Kategoriler

    Geçmiş Aramalar

      Arama Önerileri

        Geçmiş Aramalar

          Pierre Cardin Kadını Her Mevsim Çok Şık!

          8 Ocak 2020

          Yumuşak dokusuyla içinizi ısıtacak trikolar, sezonun yükselen trendi bel çantaları ve ofis stilinde iddialı bir görünümün başrolü gömleklerle Pierre Cardin kadın koleksiyonu, mevsim koşullarına uygun parçalarıyla şıklığınızı tamamlamaya hazır.

          Gömleğe Güven
          Gömleğe Güven

          Mevsimin tatlı sert enerjisini ofisinize taşımanın en iyi yolu, feminen detaylarla tasarlanan Pierre Cardin gömleklerin cezbedici çağrısına kulak vermekten geçiyor. Gömleğinizi estetik bir dokunuşla tamamlamak istediğinizde ise fular olarak kullanabileceğiniz eşarplar, benzersiz desenleriyle size çok yakışacak.

          Logo ve Dokular
          Logo ve Dokular

          Geçtiğimiz yaz mevsiminde adından sıklıkla söz ettiren sportif stilin öncüsü bel çantaları, bu kış da başroldeki yerini korumaya devam ediyor. Pratikliği ve kullanım kolaylığıyla moda sahnesinde yeniden popüler hale gelen bel çantaları, Pierre Cardin’in logo baskılı tasarımlarıyla adından söz ettirecek nitelikte.

          Konforlu Şıklık
          Konforlu Şıklık

          Elegan bir stil ile birlikte konforu da bir arada sunan kadın koleksiyonu, sonbahar kış mevsiminin favori parçası trikolarıyla soğuk havalarda sizi sarıp sarmalarken şık ve sade tasarımlarıyla iddianızı güçlendirecek.


          Yumuşacık dokularıyla üzerinizden çıkarmak istemeyeceğiniz trikolar, hem ofis hem de günlük stilinizde vazgeçilmeziniz olacak.

          Pierre Cardin kadın koleksiyonuyla, kombininizin her bir parçası stilinizi güçlendirecek parlak bir ışığa dönüşsün!