Kategoriler

    Geçmiş Aramalar

      Arama Önerileri

        Geçmiş Aramalar

          Smokinler: Özel Günlerin Vazgeçilmezi

          25 Nisan 2022

          Tekrarı olmayan özel günlerde kendinizi iyi hissedeceğiniz, tarzınızı ve şıklığınızı tamamlayacak kombinler seçmek isteyebilirsiniz. Erkekler tarafından hem görünümlerinde bir uyum yarattığı için hem de özel günlerde onları kombin yapma derdinden kurtardığı için tercih edilen smokinler, oldukça geniş bir ürün skalasına sahiptir. Pierre Cardin, kaliteli yapıda kumaşlar kullanarak hazırladığı şık tasarımlı smokinleriyle özel günlerinize eşlik etmek için daima yanınızda.

          Smokinlerde Her Tarzı Tamamlayacak Modeller


          İlk tasarlandığı günden bugüne kadar birçok farklı model, kalıp ve renkle karşımıza çıkan smokinler, erkekleri özel günler için kombin yaratma derdinden kurtarırken aynı zamanda dikkat çekici bir şıklığa sahip olmalarını da sağlıyor.  Smokinin en çok yakıştığı renklerden biri olan siyaha ek olarak lacivert, beyaz ve bordo gibi tarzında fark yaratmak isteyenler için de birçok seçenek bulunan smokin modelleri günümüzde ceket, pantolon, kuşak, gömlek ve yelek gibi parçaların bir araya gelmesiyle oluşan takımlar olarak bilinmektedir. İlk bakışta birbirlerine benzer yanların farkedildiği smokinler temelde yelek, yaka ve desen detaylarıyla zenginleştirilmiş farklı tasarımlara sahiptir. Bu tasarımlardan biri olan kuyruklu smokinlerde önemli parçalardan biri olan ceketlerin arka kısmına bir kuyruk eklendiği görülmektedir. Daha çok resmi davetlerde, balo ve düğün gibi organizasyonlarda tercih edilen kuyruklu smokinler, görünümüne farklı bir hava katmak isteyen erkeklerin tercih ettiği modellerden biridir.

          Siyah Smokin Tasarımlarıyla Zarafeti Yakalayın


          Pierre Cardin smokin modellerinde en çok tercih edilen renklerden biri olan siyah, görünümünüze sadeliğin yanında şıklığı ve zarafeti de katması sebebiyle özel gününüzü unutulmaz kılan detaylardan biri olabilir. Her kıyafete ve her tarza çok yakışan siyah rengin uyumuyla bütünleşen smokin takımları, özel günlerinde risk almayı sevmeyen klasik sever erkeklerin bir numaralı tercihi olarak dikkat çekmektedir. İhtişamıyla özel günlerinizde dikkat çekici bir görünüm yakalamanızı sağlayacak siyah smokinlerin çoğu birbiriyle benzer detaylara sahip olsa da desen, yaka  ve kumaş türü gibi farklılıklar sebebiyle değişim gösterebilirler. Genellikle beyaz gömlek ve siyah papyonla tamamlanan siyah smokin modellerinde şal yaka, kırlangıç yaka ve mono yaka gibi farklı yaka türlerine rastlamak mümkündür. Çıkarılabilir yaka türleri sayesinde de kullanım rahatlığı sunan siyah smokinlerde genellikle fleto cep olarak bilinen, süsleme şeritlere sahip olan kapaklı ya da kapaksız cep modeli kullanılmaktadır. Çoğunlukla sade tasarımlara ve mikro desenlere yer verilen siyah smokinler, kırışma gibi sorunlarla karşılaşmamak amacıyla özel olarak polyester - yün karışımı kumaşlar kullanılarak hazırlanmaktadır. Pierre Cardin’in şık bir görünüme sahip olmanızı sağlayacak siyah smokin modelleri arasından tarzınızı ve bedeninizi tamamlayacak ürünleri seçerek siz de özel günlerinize farklı bir ışıltı katabilirsiniz.

          Smokin Aksesuarlarını Keşfedin

          Tarihi 19. yüzyıla kadar dayanan kıyafetlerden biri olan smokinler, sanıldığının aksine kıyafet ihtiyacı olarak değil sigara odalarına giren kişilerin giysilerinin üzerine koku sinmemesi için tasarlanmıştır. Yıllarca bu ihtiyacı karşılamak için kullanılan smokinler daha sonra resmi davetlerde de kullanılmaya başlanmış ve böylece zamanla özel günlerin aranan kıyafetlerinden biri haline gelmiştir. Smokinlerin gerek kalıpları, gerek renkleri ve aksesuarlarıyla birbirlerinden ayrılan, standart takım elbiselere göre farklı özelliklere sahip olan giyim ürünleri olduğunu söylemek yanlış olmaz. Bu aksesuarların başında gelen papyonlar, smokin takımlarının temel parçalarından biri olarak göze çarpmaktadır. Genellikle siyah renkli seçeneklerin kullanıldığı papyonlar, smokinleri diğer özel gün kıyafetlerinden ayıran en önemli detaylardan biridir. Bunun yanı sıra cep mendili, kravat ve kuşak gibi aksesuarların da kullanıldığı smokinlerde özel bir gömlek türü olan smokin gömlekleri ve farklı smokin ayakkabıları tercih edilmektedir. Pierre Cardin’de seçtiğiniz aksesuarlara ek olarak son dokunuşu yapan smokin ayakkabısı modelleri ile özel günlerinizi unutulmaz hale getirebilirsiniz.