Kategoriler

    Geçmiş Aramalar

      Arama Önerileri

        Geçmiş Aramalar

          Yeni Yıla Özel En Şık Kombinler ve Hediyeler

          23 Aralık 2019

          Yeni yıl yaklaşırken hepimizin sıklıkla duymaya başladığı “o gece ne giysem?” ve ‘’ona ne hediye alsam?’’ sorularının yanıtı, Pierre Cardin’in sonbahar-kış koleksiyonunda saklı. Casual giyinmeyi sevenler için konforlu tasarımlar, klasiklerden vazgeçemeyen erkekler için de modern görünümlü parçaların odağındaki hediyelerle geri sayıma hazırız!

          Stiline Uygun Kombinler
          Stiline Uygun Kombinler

          Vücuda tam oturan chino pantolonlar ve yılbaşı ruhuna uygun bordo ayakkabıların konforlu şıklığıyla, yeni yıl kutlamalarının keyfini doyasıya çıkarın!


          Şık görünümünü klasik stiliyle tamamlayacak erkekler ise gömlek ve kravat ikilisinin ağır başlı duruşunu, ekose desenli paltonun gücüyle destekleyebilir.

          Aksesuarsız Olmaz
          Aksesuarsız Olmaz

          Yeni yıl stilinizin en şık tamamlayıcıları; sizi organize ederken detaylarıyla farklılaşan çantalar, onlara eşlik edecek cüzdanlar ve mevsime ayak uyduran ayakkabılar…


          Stilinizi tamamlamanın yanı sıra, en çok tercih edilen yeni yıl hediyeleri arasında ilk sırada yer alan aksesuarlar, Pierre Cardin imzasıyla sevdiklerinizi mutlu etmek için sizi bekliyor.

          Kış Kalkanları
          Kış Kalkanları

          Dokusuyla sizi sıcacık tutacak Pierre Cardin trikolar, eldivenler ve botlarla yeni yılı havai fişeklerle bezenmiş parlak gökyüzü altında konforlu bir şekilde karşılayın.


          Her zevke hitap eden çeşitli renkleri ve desenlerini de yanına alan bu parçalar, yeni başlangıçlara merhaba diyeceğimiz o gecede şık ve özenli görünümünüzün başrolü olacak.



          Yeni yılda hem kendinize hem de sevdiklerinize hediye edeceğiniz Pierre Cardin parçaları ile bu yıl çok şık ve çok sıcak başlayacak!