Kategoriler

    Geçmiş Aramalar

      Arama Önerileri

        Geçmiş Aramalar

          Papyon Nasıl Takılır?

          2 Nisan 2022

          Kendini şık hissetmek isteyen her erkeğin özel günler için tercih ettiği aksesuarların başında papyon gelir. Papyon sadece klasik giyimin bir parçası değil aynı zamanda stiliyle hafızalarda kalmak isteyenler için önemli detaylar arasında yer alır. Erkek papyon modelleri birbirinden farklı renk, model ve kesimde tasarlanır. Takım elbisenizde tercih edeceğiniz gömleğin yakası dahil olmak üzere belli başlı bazı noktaları referans alarak en uygun papyon modelini seçmeniz gerekir. Klasik giyinmeyi seven ya da en özel anları şıklığıyla taçlandırmak isteyen erkekler papyon kullanmanın ne kadar göz alıcı bir detay olduğunu bilirler.

          Pierre Cardin Papyonlarında Şık Esintiler

          Model ve renk seçimi kadar birçok erkeği endişeye sürükleyen diğer detay papyonların nasıl takıldığıdır. İdeal fiyonk nasıl oluşturulacak, gömleğe nasıl yerleştirilecek derken işin sonu papyondan vazgeçmeye kadar gidebilir. Ancak takip etmeniz gereken bir iki adım sayesinde papyondan vazgeçmeden rahatlıkla bağlayarak kullanabileceksiniz. 

          Papyon nasıl takılır sorusuna cevap ararken öncesinde gardırobunuzda olması gereken ve kullanımı kolaylaştıran tasarımlara sahip modelleri incelemeyi unutmayın. Pierre Cardin papyon modelleri arasından dilediğiniz tasarımı seçerek kolaylıkla takabileceğiniz şık aksesuar deneyimine sahip olun.

          Papyon Nasıl Bağlanır?

           

          Papyonlar doğru takılmadığında istediğiniz görünümü vermez. Hal böyle olunca kombininizi oluşturan parçalar ne kadar şık olursa olsun tamamlanmamış bir görünüme sahip olursunuz. Günlük kombinlerde sıklıkla kullanılmayan aksesuarlar çoğu erkek için göz korkutucudur. Tıpkı takım elbise ya da damatlıkların temel tamamlayıcısı papyon gibi. Ancak takip edeceğiniz kolay adımlar sayesinde papyon nasıl bağlanır endişesinden kurtulacaksınız.

          Bu adımları birebir takip ederek ve sonrasında birkaç kez pratik yaparak en doğru görünümü elde edebilirsiniz. Öncesinde gömlek seçimi ve papyon kalitesinin ne kadar belirleyici etkenler olduğunu da unutmayın.




          Öncelikle papyonu boynunuzdan geçirin ve uç kısımlarını tutun. Sol tarafta kalan uç kısmı biraz daha aşağıya çekerek uzatın. Uzun kalan parçayı kısa kalan kısmın üzerine çapraz gelecek şekilde konumlandırın.

          Birbirinin üzerine attığınız parçaların kesişen noktalarını yukarıya doğru kaldırın. Bu işlemi yaparken düğümü boynunuzun en rahat kısmına yerleşecek şekilde ayarlamayı unutmayın.

          İlk adımda kısa bıraktığınız parçayı boynunuza yerleştirdiğiniz düğümün üzerine fiyonk şekli alması için paralel biçimde bağlayın. Papyon şeritleri bağlamalara uygun üretildiği için şekil vermekten korkmayın.

          Fiyonk ile düğüm arasında boşluk bırakın. Fiyonkların paralel olmasına dikkat edin. Eğer gevşeklikler ya da yamukluklar varsa orta düğümü esneterek rahatlıkla düzenleme yapabilirsiniz.

          Bu adımları takip ederken papyonunuzu şahane biçimde bağlayabilirsiniz!


          Papyon Seçiminde Nelere Dikkat Edilmelidir?

           

          Papyon bağlama teknikleri kadar önemli olan bir diğer konu doğru modeli seçebilmektir. Erkek giyim aksesuarları arasında, özellikle damatlık ve smokinlerin tamamlayıcıları olan papyonlar sayısız modele sahiptir. Bu sebeple takım elbise ya da damatlığınızı zenginleştirecek en ideal seçimi yaparken zorlanabilirsiniz.

          İşe giyeceğiniz takım elbiseyi seçerek başlamalısınız. Kombininiz papyon deseni ve rengi hakkında referans alacağınız önemli noktalardan biri olacak. Daha sonra gömlek tercihiyle devam etmelisiniz. Her gömlek yaka tasarımı gereği papyon takmaya uygun değildir. Bu yüzden papyonu ne kadar nizami bağlarsanız bağlayın doğru bir gömlek yakasına takmazsanız görünümünüz tamamlanmaz. Papyon kemerini sıkmayacak, fiyonk kısmını kapatmadan konumlandırabileceğiniz yakaya sahip gömlekler en doğru seçimdir. Gömleğinizi de ayarladıktan sonra sıra geliyor kalitesiyle gönlünüzü kazanacak modeli seçmeye...


          Pierre Cardin papyonlar gömleğinizle birebir uyum sağlarken aynı zamanda birbirinden farklı renk ve desen ile seçimlerinizi zenginleştirir. Benzersiz kalitesiyle özel anlarınızı unutulmayacak hatıralara dönüştürür.