Kategoriler

    Geçmiş Aramalar

      Arama Önerileri

        Geçmiş Aramalar

          Takım Elbiseleri Nasıl Kombinleyebilirsiniz?

          19 Ağustos 2022

          Özel günlerde, davetlerde, iş toplantılarında ve kutlamalarda çok daha şık kombinler yapmak istemeniz gayet normaldir. Klasik stilin ve özel günlerin zamansız tercihi takım elbiseler ise her erkeğin gardırobunda mutlaka bulundurması gereken parçalardan birisidir. Peki, çok daha şık ve eşsiz bir görünüm için takım elbise nasıl kombinlenir?
          Şık bir kombin yapabilmek ve moda kurbanı olmamak için her erkeğin bazı takım elbise kombinleme kurallarını bilmesi gerekir. Bu kuralları bilmek istediğiniz görünümü kazanmanızı kolaylaştıracaktır. Takım elbiseler, genel klasik giyimin ve iş hayatının bir parçası olduğu için insanların alıştığı, sıradan bir görünüm olarak görülmeye başlandı.
          Takım elbise kombinlerinizde küçük farklılıklar yapmayı başarırsanız bu algıyı kırarak çok daha ilgi çekici bir görünüm elde edebilirsiniz. Bunu yapabilmek için kombininize farklı renk ve desenlere sahip bir gömlek, kravat, ayakkabı ya da aksesuar eklemek gibi birçok seçeneğiniz var. Pierre Cardin sunduğu erkek takım elbise ve aksesuar koleksiyonu ile takım elbise kombinlerinize sıra dışı bir görünüm kazandıracak!

          Mix and Match
          Mix and Match

          Takım Elbise Modellerini ve Renkleri Karıştırın

          İki farklı takım elbise modelinin parçalarını birbiriyle karıştırarak giymek, farklı ve göz alıcı bir tarz yaratmanıza olanak tanır. Ancak bunu yapabilmek için öncelikle hangi renklerin ve kumaşların birbiriyle uyumlu şekilde kullanılabildiğini bilmeniz gerekir. Birbiriyle uyum içerisinde görünen tasarımları tercih etmek stilinizi destekleyecektir.
          Renk ve tonlar bir kombinde kullanabileceğiniz en faydalı unsurlardır. Bu nokta bir kombin içerisinde 3 renkten daha fazlasını kullanmamak oldukça önemlidir, çok fazla renk kullanmak istenildiğinde dikkat edilmelidir. Monokromatik renkleri kullandığınız kombinlerde hata şansınız oldukça azdır, çünkü aynı rengin farklı tonlarını kullanmanız karşınızdaki kişinin gözünü yormaz.
          Lacivert bir takım elbise modeline sahipseniz, açık tonlarında mavi bir gömlek ve mavi bir kravatla kombininizi tamamlayarak monokromatik bir takım elbise kombini oluşturabilirsiniz. Farklı renk ve takım elbiseleri birleştirirken ise uyumlu renkleri ön planda tutmanız gerekir.
          Siyah bir takım elbiseyi beyaz gömlek ve bordo tonlarındaki bir kravatla destekleyebilirsiniz. Kahverengi takım elbiselerde de benzer bir şekilde bej, mavi ve kahve tonları rahatlıkla kullanılabilir. Pierre Cardin’in tasarım bütünlüğü sayesinde bedeninize uygun farklı takım elbise pantolonlarını ve ceketlerini bir arada kombinleyebilir, eşsiz bir stil oluşturabilirsiniz.

          Casual
          Casual

          Takım Elbise Modellerine Casual Tarzınızı Ekleyin

          Erkek takım elbise kombinlerinize, casual tarzınızdan birkaç parçayı ekleyerek tarz bir görünüme ulaşabileceğinizi biliyor muydunuz? Bunu yapmak kolay olmasa da doğru parçalarla dikkat çekici bir görünüme ulaşamamak elde değil. Casual tarzınızı takım elbiselerinizle birlikte yansıtmak için, takım elbise modellerine birkaç ekleme yapmanız gerekiyor.
          Takım elbise gömleğinin altına giyebileceğiniz bir balıkçı yaka triko kazak modeli sayesinde tarzınıza çok şık bir dokunuş yapabilirsiniz. Erkek takım elbise kombininin altına tercih edilen bir sneaker modeli de benzer bir şekilde casual tarzınızı klasik tarzınızla birleştirmenizi sağlayabilir. Pierre Cardin’in dinamik çizgilere sahip takım elbise modelleri sayesinde casual ve klasik giyim tarzınızı rahatlıkla birleştirebilirsiniz.

          Desenli
          Desenli

          Desenli Erkek Takım Elbise Kombinlerine Yönelin

          Düz renkteki takım elbiseleri kombinlemek oldukça kolaydır ancak desenli takım elbise modellerinde fark yaratmak için çok daha dikkatli adımlar atmanız gerekiyor. Takım elbisenize ekleyeceğiniz çizgili, kareli ya da ekose desenli parçalar görünümünüzü baştan aşağı değiştirecektir.
          Pierre Cardin’in özel tasarım ve kaliteli kumaşlar kullanılarak üretilen erkek takım elbise koleksiyonu sayesinde şıklığınızı yansıtın. Takım elbise aksesuarları ile kombinlerinizde fark yaratın ve bulunduğunuz ortamdaki dikkatleri üzerinize çekin.