Kategoriler

    Geçmiş Aramalar

      Arama Önerileri

        Geçmiş Aramalar

          Bayram Tatili için Kombin Önerileri

          14 Temmuz 2020

          Bayram planlarınızı yaptınız ve tatile çıkmak için artık gün sayıyorsunuz. Peki kombinleriniz hazır mı? Tatilinizi hem konforlu hem de keyifli geçirebilmeniz adına sizin için hazırladığımız kombin önerilerini listeledik.

          Muhteşem Üçlü
          Muhteşem Üçlü

          Spor ve şık görünümlerin favorisi polo yaka t-shirt’leri, denim pantolonlar ve ince ceketlerle tatil stilinize uyarlayabilirsiniz. Daha klasik bir duruş sergilemek isteyenler de bu görünümü deri ayakkabılar ile tamamlayabilir.

          Bermuda ve Loafer’lara Dönüş
          Bermuda ve Loafer’lara Dönüş

          Mevsime uygun renk alternatifleriyle Pierre Cardin bermudalar, tatil boyunca rahatına düşkün centilmen erkeklerin favorisi olacak. Bermuda şortların tamamlayıcısı bisiklet ya da polo yaka t-shirt’lerle romantik yemeklerden doğa yürüyüşüne kadar hem şıklık hem de konfor sizinle!

          Konforlu adımlar ise tatilinizi daha keyifli hale getirecek en önemli detaylardan biri. İşte bu yüzden, bir t-shirt ve bir bermudadan oluşan görünüme en çok loafer ayakkabılar yakışır! Yumuşak flother derileri sayesinde kullanım kolaylığıyla Pierre Cardin Loafer’lar vazgeçilmeziniz olacak.

          Yeniden Ketenler
          Yeniden Ketenler

          Tatilinizin en hafif parçası keten gömleklerinizi ton sür ton yani birbirine renk olarak benzeyen uygun parçalarla kombinlemenizi öneririz. Nasıl mı? Bej keten gömleği, yine aynı tonlara sahip ceket, pantolon ve bir ton daha koyu ayakkabı ile tamamladığımız bu görünüm size çok yakışacak.

          Olmazsa Olmaz Valizler
          Olmazsa Olmaz Valizler

          Kombinleriniz hazır olduğunda geriye sadece uygun valizi seçmek kalıyor. Geniş hacmi ve fonksiyonel bölmeleriyle kabin boy valizler en büyük yardımcınız. Kombinlerinizi nasıl yerleştireceğinizi ise “Tatil Bavulunuz Hazır mı” içeriğinden öğrenebilirsiniz.