Kategoriler

    Geçmiş Aramalar

      Arama Önerileri

        Geçmiş Aramalar

          Sonbahar Kış 2018-19 Kadın Ayakkabı ve Çanta Trendleri

          5 Aralık 2018

          Sonbahar Kış 2018-19 Kadın Ayakkabı ve Çanta Trendleri

          Çöl sıcaklarından arınıp, soğuk havalara karşı yeni bir kimliğe büründüğümüz şu günlerde, stilimizin vazgeçilmez tamamlayıcıları ayakkabı ve çantalar da değişime ayak uyduruyor.

          Ne istediğini bilen ve kendi modasını belirleyen özel kadınların stilini yansıtacak iddialı tasarımlar; naif ve aynı zamanda çizgisini belli eden net bir tavırla karşımıza çıkıyor.

          Mevsim yağmurları altında Pierre Cardin Ayakkabı & Çanta Koleksiyonu’nu keşfe çıkmaya hazır mısınız?

          2018‘in son günlerini yaşıyorken, güzel bir yıl geçirdiğinizi umuyor ve herkese sağlıklı, mutlu ve stil sahibi bir 2019 diliyoruz! #SeninÇizgin #SeninYılın

          Logonun Gücü
          Logonun Gücü

          Logo, sokaklarda tekrar gücünü göstermeye başladı; bu sezonun en sıcak trendi belirgin logolu çanta ve ayakkabılar. Pierre Cardin’in logolu çanta ve ayakkabılarıyla görünümünüzü tamamlayın!

          İlmek İlmek Zincirler
          İlmek İlmek Zincirler

          Yazlık çantaların kült aksesuarı zincir, Pierre Cardin Sonbahar/Kış Koleksiyonu’nda da kendini gösteriyor. Hem de altın, gümüş, bronz gibi birçok farklı renk seçeneğiyle…

          Monogram ile Randevu
          Monogram ile Randevu

          Baskılı tasarımlar, moda oyununda iddialı olduğunu kanıtlamak isteyenlere göre! Özellikle desenli olmayan kıyafetlerinizin enerjisini yükseltecek bu çizgili monogram çantalar için sadece iki kelime yeterli: Şık ve hareketli!

          Kalın Taban Konforu
          Kalın Taban Konforu

          Minimalist ve ince topuklar, yerini korkusuz ve cesur bir siluet yaratan kalın topuklara bıraktı bile. Bu sezon özellikle çizme ve botlarda kendini gösteren kalın topuklar, zor hava koşullarında konforlu yürüyüşler vaat ediyor.

          Vazgeçilmez Stiletto Tutkusu
          Vazgeçilmez Stiletto Tutkusu

          Karakterli parçaların maskülen duruş sergilediği feminen tasarım anlayışı, rotasını klasik ayakkabılara çeviriyor. Stiletto her şeye sahip: cazibe, korkusuzluk, güven!

          Metal Renk Oyunları
          Metal Renk Oyunları

          Yıllardır mücevherden modaya, renk verdiği her şeye dramatik bir zarafet katan metal, yeni sezonda da ayrıcalığını ortaya koyuyor.

          Giyime bir tavır olarak yaklaşan ve ona kişilik kazandıran Pierre Cardin, yeni sezonda kalite ve şıklık peşindeki tüm kadınları bekliyor!
          #SeninÇizgin