Kategoriler

    Geçmiş Aramalar

      Arama Önerileri

        Geçmiş Aramalar

          Tek Parça ile 3 Farklı Stil

          1 Ağustos 2022

          Erkek giyim modasında geçmişten günümüze en çok sevilen tasarımlar pratik ve kullanışlı parçalar olmuştur. Hem iş hem de günlük hayatta farklı stiller oluşturabilecek şık ve pratik parçalardan birisi de ceketlerdir. Akıllıca kombinlediğiniz bir ceket modeli size bambaşka stiller kazandırabilir ve birçok giyim parçasıyla rahatlıkla kullanılabilir.
          Her erkeğin gardırobunda bulunması gereken parçalardan birisi olan ceketler triko, gömlek, tişört ve daha birçok parça ile tamamlanarak casual veya klasik bir tarz oluşturabilir. Ancak bu tarzları elde ederken, kombininizde kullandığınız renklerin ve kumaşların da birbiriyle uyumlu olması oldukça önemlidir.
          Birbirine uyumlu giyim parçaları sayesinde her ortamda ceketlerinizi kullanabilir, tek bir ceketle çok farklı stiller elde edebilirsiniz. Pierre Cardin’in özel tasarım detaylarıyla zenginleşen ceket koleksiyonu, her ortamda şıklığınızı yansıtabilmeniz için en kaliteli kumaşlarla üretilerek sizlere sunuluyor. Siz de kendi tarzınıza ve zevkinize en uygun ceket modelini tercih ederek farklı stiller oluşturabilirsiniz.

          Casual
          Casual

          Erkek Giyimde Casual Stil

          Ceketle birlikte günlük ve spor kombinlerinizi casual bir tarza dönüştürmek oldukça kolaydır. Yaz aylarında giydiğiniz tişört modellerini bahar aylarında ceketlerle birlikte tercih ederek zamansız ve şık bir casual tarz elde edebilirsiniz. Bu noktada dikkat etmeniz gereken konu tişörtünüzün ve ceketinizin bir uyum sağlamasıdır.
          Kullandığınız giyim parçalarının kumaş yapıları da oluşturduğunuz kombini etkileyecektir. Örneğin, polyester bir tişört modeliyle keten kumaşa sahip bir ceket modeli birlikte kullanılmamalıdır.
          Birbirini renk ve kumaş olarak tamamlayan bir tişört ceket ikilisiyle oluşturduğunuz casual kombininizi, denim pantolon modelleriyle tamamlayarak şık bir görüntü elde edebilirsiniz. Konforlu ve her ortamda enerjinizi yansıtacak bu casual kombini tamamlamak için ise Pierre Cardin’in özel tasarımlarıyla bir araya gelen erkek giyim ürünlerinden başkası düşünülemez.

          Smart Casual
          Smart Casual

          Smart Casual Stilde Erkek Ceket Modelleri

          Smart casual stil, hava koşullarına uyum sağlayabileceğiniz ve aynı zamanda daha resmi bir görünüm elde edebileceğiniz bir stildir. Smart casual stil elde etmek için ceket modelinizi bir gömlek ve triko kazak modeli ile tamamlayabilirsiniz. Bu sayede havanın sıcak olduğu zamanlarda triko kazağınızı çıkararak şık ve resmi görüntünüzü koruyabilir, havanın soğuk olduğu saatlerde ise triko kazağınızı giyerek soğuktan etkilenmeyebilirsiniz.
          Smart casual stil, resmi bir görünümü daha ön planda tuttuğu için denim pantolonlar yerine chino pantolon modelleri çok daha uygun bir seçim olacaktır. Bu sayede gün boyu konforlu ve klasik bir görünüm elde edebilir, günün temposuna ayak uydurabilirsiniz. Smart casual stilde sıklıkla kullanılan kahve tonlarına sahip bir ceket modelini ise Pierre Cardin’in erkek ceket koleksiyonunu inceleyerek hemen keşfedebilirsiniz.

          Klasik
          Klasik

          Klasik Stil Erkek Giyim Tarzı

          Önemli bir toplantı, davet ya da akşam yemeğine giderken hem klasik hem de konforlu bir tarz yaratmak istiyorsanız Pierre Cardin ceketinizi kullanabilirsiniz. Kumaş pantolon, gömlek, kravat ve birkaç aksesuarla tamamladığınız kombininiz sayesinde tarzınıza özel bir klasik stil oluşturabilirsiniz.
          Erkek giyim modasında klasik stil resmi ve şık ortamlarda sıklıkla tercih edilir. Genel görünümünüzde ciddi bir tarz yaratmak için doğru parçaları birlikte kullandığınızdan emin olmalısınız. Ayakkabınız, kravatınız ve kullandığınız diğer tamamlayıcı parçalar kombininizin kalan parçalarıyla şık bir bütünlük oluşturmalıdır.
          Desenli ceket ya da kravat seçimi yaptığınızda ise kombininizdeki diğer parçaların daha minimal tasarımlarda olması çok daha şık bir klasik stil oluşturmanızı sağlayacaktır. Hangi stili oluşturmak isterseniz isteyin Pierre Cardin erkek giyim koleksiyonu sayesinde tarzınıza uyum sağlayacak en şık ürünleri hemen keşfedebilirsiniz.