Kategoriler

    Geçmiş Aramalar

      Arama Önerileri

        Geçmiş Aramalar

          Plaj Giyim Anatomisi
          17 Temmuz 2019

          Güneşin gülen yüzü ve sonsuz maviliğin büyüleyici etkisiyle yaz mevsimi; yılın en tatlı gülümsemesi…


          Yaz mevsiminin gelmesiyle sıcak denizlere inen Pierre Cardin mayo ve bikiniler, cesur kesimlerden romantik tavırlara kadar tüm yüksek görünümleriyle, deniz kum ve güneş üçlüsünün keyfini çıkarmanız için sizi göz alıcı bir şıklığa davet ediyor!

          Yükselen Cazibe
          Yükselen Cazibe

          Sezonun sürprizi push-up kesimler, klasik tasarımlardan sıyrılıp bikinilere cezbedici bir dokunuş sağlarken kıyıya vuran dalgalar ile buluşuyor. Bu kesimler, dalgaların favori tonlarından maviyle en çok yakıştığı yerde, Pierre Cardin bikinilerinde hayat buluyor. Klasik modellere bağışıklık kazanmış kadınlar için tasarlanan bu bikiniler, daha şık bir yaz mevsiminin altını çizer nitelikte.

          Yol Ayrımı
          Yol Ayrımı

          Bu yaz plaj modasında abartılı ve gösterişli modelleri dolaplara kaldırıyoruz. Çünkü yeni sezon, yüzünü doğal ve çabasız şıklığa çoktan döndürdü bile… Önceki koleksiyonlarda gördüğümüz neon tonlara ve desenlere sahip mayolar, artık daha ılımlı ve zarif. V yaka kesimiyle şıklıklarını diğerlerinden ayrıştıran mayolar, stilini yeniden tasarlayacak kadar cesur ve özgür bir kadının hikayesini fısıldıyor…

          Rotadan Çıkan Askılar
          Rotadan Çıkan Askılar

          Pierre Cardin bikiniler, tüm zamanların favorisi straplez modellerle yaz mevsimini karşılıyor. Bağcıkların eşlik ettiği üstlerin güvenli görünümünü de yanına alan straplez bikiniler, detayların önemine dikkat çeken rafine bir zevkin ürünü… Minimal bir şıklık sunarak kadın ruhunu yücelten bu bikini takımlarıyla zarafetinizi ön plana çıkaran asil bir görünüm sizi bekliyor.