Kategoriler

    Geçmiş Aramalar

      Arama Önerileri

        Geçmiş Aramalar

          Tatil Bavulunuz Hazır mı?

          9 Haziran 2022

          Yaz için öneriler arasında en dikkat çeken kısım tatil bavulu hazırlama tüyolarıdır. Tatilinizi gerçekleştirirken konforu bir an bile elden bırakmamak için ihtiyacınız olan tüm eşyalarınıza ulaşmanız gerekir.Orta boy bavul ya da daha uzun seyahatler için büyük boy valiz alternatifleri eşyalarınızı yerleştirmek adına yeterli olacaktır.Tatil bavulu hazırlarken yanınıza muhakkak tatil süreniz kadar iç çamaşırı almayı unutmamalısınız. Aynı zamanda şort, mayo, bikini gibi temel parçaların yanı sıra spor kıyafetlerden de eklemeniz gerektiğini atlamamalısınız. Bir tatil bavulu için olmazsa olmaz etken yer tasarrufudur. Tatil yardımcısı ürünlere ek olarak gideceğiniz yerden satın aldıklarınızı da bavulunuza ekleme fikrini öngörerek bir parça yer ayırmanız faydalı olacaktır.Bavulunuzun iç tasarımında bulunan ekstra fermuarlı gözlere tatilde giyeceğiniz ayakkabı ya da sandaletlerinizi de koyabilirsiniz.Doğru bavul yerleştirmek için kıyafet ve aksesuarlarınızı ihtiyaç sırası dahilinde konumlandırmak işinizi kolaylaştıracaktır..

          Tatil Bavulu Hazırlarken Unutulmaması Gerekenler

          Yaz için öneriler arasında en dikkat çeken kısım tatil bavulu hazırlama tüyolarıdır. Tatilinizi gerçekleştirirken konforu bir an bile elden bırakmamak için ihtiyacınız olan tüm eşyalarınıza ulaşmanız gerekir.  Orta boy bavul ya da daha uzun seyahatler için büyük boy valiz alternatifleri eşyalarınızı yerleştirmek adına yeterli olacaktır. Tatil bavulu hazırlarken yanınıza muhakkak tatil süreniz kadar iç çamaşırı almayı unutmamalısınız. Aynı zamanda şort, mayo, bikini gibi temel parçaların yanı sıra spor kıyafetlerden de eklemeniz gerektiğini atlamamalısınız. Bir tatil bavulu için olmazsa olmaz etken yer tasarrufudur. Tatil yardımcısı ürünlere ek olarak gideceğiniz yerden satın aldıklarınızı da bavulunuza ekleme fikrini öngörerek bir parça yer ayırmanız faydalı olacaktır. Bavulunuzun iç tasarımında bulunan ekstra fermuarlı gözlere tatilde giyeceğiniz ayakkabı ya da sandaletlerinizi de koyabilirsiniz. Doğru bavul yerleştirmek için kıyafet ve aksesuarlarınızı
          ihtiyaç sırası dahilinde konumlandırmak işinizi kolaylaştıracaktır.

          Ceketleri pantolonları saracak şekilde katlayın.
          Ceketleri pantolonları saracak şekilde katlayın.

          İş Seyahatlerinde Üst Düzey Rahatlık Sizinle


          İş seyahatleri için bavul hazırlarken tatil planından farklı olarak yanınıza almanız gereken eşyalar çeşitlilik gösterir. Yalnızca iş saatleri içinde giymeniz gerekenler değil kendinize ayıracağınız vakitlerde de yanınıza almanız gereken eşyaları konumlandırmanız gerekir. Öncelikle kabin boy valiz ya da el bagajı alternatiflerinin kısa sürecek iş seyahatleri için oldukça yeterli ebatlar olduğunu belirtmek gerekir. İş seyahatleri için valinizde yer kaplamadan blazer ceket katlama tekniğini de öğrenmekte fayda var. Ceketinizin kırışmadan ve formunu bozmadan yaka kısmından dikine biçimde ikiye katlayarak, aynı şekilde ceketin kol kısımlarını da bir kat içeriye alarak işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Yalnızca tatillerde değil iş seyahatlerinde de iç cep detaylarıyla öne çıkan modern tasarıma sahip Pierre Cardin valizlerimizden faydalanabilirsiniz. Rahat ve keyifli geçen günlerde size hiçbir şekilde yük olmayacak valizimizle anın tadını çıkarabilirsiniz.

          Kemerleri gömlek yakalarına yerleştirin.
          Kemerleri gömlek yakalarına yerleştirin.

          İyi Bir Valiz Muhteşem Bir Tatil Demek

          Ergonomik ve şık tasarıma sahip bir valiz muhteşem geçecek tatilin habercisidir. Bavulunuzun nasıl hazırlanacağı kadar kalitesi de son derece önemlidir. Tatilde ya da iş seyahatinde kullanacağınız bavulun birden fazla ek göze sahip olması kişisel eşyalarınızı daha güvenli saklamanıza yardım eder. Tekerlek ve bavulun tutulmasına yarayan mekanizmaların sağlam olması valizinizin kalitesini belli eden diğer unsurlardır. Hiç kimse bavulunu taşırken kırılma ya da kopma gibi kazalar yaşamak istemez.

          Tasarım bakımından dikkat çeken ayrıntı bavul modellerinde kullanılan renklerdir. Alışılmışın dışında dikkat çekici renklerle fark yaratacak tatil valizi seçebilir ya da klasiklerden şaşmayarak tarzınıza hitap eden bir tasarımı satın alabilirsiniz. Pierre Cardin valizler gideceğiniz her yerde kolay taşınabilir özelliği ve üstün kalitesiyle unutulmaz tatil günlerinde size eşlik eder.

          Tatiliniz için size ve ailenize en uygun ergonomik Pierre Cardin valizleri şimdi keşfedin.