLE FARK YARATMANIZ İÇİN 5 TAKIM ELBİSE KOMBİN ÖNERİSİ

          Erkek şıklığı denince akla ilk gelen parçalardan olan takım elbise, doğru şekilde kombinlendiğinde girdiğiniz her ortamda imzanızı bıraktıracak kadar güçlü ve baş döndürücü!

          PIERRE CARDIN YENİ KADIN KOLEKSİYONU

          Feminen ve iddialı… Geçmişin izlerinin modern çizgilerle harmanı… Zıtlıklardan ilham alan, kadın ruhundan anlayan bir koleksiyon…

          FARKLILIKLARIN UYUMUNDAN İLHAM ALAN BİR KOLEKSİYON

          Pierre Cardin bu sezon ilhamını, uyumsuzlukların birlikteliğinden doğan uyumdan alıyor.

          SENİN ÇİZGİN PIERRE CARDIN 2018-2019 SONBAHAR-KIŞ

          Renk bloklamaları… Geçmiş ve geleceğin birleşimi… Farklılıkların uyumundan ilham alan bu koleksiyonu keşfetmeye davetlisiniz.

          ZAMANSIZ ŞIKLIĞIN MİMARLARI: TAKIM ELBİSE VE SMOKİNLER

          Yoğun geçen düğün sezonu ile birlikte takım elbise ve smokinler, bu yaz da davetlerin mihenk taşıydı.

          KIZGIN KUMLARDAN, PLAJ MODASINA!

          Yaklaşan yaz tatili ile birlikte plaj alışverişlerinizi daha kolay hale getirmeyi istedik ve Pierre Cardin’in her vücut tipine ve zevke uygun mayo ve bikinilerini sizin için derledik.

          PIERRE CARDINxESQUIRE: BABAMDAN NE ÖĞRENDİM?

          Pierre Cardin ve Esquire Türkiye ortaklığında yürütülen “Babamdan Öğrendiklerim” projesi geçtiğimiz günlerde projede yer alan ünlü babalar ve çocuklarının katılımıyla Rumeli Hisarı’ndaki “Kiss the Frog” restoranda gerçekleşen kahvaltı organizasyonuyla kutlandı.

          TAKIM ELBİSE ÇANTASI

          Seyahatlerinizde takım elbiselerinizi konforlu bir şekilde taşımak için Pierre Cardin'in fonksiyonel takım elbise çantasını inceleyin.

          BABALAR GÜNÜ HEDİYELERİ

          Tek dokunuşta farklılık yaratan stil önerileri ile Babalar Günü’ne hazırız. Özel desenli gömlekler, duruşuyla kendini belli eden ceketler ve stil sahibi aksesuarlar ile babanıza uzun yıllar kullanabileceği bir Babalar Günü hediyesi verin. Babalar Günü kutlu olsun!

          HER ANNENİN STİLİNE ARMAĞAN PIERRE CARDIN

          Fransız tasarım ekolünü güçlü kadınlardan aldığı ilhamla birleştirerek elagan bir stil dünyası sunan Pierre Cardin, annenize kullandıkça sizi hatırlatacak pek çok hediye seçeneğini sizler için derledi.

          BAHÇE İÇİNDEKİ ÜLKE: SİNGAPUR

          Klasik Uzak Doğu denilince akılda canlanan görüntünün aksine geleneksel ve modernin harmanlandığı, çoklu kültür yapısına sahip çıkan, yüksek hayat standartları ve nefis doğasıyla bu sezon “Bahçe İçindeki Ülke” Singapur’dayız.

          BAHARLA BİRLİKTE HAFİFLEYEN PİJAMALAR

          Doğru kumaş seçimi, zarif detayları, içinizi ısıtacak desenleriyle Pierre Cardin kadın pijamaları uykunuzda hafif hissettirmeye hazır!

          GEÇİŞ SEZONUNUN TADINI ÇIKARIN

          Kışa artık veda ederken bahar aylarının serin ve yağmurlu havasına karşı hazırlıklı olmak şart. Kolay taşınabilmesi, hafifliği ve su itici özellikleriyle ince mont ve trençkotlar mevsim geçişlerinin kurtarıcı parçaları haline geliyor.

          KLASİKLERE YENİ BAKIŞ

          Hızlı bir hediye seçeneği, klasik giyimin başrol oyuncusu veya her zaman kurtarıcı erkek giyimin ana parçası Pierre Cardin gömlekler yenilikçi tasarımlarıyla stilinizi zenginleştirmeye geliyor.

          TAKIM ELBİSE NASIL SEÇİLİR

          Renk ve desen çeşitliliğiyle özgürleşen takım elbise tasarımları arasından kendinize en çok yakışan modelini nasıl seçeceksiniz? İşinizi kolaylaştırmak için takım elbise seçerken dikkat etmeniz gereken bazı püf noktalarını sizler için derledik.

          Yarışma Koşulları

          Yarışma koşullarını bu sayfaya tıklayarak okuyabilirsiniz.

          Pierre Cardin Mutluluk Günü

          Kendinizi ve sevdiklerinizi mutlu etmek için Dünya Mutluluk Günü'ne özel indirimler mağazalarımızda sizi bekliyor.