Kategoriler

    Geçmiş Aramalar

      Arama Önerileri

        Geçmiş Aramalar

          GÜÇLÜ, ETKİLEYİCİ VE ÖZGÜN 2018-2019 

          Sonbahar-Kış sezonunda en güçlü yeniliğini, hayat verdiği kadın koleksiyonu ile yaşayan Pierre Cardin, zıtlığın uyumundan aldığı ilham ile kadın modasında iddiasını gözler önüne seriyor. Pierre Cardin bu koleksiyon ile; ayakları yere sağlam basan, iş yaşamında söz sahibi, değişimlere uyum sağlayan, güçlü ve ne istediğini bilen, modern aynı zamanda da geleneklerine bağlı kadınlara sesleniyor.

          Ana hatları yumuşak ve baskın renkler ile farklı desenlerin birlikteliği üzerine kurulu koleksiyonda, kadın ruhunu ön plana çıkaran Pierre Cardin, kadınların stilini yeniden yorumluyor.

          Geniş ürün yelpazesiyle Pierre Cardin sade ve naif bir kadın koleksiyonuna imza atıyor. Maskülen kalıpların hakim olduğu bu koleksiyonla, kendi seçimleri ile yaşayan kadınları yansıtan Pierre Cardin aynı zamanda daha yumuşak ve feminen bir kadın imajı çizerek farklılıkların uyumundan ilham alıyor.

          Sezon modasına yön veren; sonbaharın kurtarıcı parçası trençkot ile kaban ve montlar koleksiyonun şıklığına eşlik ederken Pierre Cardin kadını trendleri tek bir parçada yakalıyor. Siyahın hakim olduğu koleksiyona bordo, hardal ve antrasit renkleri eşlik ediyor.