Kategoriler

    Geçmiş Aramalar

      Arama Önerileri

        Geçmiş Aramalar

          Takım Elbise Altına Hangi Ayakkabı Giyilir?

          28 Nisan 2023

          Takım elbise, stil sahibi her erkeğin gardırobunda muhakkak bulunan imza kombinlerin başında gelir. Özellikle şık davetler ve önemli toplantıların adeta ihtiyacı haline gelen erkek takım elbiseleri bir bütün olarak değerlendirebilmek için birlikte kullanılan aksesuarları da incelemek gerekir.

          Takım elbise ile birlikte kullanılan en temel tamamlayıcı aksesuar ayakkabılardır. Hangi renk takımın altına nasıl ya da hangi model bir ayakkabı giyilmelidir arayışı birçok erkeğin başına gelmiştir.

          Erkek Aksesuar Modellerinin Zaman İçindeki Gelişimi

          Bundan yıllar öncesine kadar takım elbise kombinlerini tamamlamak ve bütüncül bir şıklık yakalamak için yararlanılacak erkek aksesuar modelleri oldukça azdı. Beyler, aksesuardan çok daha öte bir gereksinim olan ve hep aynı çizgiye sahip klasik erkek ayakkabı modelleri arasından seçim yapmak durumunda kalıyordu.

          Ancak günümüzde, sezon trendlerinin çeşitlenmesi ve takım elbise görünümüne olan ilginin artmasıyla birlikte birbirinden farklı ayakkabı modeli de raflarda yerini aldı. Bizler Pierre Cardin ailesi olarak klasik giyimi erkeklerin perspektifinde değerlendirerek, takım elbise kombinlerini tamamlayabilecekleri, aynı zamanda farklılık yaratabilecekleri ve en önemlisi unutulmaz bir aksesuar kullanım deneyimi yaşayabilecekleri ayakkabı modellerini sizler için derledik.

          Rahatından Vazgeçmeyenlere: Loafer Erkek Ayakkabı

          Son dönemin en sevilen erkek ayakkabı modelleri arasında loaferler yer almaktadır. Loafer erkek ayakkabı modelleri kolay hareket etme imkânı bakımından birçok erkeğin gözdesi konumundadır.

          Loafer erkek ayakkabılar genel olarak spor çizgiler barındıran ve ilkbahar – yaz döneminde giyilmeye müsait takım elbiselerle birlikte kullanılmalıdır. Özellikle keten takım elbiselerle birlikte kullanıldığında son derece modern bir etki yaratacak loafer ayakkabılar bağcıksız formları ve konforlu tabanları sayesinde rahat bir kullanım sağlar.

          Klasik giyim tercihlerinde dahi rahatından ödün vermeyen ve şık görünümü her zaman için konforla bir arada tutmak isteyenler aksesuar tercihleri arasına loafer erkek ayakkabı modellerini eklemelidir.

          Erkek Klasik Ayakkabı Efsanesi: Oxford Ayakkabılar

          Oxford tasarım, klasik erkek ayakkabı modelleri arasında adeta efsaneleşmiştir desek doğru bir tabir kullanmış oluruz. Slim fit takım elbise modelleriyle birlikte kombinlendiğinde oldukça şık bir etki yakalamanızı sağlayan oxford ayakkabılar kapaklı bağcık sistemine sahiptir.

          Tasarım olarak tam bir klasik haline gelen erkek oxford ayakkabılar düğün, nikah gibi özel törenlerde tercih edeceğiniz takım elbiselerle birlikte ya da önemli iş toplantılarında görünümünüzü tamamlamak için başvuracağınız ilk aksesuarlardan olmalıdır.

          Pierre Cardin klasik erkek ayakkabı modelleri, ayak sağlığını önemseyen ve şıklığına şıklık katmak isteyen herkesin gardırobunu süsleyecek modelleri sizlerle buluşturur.

          Bir Farklılık Arayanlar için Monk Strap Ayakkabı Modelleri

          Klasik siyah ayakkabı gibi hemen her kombinin demirbaşı olan modeller yerine bir değişiklik arayanlar için önerilebilecek en ideal tasarım monk strap tasarımdır. Monk strap ayakkabı modelleri bağcıksız ve tokalı olarak tasarlanan klasik ayakkabılardır. Nispeten bol paçalı kumaş pantolonlara sahip, comfort fit takım elbiselerle birlikte tercih edilmesi önerilir.

          Monk strap ayakkabı modelleri tıpkı loafer gibi sportif görünüme sahiptir. Bu nedenle klasik takımlardan ziyade desenli blazer ceketle kombinlenen takım elbiselerle daha uyumlu görünür.

          Eğer renk kontrastı yakalamak ya da görünümünüze biraz daha farklılık katmak isterseniz monk straplar arasından rugan erkek ayakkabı modellerini tercih edebilirsiniz.

          Ne kadar farklı tarza sahip birey olursa olsun, takım elbiseler erkekler için ince çizgilerden biridir. Kendi stillerine adapte ettikleri takım elbiseler için ince detaylarına kadar özenirler. Bu detaylar arasında gözden asla kaçırmadıkları ve pür dikkat kesildikleri parça erkek ayakkabılardır.

          Pierre Cardin, senelerdir değişmeyen klasik giyim modellerinin yanı sıra erkek ayakkabı tasarımlarında da adından söz ettirerek aksesuar seçimlerinizi kolaylaştırmaktadır.