Kategoriler

    Geçmiş Aramalar

      Arama Önerileri

        Geçmiş Aramalar

          Siyah Pantolonla Günlük Hayatınıza Eşlik Edecek Kombinler

          29 Mayıs 2022

          Her yaştan ve her tarzdan insanın dolabında olmazsa olmaz parçalardan biri olan siyah pantolonlar, hem rahat bir yapıda hem de her mevsim kullanıma uygun olmaları sebebiyle sıkça tercih edilen giyim ürünlerinden biri olarak göze çarpmaktadır. Çocuklar ve yetişkinler için farklı desen ve kalıplarda seçeneklere sahip olan siyah pantolonlar, günlük ve özel günlerde rahatlıkla kullanabileceğiniz ürünlerin başında gelmektedir. Pierre Cardin’in, uzun süreli kullanıma uygun kaliteli kumaş içerikleri kullanılarak hazırlanan siyah pantolonları arasından seçim yaparak şıklığı ve konforu aynı anda yakalayabileceğiniz alt üst casual kombinler yapabilirsiniz.

          Pantolon Kombinleri Nasıl Yapılır?

          Pantolon kombini yaparken dikkat etmeniz gereken önemli birkaç detay bulunmaktadır. Bunlardan ilki, yapacağınız kombini özel bir günde mi yoksa günlük olarak mı kullanmak istediğinize karar vermektir. Eğer günlük bir kombin yapmak istiyorsanız bulunduğunuz mevsime uyacak birçok farklı alternatif kombin yaratma şansına sahipsiniz demektir çünkü pantolon neredeyse her mevsime uygun ürünler bulabileceğiniz geniş bir skalaya sahiptir. Fakat, her mevsim kombin yapma şansına sahip olduğunuz birçok farklı modelde pantolon da bulabilirsiniz. Örneğin, siyah dar paça pantolonu bahar ve kış aylarında bir sweatshirt ile yaz aylarında ise sade bir tişört ile kombinleyebilirsiniz. Her mevsim kullanabileceğiniz bir diğer pantolon modelleri arasında siyah slim fit pantolonları ve siyah keten pantolonları sıralamak da yanlış olmaz. İnce kumaşı sebebiyle yalnızca bahar ve yaz aylarında kullanım şansı bulabileceğiniz siyah keten pantolonları ise ince ve salaş bir gömlek veya polo yaka bir tişört ile kombinleyerek hoş bir yaz kombini yaratabilirsiniz. Hem erkekler hem de kadınlar için birçok farklı model ve tasarımda örnekler bulabileceğiniz siyah bol paça pantolonu ise dilerseniz yaz mevsiminde şık bir bluz veya gömlekle, dilerseniz de kış aylarında salaş bir kazak veya triko bir hırkayla kombinleyerek kullanabilirsiniz.

          Kadın Siyah Pantolon Kombin Önerileri


          Kadınların günlük ve sosyal hayatlarında en sık tercih ettiği alt giyim ürünlerinden biri olan pantolonların 1950’lerden sonra değişen moda anlayışıyla birlikte kadınların dolaplarında yer almaya başladığını söylemek yanlış olmaz. Modanın özgürleşmesiyle birlikte kombinlerinde pantolonlara da sıkça yer vermeye başlayan kadınlar için günümüzde birçok farklı model ve kumaş türüne sahip kadın pantolon modelleri hazırlanmaktadır. Kadınların vazgeçilmez alt giyim parçalarından biri olan siyah kadın pantolonlar, hem gündelik ve sosyal hayatta hem de iş ve özel yaşamda tercih edebileceğiniz vazgeçilmez ürünlerden biri olarak dikkat çekmektedir. Dış giyim ürünü olarak deri ceket, kaban ve trençkotlar ekleyebileceğiniz kadın siyah pantolon kombinlerinde ayakkabı olarak da sneakers ve spor ayakkabı çeşitleri doğru bir tercih olacaktır. Blazer ceketlerle, salaş tişört ve bluzlerle bilrikte kombinleyeceğiniz ürünlerden biri olan dayanıklı kadın pantolonları, Pierre Cardin’in her kombine uyum sağlayacak modelleri arasından seçerek tarzınıza zenginlik katabilirsiniz.

          Farklı Renklerde Erkek Pantolon Modelleri


          Erkeklerin kombinlerinde en çok kullandıkları ürünlerden biri olan pantolonlar, hem her tarza hitap etmeleri hem de genellikle rahat yapıda kumaşlardan üretildikleri için dolapların vazgeçilmezlerinden biridir. Farklı tarza ve yaşa uygun birçok seçeneğe sahip olan pantolon modelleri arasından seçim yapan erkekler genellikle öncelikli olarak ihtiyaçlarını karşılayan ürünleri tercih etmektedir. Örneğin, iş ve özel günlerde kullanmak için bir pantolon arayışında olan erkekler genelde çoğu gömlekle uyum içinde olacak siyah kumaş pantolonlar arasından seçim yapmaktadır. Günlük kombinlerini tamamlamak için bir pantolona ihtiyaç duyan erkekler ise genellikle siyah chino pantolon gibi hem her rengi tamamlayacak hem de günlük hayata uyacak ürünleri tercih ederler. Farklı renklerde erkek pantolon modellerinin tasarlandığı günümüzde, kombininde farklı seçimler kullanmak isteyen erkekler için de birçok seçenek bulunmaktadır. Bej, lacivert ve kot rengi gibi birçok farklı renkte pantolonların örneklerine de rastlayabileceğiniz Pierre Cardin’in pantolon modellerini inceleyerek beklentinizi karşılayacak ürünler arasından kolaylıkla seçim yapabilirsiniz.