Kategoriler

    Geçmiş Aramalar

      Arama Önerileri

        Geçmiş Aramalar

          Mevsim Geçişlerinin Üniforması: Ceketler

          6 Haziran 2022

          Mevsim geçişleri kıyafet kombini konusunda zorlanılan zamanlardır. Havalar mont ya da kaban giyecek kadar soğuk; ince hırkalar tercih edecek kadar sıcak olmadığı için kafa karıştırıcı olabilir. Erkek ceket modelleri mevsim geçişlerinde yardımınıza koşacak ideal tasarımlar arasında yer alır. Sezon trendlerine uygun ya da zamansız şıklığa sahip erkek ceketler arasından tarzınıza en uygun olanı seçerek mevsim geçişlerini kazasız atlatabilirsiniz. Genel olarak ilkbahar ve sonbahar dönemlerinde kendini belli eden mevsim geçişlerinde kolay giyilebilme özelliği olan ve sizi mevcut hava şartlarına karşı koruyacak modelleri tercih edebilirsiniz. Pierre Cardin erkek ceketler ilkbaharın ılık, sonbaharın ise hafiften üşüten mevsim geçişi etkilerine karşı gardırobunuza ekleyebileceğiniz modelleri sizlerle buluşturuyor. Böylece size hava koşulları ne olursa olsun hazır kombinlerle günün keyfini çıkarmak kalıyor.

          Klasik Erkek Ceketlerle Her Daim Şık Görünün

          Kıyafet tercihlerini klasik parçalardan yana yapanlar için mevsim geçişlerinin adeta üniforması haline gelen tasarımı klasik erkek ceketlerdir. Klasik erkek ceketler özellikle takım elbiselerin olmazsa olmazıdır. Mevsim geçişlerini katlanılabilir hale getirmek ve aynı zamanda tarzınızdan ödün vermemek için şık detaylara sahip klasik erkek ceket modelleri arasından seçim yapabilirsiniz. Örneğin slim fit erkek ceketlerle kumaş pantolon ve gömleğinizi tamamlayabilirsiniz. Şık düğme detaylarına sahip slim fit erkek ceketlerle şık davetlere de rahatlıkla katılabilirsiniz. Chino pantolon tercih ettiğiniz günlerde ise erkek blazer ceketlerin göz alıcı dünyasından faydalanmanız mümkündür. Blazer ya da klasik fark etmeksizin ceket ve gömlek kombinleri mevsim şartlarını karşılamada yardımcınız olacaktır. Pierre Cardin ceketler tarz sahibi erkeklerin tercihi olarak farklı yaş grubuna ve stile hitap eder. Erkek ceket modasına yön veren tasarımlarımız arasından gardırobunuza uyacak modeli seçerek şık görünümünüzü taçlandırabilirsiniz.

          Yardımcı Oyuncu: Mikro Desenler!
          Yardımcı Oyuncu: Mikro Desenler!

          Mevsim Geçişlerinde Casual Görünüm


          Casual görünüm için erkek ceket modelleri arasından seçim yapmak başlı başına zorken bir de mevsim geçişlerinde bunu gerçekleştirmek can sıkıcı olabilir. Bu noktada desenli erkek ceketler casual kombinlerinize katkıda bulunabilir. Retro bir ambiyans için triko kazak ve ekose desen erkek ceket modelleri arasından seçeceğiniz tasarım imza kombinlerden birine adınızı yazdırmanızı sağlayabilir. Desenli modellere alternatif olarak çizgili erkek ceketlerle de casual çizgiye sahip görünümler elde edebilirsiniz. Birbirinden farklı tarzlara sahip olmak mevsim geçişlerinde elinizi kolunuzu bağlamasın. Modern ve dinamik etkilerin her bir detayda kendini belli ettiği Pierre Cardin erkek ceketlerle dilediğiniz her zaman hayran bırakan kombinler tasarlayın. Çarpıcı tasarımlara ek olarak kurtarıcı erkek ceketler arasında sayılabilecek basic parçalarla da tarzınızı tamamlayabileceğinizi unutmayın.

          Sonbahara İlham Veren Renkler
          Sonbahara İlham Veren Renkler

          Mevsim Geçişlerinde Spor Ceketler


          Spor ve rahat görünmek istediğiniz anlarda da erkek ceket tasarımlarından faydalanabilirsiniz. Örneğin havaların biraz daha sıcak olduğu dönemlerde yazlık erkek ceketlerle birlikte bisiklet yaka tişörtleri kombinleyerek spor etkiyi güçlendirebilirsiniz. Spor görünüm için dikkat etmeniz gereken etmen erkek ceketlerde yaka tasarımıdır. Mono yakaya sahip herhangi bir erkek ceket modeli spor görünümünüzü destekleyecektir. Eğer rahat hareket etmek ve kombininizi oluşturacak diğer parçalarla uyumlu bir görünüm kazanmak istiyorsanız ihtişamlı kırlangıç yaka erkek ceketlerden uzak durmalısınız. Denim pantolonun başrolde olduğu spor görünümünüz için siyah erkek ceket modelleri arasından vücut şeklinize uygun bir tercih yapabilirsiniz. Böylece hem hava şartlarına önleminizi almış hem de şıklığınızdan taviz vermemiş olursunuz. Pierre Cardin olarak erkek ceket modelleri dahil olmak üzere birçok tasarımında mevsim geçişlerine uygun ürünler tasarlıyoruz. Gardırobunuzda eksikliğini hissedebileceğiniz tek bir tasarım dahi olmaması için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz.