Kategoriler

    Geçmiş Aramalar

      Arama Önerileri

        Geçmiş Aramalar

          Kasım Ayı Fırsat Ayı

          6 Kasım 2019

          Kasım Ayı Fırsat Ayı

          Kasım ayını sabırsızlıkla bekleyen alışveriş severler için geri sayım başladı!


          Önce 11.11 Dünya Bekarlar Günü, ardından da Black Friday indirimlerinin müjdecisi olan bu ayda alışveriş keyfi bir başka… Kasım ayına özel cezbedici büyük fırsat günlerinin yanı sıra, alışveriş yapmak için bilimsel olarak kanıtlanmış birçok nedeniniz olduğunu biliyor muydunuz? Bu nedenlerin en başında da mutluluk hormonu yer alıyor. Alışveriş yapmak hem kadın hem de erkeklerde endorfin hormonu salgılanmasına neden olarak, kişiyi mutlu ediyor ve çevresine karşı pozitif bir yaklaşım içinde olmasını sağlıyor. Aynı zamanda alışveriş, ihtiyaçları karşılayabilme özelliği ile doygunluk hissi yaratıyor. Üstelik yeni yıla adım adım yaklaşırken, kendinizi ve sevdiklerinizi mutlu etmenin bir diğer yolu da alışverişten geçiyor.


          Kısacası nedeniniz her ne olursa olsun Kasım’da alışveriş yapmanın en güzel yanı büyük indirim fırsatları!


          Pierre Cardin’in Kasım ayına özel ilk büyük kampanyası All Week Shopping Fest de, online mağazaya özel koleksiyonlardan sezona damga vuran parçalara kadar binlerce üründe geçerli en avantajlı fiyatlarıyla, stilinizi yeniden yaratmanız için sizi bekliyor!

          Kasım ayına özel kaçırılmayacak fırsatlardan yararlanmak ve yeni yıla şık bir merhaba demek için bizi takip etmeye devam edin. Çünkü Pierre Cardin senin çizgin!