Kategoriler

    Geçmiş Aramalar

      Arama Önerileri

        Geçmiş Aramalar

          Pierre Cardin’le Bu Yaz Senin Yazın!

          20 Temmuz 2022

          Güneş tüm güzelliğiyle kendini gösterirken sıcak yaz günlerine özel kıyafetler de gardıroplarda yerini almaya başladı. Yaz kombinleri ne kadar eğlenceli olursa olsun dikkat edilmesi gereken bazı noktalar vardır. Öncelikle hava sıcaklığını göz önünde bulundurarak cilt sağlığına dost tasarımlar arasından seçim yapmanız gerekir. Hava sıcaklığı ve hareket yoğunluğunuz arttıkça gün içinde sıklıkla terleme problemi yaşarsınız. Böyle durumlarda giydiğiniz kıyafetlerin vücudunuzdaki teri emerek cildinizi nemden uzak tutması gerekir. Aksi takdirde cilt sağlığınızı olumsuz etkileyen durumlarla karşılaşma riskiniz artar. Alt ya da üst giyim fark etmeksizin her kıyafetinizde vücudu terletmeyen kumaş kullanımına dikkat etmelisiniz.
          Pierre Cardin imzası taşıyan tasarımlar modern ve şık çizgileri üstün niteliğe sahip kumaş kalitesiyle birleştirerek size bir yaz kombininde aradığınız her şeyi verir.

          Gömleklerin Çekim Alanı
          Gömleklerin Çekim Alanı

          Erkek Giyimde Sıcak Havalara Ayak Uyduran Tasarımlar

          Tarzı ne olursa olsun birçok erkeğin sıcak yaz günleri için tercih ettiği basic parçalar vardır. Bunlar tişört modelleri, bermuda şortlar ve keten gömleklerdir. Günlük ya da akşam davetlerine özel kombinlerde sıcak yaz günlerine eşlik edebilecek tasarımlar kullanmayı sevebilirsiniz. Günlük kombinler demişken %100 pamuklu erkek tişört modellerinin vazgeçilmez parçalar arasında yer aldığını eklemek gerekir. Tarzınıza ve kombininize uygun olarak seçeceğiniz erkek tişörtlerde pamuk kumaş kullanımına özen göstermeniz faydalı olacaktır.
          Pamuk kumaş sıcak havalara karşı son derece dayanıklıdır. Cildinizdeki teri emer ve nem dengesi sağlar. Bu sayede gün boyu kuru kalarak hem cildinizi koruma altına alırsınız hem de kalabalık ortamlarda terleme probleminden kaynaklanan rahatsızlıkları deneyimlememiş olursunuz. Sıcak yaz akşamları için bermuda şortlarla birlikte keten erkek gömlekleri kombinleyerek dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Hem şık hem de rahat bir görünüm için seçimi regular fit erkek gömlekten yana yapabilirsiniz. Pierre Cardin yazlık erkek kıyafetler size sadece canlı renk ve desenlerin hakimiyetine sahip parçalar sunmaz. Cildinizi hava şartlarından kaynaklanabilecek her türlü etmenden koruyarak konforu bir an bile elden bırakmamanızı sağlar.

          İkonik Bir Görünüm
          İkonik Bir Görünüm

          Hava Sirkülasyonu Sağlayan Parçalara Öncelik Tanıyın

          Sıcak yaz günlerinde evlerinizi havalandırmanın ne kadar gerekli bir eylem olduğunu bilirsiniz. Aynı şey vücutlarınız için de geçerlidir. Eğer kombininizi oluşturan kıyafetler cildiniz için hava sirkülasyonu sağlamıyorsa can sıkıcı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Cildiniz sıcak havalarda alerjik reaksiyonlara karşı çok daha hassastır. Özellikle terleme kaynaklı cilt iritasyonları karşılaşmak istemeyeceğiniz sorunlardandır. Bu sebeple günlük ya da şık olmanızı gerektirecek tasarımlarda kumaş kalitesi bakımından sıcak havalar temel alınarak üretilmiş parçaları tercih etmeniz gerekir. Kadın tişört modelleri gün içindeki hareketliliğe ayak uydurabileceğiniz basic parçalar arasında yer alır. Hem günü konforla bitirmek hem de sıcak havaların etkisini azaltmak için %100 pamuk kadın tişört modelleri arasından tercihler yapmalısınız. Sadece günlük değil casual kombinlerde de kadın tişörtlerin rahatlığından faydalanabilirsiniz. Böyle durumlarda polo yaka kadın tişörtler kurtarıcınız olur. Denim ya da jogger pantolonlar polo yaka tişörtlerinizle şahane bir uyum yakalar. Mevsime uygun tercihler gardıropların temelini oluşturur. Hatta herkesin yazlık ve kışlık kıyafet yerleştirme rutini vardır. Böyle durumlarda her sene farklı kıyafetler almak yerine kaliteli seçimlerle garanti kombinler tasarlayabilirsiniz. Pierre Cardin yazlık kıyafetler arasından seçeceğiniz modeller bunaltıcı sıcaklarda dahi unutulmaz kıyafet deneyimi yaşamanıza olanak tanır. Size sadece birbirinden modern, şık ve dinamik kıyafet arasından tarzınıza en uygun parçaya karar vermek kalır.