Kategoriler

    Geçmiş Aramalar

      Arama Önerileri

        Geçmiş Aramalar

          Nasıl Giyilir: Triko Kazaklar

          6 Kasım 2020

          Sonbahar mevsiminin en sıcak parçaları olan trikoları, gardıroplardan çıkarmanın artık vakti geldi! Trikoları, kıyafetlerinizle kombinlerken yardımcı olacak birkaç detayı sizler için derledik.

          Trikoları, gömleklerle kombinlerken değişiklik yapmaya ne dersiniz? Alışılagelmiş v yaka ve bisiklet yaka triko kullanımları yerine trend bir görünüm elde etmek için balıkçı yaka triko tercih etmenizi öneririz. Düz gömleklerin altına koyu renk balıkçı yakaları, gömleğinizin kol manşetlerinden 1 parmak dışarıda görünecek şekilde giyebilirsiniz. Gömlek yakasını iki düğme alttan iliklediğinizde de hem modern hem klasik bir görünüm sizinle olacak.

          Gömlek üzerine triko giyerek casual bir stil elde etmek isteyenler ise modern bir hava yakalamak için mutlaka balıkçının boğazından gömlek yakalarını gösterecek şekilde görünümünü tamamlamalı.


          Triko kazak ve hırka kombinleri, bu sezon popülaritesini oldukça artırıyor. Özellikle triko hırkalar, konforlu bir hafta sonu için denim pantolonların üzerinde çok şık duracak. Pantolonunuzun rengiyle uyumlu seçeceğiniz triko hırkaların içerisine dilediğiniz tonlarda kazak tercih edebilirsiniz. Ani hava değişimlerine karşı bu görünümü, mont veya ceket ile tamamlamayı da unutmayın.