Kategoriler

    Geçmiş Aramalar

      Arama Önerileri

        Geçmiş Aramalar

          Soğuk Havalarda İlhamınız Pierre Cardin Kadını Olsun!

          13 Aralık 2019

          Aralık ayıyla birlikte, sonbahar mevsiminin hem ısıtan hem de üşüten güneşine veda etme vakti de geldi. Güz biterken yapılması gereken en iyi şey, Pierre Cardin’in sonbahar kış koleksiyonuyla bu havaların tadını doyasıya çıkarmak… Sonrasında gelsin, kış sezonunun sıcak ve samimi havası!

          Romantik Şehirli
          Romantik Şehirli

          Yumuşacık pamuklu dokusu ve rengiyle bembeyaz karları anımsatan Pierre Cardin trikolar, ister ofiste ister günlük yaşamınızda romantik tavrıyla stilinizi sarıp sarmalayacak.


          Koleksiyonun en sıcak parçalarıyla, bu mevsim çok şık ve çok konforlu!

          Aksesuarda Başrol
          Aksesuarda Başrol

          Yenilenen monogram desenle tasarlanan çantalar; Pierre Cardin kadınının doğuştan stil sahibi duruşunda başrol oyuncusu niteliğinde. Koyu renkleri es geçip natürel tonlarla yola çıkan bu çantalar, tüm kombinlerinize uyum sağlayacak.

          Gömleğin Hakimiyeti
          Gömleğin Hakimiyeti

          Ofis stilinin anahtar parçası gömlekler, Pierre Cardin tasarımcılarının çok yönlü bakış açısıyla, bu sezon yeniden yorumlandı.


          Pantolonla kombinlediğinizde asil, etek ile kombinlediğinizde ise gösterişli bir görünüme sahip olacağınız bu gömlekler, önemli günlerde güçlü tavrınızın en büyük destekçisi olacak!

          Pierre Cardin’in sonbahar-kış koleksiyonunda kumaştan desene, renkten aksesuara kadar her bir detay, doğa gibi rahat ve uyumlu.


          Detaylarda doğayı yaşayacağın koleksiyon sana çok yakışır…


          #PierreCardin #SeninCizgin