Kategoriler

    Geçmiş Aramalar

      Arama Önerileri

        Geçmiş Aramalar

          Yeni Yıl Hediye Önerileri

          22 Aralık 2023

          “Ona yılbaşı hediyesi ne alsam?’’ sorusunun cevabı, Pierre Cardin Kış koleksiyonunda saklı. Erkek trikolardan kadın çantalara kadar sevdiklerinize mutluluk dağıtacak hediyelerle geri sayıma hazırız!

          Vücuda tam oturan triko kazaklar, yılbaşı ruhuna uygun renkli modelleriyle, yeni yıl kutlamalarının keyfini doyasıya çıkarmak için centilmenleri bekliyor. Geniş ürün seçenekleri ile triko kazaklar yılbaşı hediyesi için doğru tercihlerden biri olarak değerlendirilebilir.

          Sezon trendi ekoseli gömlekler, yeni bir yıla merhaba diyeceğimiz o gecede sevdiğiniz erkeğin özenli ve şık görünümünün başrolü olacak. Ekoseli gömlekleri, karşı konulmaz bir konfora sahip denim pantolonlar ve blazer ceketlerle kombinlediğinizde kutlamaya hazırsınız!

          Detaylarıyla farklılaşan kravatlar, parfümler ve ince işçiliğe sahip cüzdanlar, yeni yıl stillerinin en şık tamamlayıcıları. Hediye alacağınız kişinin vücut ölçülerinden emin değilseniz, en çok tercih edilen bu aksesuarlar arasından işinizi şansa bırakmadan yeni yıl hediye seçiminizi yapabilirsiniz.

          Yumuşak dokularıyla benzersiz Pierre Cardin kadın sweatshirt seçenekleri, soğuk havalara uyum sağlayan renk alternatifleriyle erkeklerin hediye bulma telaşını kolaylaştırıyor! Casual stilin favorilerinden olan denim pantolonlar ile görünümü tamamlayan kadın sweatshirtler doğru tercih…

          Bir kadına yılbaşı hediyesi seçmenin, erkekler için biraz zorlayıcı olduğunun farkındayız. Bu tatlı stresi en aza indirmek isteyen beylere önerimiz; Pierre Cardin çantalar. Her zaman özel ve şık hissetmek isteyen kadınların bu çantaları çok seveceğine emin olabilirsiniz.


          Soft ve baskın renklerin bir arada kullanıldığı Pierre Cardin kadın gömlekler, doğayı yaşam alanına getirmeyi başaran kadınların şehirdeki kurtarıcısı oluyor! Şık parçalar, mevsimin kimliğine bürünürken tasarımlardaki ince detaylarla yeni yılda ayrıcalığınızı ortaya çıkarabilirsiniz.

          Pierre Cardin’in farklı formlarda hayat bulan zamansız parçaları ile sizi yeni yılda birlikte geri sayım yapmaya davet ediyoruz!