Kategoriler

    Geçmiş Aramalar

      Arama Önerileri

        Geçmiş Aramalar

          Vücut Tipine Göre Doğru Denim Pantolon Nasıl Seçilir?

          25 Ağustos 2020

          Şık bir stile sahip olmanın ipuçlarından biri de vücudunuzu tanıyarak giyinmekten geçiyor. Özellikle denim pantolonlarda modellerin ve kalıpların fazla olması, kendinize uygun olanı seçme konusunda size zengin alternatifler sunuyor.

          En çok tercih edilen slim, straight ve regular pantolon modellerinden hangisi size daha uygun, gelin birlikte keşfedelim…

          Slim Fit/Skinny
          Slim Fit/Skinny

          Slim Fit/Skinny, denimler arasında en dar modeldir. Slim fit pantolonlar, vücudu tamamen sardığı için hatlarınızı ortaya çıkarır ve sizi daha fit gösterir. Özellikle boyunuz ortalamadan daha uzunsa bu pantolonları tercih edebilirsiniz.


          Slim pantolonları, t-shirt ve gömleklerle de kolaylıkla tamamlayabilirsiniz. Üst giyim parçalarını bu pantolonların içinde kullanacak şekilde giymeniz halinde daha uzun gözükeceğinizi unutmayın. Görünümlerinde ayakkabılarını vurgulamak isteyenler ise pantolon paçalarını 2-3 defa katlayabilir.

          Straight
          Straight

          Omuz, bel ve kalça genişliği hemen hemen aynı olan bir vücut tipiniz varsa straight pantolonları tercih etmenizi öneririz. Belden aşağıya kadar aynı genişliğe sahip bu pantolonlar, boru paça olarak adlandırılan kalıplarıyla da bacak bölgesinde fazlalık sorunu yaşayan erkeklerin daha estetik görünmesini sağlayacaktır. Kalın kemerler ve blazer ceketlerle tamamlayacağınız kombininiz ise günün her saatine uygun bir seçim olacak.

          Regular Fit
          Regular Fit

          Regular pantolonlar, yukarıda bahsettiğimiz iki modele göre daha bol bir kesime sahiptir. Bacaklarınıza göre geniş omuzlu bir vücut tipiniz varsa ve stilinizde konfor ön plandaysa bu kesim pantolonlar sizin için ideal olacaktır.


          Regular pantolonlar, isteğinize bağlı olarak çeşitli formlar da kazanabilir. Spor ayakkabılar ve vücuda oturan t-shirt’lerle spor bir görünüm sergilerken blazer ceket ve makosen ayakkabı ikilisiyle klasik bir stile bürünebilirsiniz.