Kategoriler

    Geçmiş Aramalar

      Arama Önerileri

        Geçmiş Aramalar

          PIERRE CARDINxESQUIRE: BABAMDAN NE ÖĞRENDİM?

          24 Temmuz 2018

          PIERRE CARDINxESQUIRE: BABAMDAN NE ÖĞRENDİM?

          Pierre Cardin ve Esquire Türkiye ortaklığında yürütülen “Babamdan Öğrendiklerim” projesi geçtiğimiz günlerde projede yer alan ünlü babalar ve çocuklarının katılımıyla Rumeli Hisarı’ndaki “Kiss the Frog” restoranda gerçekleşen kahvaltı organizasyonuyla kutlandı.

          Babamdan Ne Öğrendim?

          Bu soru kolay gibi görünse de cevaplamak, hem de hissedilenleri kelimelere dökmek fazlasıyla zor olmalı. Kimi baba kimi evlat… Tam 11 isim, Esquire Türkiye’nin bu ayki sayısında bu soruya en içten cevaplarını verdiler. Onlarınki, hatıralar arası duygusal bir yolculuktu. Bize de başarılı evlatlar yetiştiren örnek babalar ve onların en değerlisi çocuklarına destek olmak çok yakıştı.

          Gönlünü tiyatroya adayan, her insanı ailesi bilen sanat adamı Nejat Uygur’un beş oğlundan biri olan oyuncu ve sunucu Süheyl Uygur, babasından öğrendiklerini şöyle özetliyor: “Babamdan şunları öğrendim: Bir iş yapıyorsan, o işi aşkla yapmalısın; asla vazgeçmemelisin ve evini asla ihmal etmemelisin. Babam evini asla ihmal etmezdi. Otoriter bir kişiliği vardı, evet, ama bir yandan da evi içinde ailesini eğlendiren, güldüren biriydi. Bunu da zorla değil, içinden geldiği için yapardı.” Röportajın devamı için Esquire Türkiye’yi ziyaret etmeyi unutmayın.

          Değerli sanatçılar Nevra Serezli ve Metin Serezli’nin oğlu olan oyuncu, sunucu ve yönetmen Murat Serezli babasını şöyle anlatıyor: “Babam benim kahramanımdı. Onun bilgeliği, sıcaklığı, samimiyeti, disiplini, dile hâkimiyeti, komikliği, anlayışı, kuralları, hayat duruşu, centilmenliği ve çocuk ruhluluğu hayran olduğum yanlarıydı. Onu hep örnek aldım kendime.” Röportajın devamı için Esquire Türkiye’yi ziyaret etmeyi unutmayın.

          Yeşilçam ve Türk Sineması’nın efsane ismi Münir Özkul’un kızı oyuncu ve model Güner Özkul da babasının bilinmeyen yönlerini Esquire Türkiye’ye anlattı. “Babam hayatı boyunca sevdiği işi yaparak yaşadı, bu herkese nasip olacak bir şans değil. Hele bugün hiç değil. Ne zaman onun filmlerini izlesem sanki hiç orada olmamışım gibi kendimi kaptırır ağlarım.” Röportajın devamı için Esquire Türkiye’yi ziyaret etmeyi unutmayın.

          Tiyatronun büyük ustası ve aynı zamanda meddah ve sinema sanatçısı Erol Günaydın’ın menajer kızı Günfer Günaydın babasının hayvanseverliğini şu sözleriyle anlatıyor: “Babamın hayvan sevgisi inanılmazdı. Çocukluğumuzdan bu yana hayatımızın her döneminde evde her zaman bir evcil hayvanımız oldu. Bir keresinde çekimden hindi getirdi, kesecekler diye üzülüp eve getirmişti.” Röportajın devamı için Esquire Türkiye’yi ziyaret etmeyi unutmayın.

          Başarılı oyuncu Yetkin Dikinciler ve kendisi gibi oyuncu olan eşi Aslı Orcan henüz bir aylık olan kızları Lal ile birlikte, “Babamdan Ne Öğrendim?” etkinliğimizde bizleri yalnız bırakmadılar. Lal’in doğumundan sonra ilk kez evden dışarı çıktığı bu etkinlik vesilesiyle de Pierre Cardin’in ona şans getirmesini dileriz. :)

          Öğretmen bir anne babanın oğlu olan ünlü oyuncu Emre Kızılırmak da, sevimli oğlu Murat ile birlikte etkinliğimize katılan isimler arasındaydı.

          Etkinliğimize katılan birbirinden değerli babalara ve çocuklara, çok teşekkür ederiz! Babalar Günü bir kez daha Kutlu Olsun!<