Kategoriler

    Geçmiş Aramalar

      Arama Önerileri

        Geçmiş Aramalar

          Sevdiğiniz Kadının Kalbine Giden Yol Pierre Cardin’den Geçer

          11 Şubat 2020

          Sevgililer Günü yaklaşırken O’nu mutlu hissettirmenin yolu, en sevdiği gülümsemenizle birlikte vereceğiniz hediyelerden geçiyor. Özellikle partnerinizi düşündüğünüzü gösteren hediyeler, kalbe giden anahtarın temsiliyeti niteliğinde. Sevgilinize bu mesajı veren hediyeye ulaşmak ise Pierre Cardin’in aşk ve mutlulukla tasarlanan parçalarıyla oldukça kolay!

          Romantik Kaçış
          Romantik Kaçış

          Pierre Cardin trikolar, cezbedici tavrıyla hem senin hem de O’nun kalp çarpıntılarını hızlandırmaya kararlı... Omuz detaylarıyla kombinlere feminen bir siluet ekleyen trikolar, günün romantizmine de ayrı bir şıklık ve zarafet getirecek.


          Saçlar, sıkı bir at kuyruğuna bürünüp klasik Pierre Cardin pantolonlarla görünüm tamamlandığında, sevgiliniz bu özel güne hazır!

          Kalp Kalbe Karşı
          Kalp Kalbe Karşı

          Yaklaşan ilkbaharın enerjisini şimdiden görmek için her biri sevdiğiniz kadının görüntüsünü bir anda değiştirebilecek kadar iddialı Pierre Cardin eşarp koleksiyonuna bakmak yeterli.


          Düz parçalarla yakından konumlanırken, benzersiz desenleriyle elegan tavrın altını çizen Pierre Cardin eşarplar, O’na onun kadar zarif bir hediye vermek isteyenler için en ideal alternatiflerden!

          Ayrıntılara Dikkat
          Ayrıntılara Dikkat

          İçine iliştirebileceğiniz sevgi dolu bir not ile Pierre Cardin çantalar, sevgilinizin kalbine ve gardırobuna en çok yakışacak hediyelerden biri…


          Stilinde zarafet kelimesini başrole taşıyan kadınlara alınabilecek en özel hediye olan bu çantalarla, sizden bir hatıra her an yanında olsun!