Kategoriler

    Geçmiş Aramalar

      Arama Önerileri

        Geçmiş Aramalar

          Sonbahar Gardırobu

          25 Eylül 2020

          Hafif hafif esen rüzgarlar, sararan yapraklar ve ara sıra kendini hatırlatan yağmurlarıyla artık sonbahar mevsimindeyiz. Yılın bu kısa ve keyifli zamanında kombinlerinize eşlik edecek Pierre Cardin parçalar, sizleri bekliyor.

          Bir Sonbahar Klasiği Yeniden Aramızda
          Bir Sonbahar Klasiği Yeniden Aramızda

          Geçiş mevsiminin favorisi trikolar, tek başına kullanıldığında casual, gömleklerle birlikte kullanıldığında da klasik görünümüyle ofis stilinizi tamamlayacak kurtarıcı parçalardan biri.


          Stilini oluştururken renk uyumunda zorlananlara ise ton sür ton etkisi yaratmak için aynı tonlara sahip parçaları birbiriyle kombinlemesini öneriyoruz.

          Paltolar Gelmeden
          Paltolar Gelmeden

          Pierre Cardin montlar, paltoların ağırbaşlı sorumluluğunu almadan serin havalarda sizi korurken şık bir görünüm sunuyor. Özellikle koyu renkli montların, desenli gömlek ve trikolarla kendisini daha fazla belli edeceğini unutmamakta fayda var.


          Mevsimlik montunuzu denim pantolonlarla tamamlandığınızda ise rahat bir kombinle hafta sonuna hazırsınız!


          Çabasız Şıklık: Sweatshirt’ler
          Çabasız Şıklık: Sweatshirt’ler

          Giyinmek için minimum düzeyde çaba harcamak istediğinizde, Pierre Cardin sweatshirt’ler tam nokta atışı olacak!


          Bizim önerimiz, aniden bastıracak yağmurlara karşı kapüşonlu modelleri tercih etmenizden yana. Sweatshirt’leri eşofman altlarıyla tamamladığınızda spor bir kombine; şişme yelek ve pantolon ikisiyle tamamladığınızda ise şık bir duruşa sahip olabilirsiniz.

          Zamansız Parça
          Zamansız Parça

          Dört mevsim tercih edilse de denim pantolon giymenin en ideal olduğu mevsimdeyiz. Denimleri kombinlerken dikkat etmeniz gereken en önemli nokta ise rengi.


           Özellikle açık renkli denim pantolonları, daha koyu tonlara sahip ceketler, kemerler ve sneakar’larla tamamladığınızda şık bir görünüm elde edebilirsiniz.