Kategoriler

    Geçmiş Aramalar

      Arama Önerileri

        Geçmiş Aramalar

          SENİN ÇİZGİN PIERRE CARDIN 2018-2019 SONBAHAR-KIŞ

          24 Eylül 2018

          Renk bloklamaları…
          Geçmiş ve geleceğin birleşimi…
          Farklılıkların uyumundan ilham alan bu koleksiyonu
          keşfetmeye davetlisiniz.


          Erkek giyimin imza markası Pierre Cardin, klasiğin yanında daha modern, daha dinamik ve daha güçlü casual parçalarıyla 2018-2019 Sonbahar-Kış koleksiyonuna hayat veriyor. Bu sezon Pierre Cardin’de, şehir ve insanın bir aradaki uyumsuzluğundan alınan ilhamla; birbirinden farklı renk, iplik, kumaş ve desenlemelerin zıtlığından doğan mükemmel uyuma tanık olacaksınız.

          Pierre Cardin 2018-2019 Sonbahar-Kış koleksiyonu, renk bloklamalarından ilham alınarak tasarlandı. Her bir renk bloklaması ile keskin çizgiler ortadan kaldırılıyor, her bir panelleme arasındaki farklı iplikler ile farklı desenler oluşturuluyor ve geçişler arasındaki farklılıkların birliktelik ve uyumu, bu sonbahar-kış koleksiyonunu sembolize ediyor. Parçaların üst gövdesinde peluş hissi veren iplikler kullanılırken, orta gövdede ise tamamen farklı iplikler kullanılıyor ve bu yepyeni desene yumuşak bir geçiş sağlanıyor.

          Pierre Cardin bu sezonda bordo, petrol rengi ve caramel renkleriyle ön plana çıkıyor. Koleksiyonun devamında da, koyu taş renkleriyle birlikte lacivert, siyah ve grileri bir arada görmek mümkün. Geçmiş ve geleceğin izlerini modernist bir yaklaşımla yorumlayan Pierre Cardin’in napa kürk, oversize ve bomber ceketleri sezonun öne çıkan trend parçaları arasında yer alıyor.