Kategoriler

    Geçmiş Aramalar

      Arama Önerileri

        Geçmiş Aramalar

          Yelekli Damatlık Modelleri İle Yılın Damadı Olun

          30 Mayıs 2022

          Erkek klasik giyim parçalarının önemli temsilcilerinden yelekli takımların dikkat çekici ve tarz bir görünüm sunduğunu düşünen damat adaylarından biriyseniz yelekli damatlık modeli size göre en uygun damatlık modelleri arasında yer alıyor olabilir. Damatlık modellerinde farklı renkler ve tasarımlarla görmeye alışkın olduğumuz yelekli damatlıklar, özel tarzları sayesinde popülerleşen takım elbise modelleri arasında. Pierre Cardin’in ustalıkla hazırlanmış kaliteli kumaşları ile işlenen şık ve konforlu damatlık modelleri sizi oldukça şık bir görünüme kavuşturabilir. Son yıllarda oldukça popülerleşen yelekli damatlık modeli, farklı tarzlarda ve renklerde karşımıza çıkıyor. Peki, şık ve tarz bir görünüm için yelekli damatlık modelleri arasında ideal seçim nasıl yapılır?

          Yelekli Damatlıkta Doğru Seçimi Yapın

          Kendinize uygun, tarzınızı yansıtabileceğiniz bir damatlık modeli seçebilmeniz için ise birkaç önemli noktaya dikkat etmeniz gerekiyor. Damat adayı olarak seçmek istediğiniz damatlık konusunda oldukça titiz davranmalısınız. Şık ve klas bir görünüm elde edebilmek için yelekli damatlık modeli oldukça tarz bir seçim olsa da tek başına size istediğiniz görünümü vermeyebilir. Öncelikle seçtiğiniz yelekli damatlık modelinin vücut tipinize ve ölçülerinize uygun olmasına dikkat etmelisiniz. Bedeninize en uygun erkek damatlık modelini seçtikten sonra doğru aksesuar, ayakkabı ve gömlek seçimi sayesinde kombininizi taçlandırabilirsiniz. Damatlık denildiğinde akla gelen erkek smokin takımlar, klasik ve modern çizgileri bir araya getiren tasarımlarda üretilirler. Bu noktada kendi zevkinize ve oluşturmak istediğiniz stile göre bir tercih yapabilirsiniz. Seçmek istediğiniz klasik ve şık damatlık modelinin mat ya da parlak kumaştan üretilmiş olması kişisel tercihlerinize, düğün yapacağınız ortama ve mevsime bağlı olarak değişecektir. Açık havalarda mat tonlardaki şal yaka erkek damatlık modelinin tercih edilmesi önerilirken salon düğünlerinde parlak kumaşların tercih edilmesi daha şık bir görünüm kazanmanız için önerilmektedir. Smokin tasarımlarında ince detaylar bulunması ise özel gününüzde daha tarz bir görünüm yakalamanızı sağlayabilir.

          Yelekli Smokin Damatlıklar İle Göz Kamaştırın

          Damatlık seçimi sırasında erkeklerin en çok merak ettiği konulardan birisi smokin damatlıkların yelekli şekilde tercih edilip edilemeyeceği konusudur. Smokin damatlıklar, yeleksiz olarak tercih edilebileceği gibi aynı zamanda yelekli olarak da tercih edilebilen erkek klasik giyim parçalarıdır. Pierre Cardin şık ve konforlu damatlık modelleri ile yelek tercihi yapabilir, düğününüzde şık bir stil yaratabilirsiniz. Son yıllarda oldukça trend olarak yelekli damatlıklar, farklı renk seçenekleri ve tasarım çizgileri ile en gözde tercihler arasında yer alıyor. Şık ve göz kamaştıran bir görünüme kavuşmak isteyen damat adayları tarafından tercih edilen yelekli damatlık modeli, her bedene ve tarza uygun şekilde üretiliyor. Uyumlu bir papyon, yelek ve ceket seçimi ile düğününüzde ön plana çıkan bir damatlık seçimi yapabilirsiniz.

          Yelekli Damatlıklarda Tercih Edilen Renkler

          Yelekli damatlık modelinin en çok tercih edilen renkleri arasında siyah, beyaz, gri, bordo, mavi, lacivert ve kahverengi renkler ön plana çıkıyor. Bordo renkli erkek smokin takımlar kendi tarzını yansıtmak isteyen beylerin tercihi olurken, yelekli modelleri papyonlu ya da kravatlı olarak kombinlebiliyor. Gri renk ise klasik ve şık damatlık arayan damat adayları tarafından sıklıkla tercih ediliyor. Pierre Cardin tarafından özel günleriniz için benzersiz tasarımlar kullanılarak üretilen yelekli damatlık modeli düğününüzde stil sahibi bir görünüme kavuşmanızı sağlar. Şık ve konforlu damatlık modelleri arasından stilinize ve zevklerinize uygun seçimi yapabilir, istediğiniz tarzı yansıtabilirsiniz. Erkek smokin takımlarınızı cep mendilleri ve yaka çiçekleri ile destekleyebileceğinizi de unutmayın!