Kategoriler

    Geçmiş Aramalar

      Arama Önerileri

        Geçmiş Aramalar

          Hangi Kıyafete Hangi Çanta Takılır?

          13 Aralık 2022

          Kadın giyim modasında başarılı bir kombin yapmanın olmazsa olmazı çanta seçimidir diyebiliriz. Her kadının favori aksesuarlarından biri olan kadın çanta modelleri, sadece şık görünümleriyle değil aynı zamanda fonksiyonel işlevleriyle de ön plana çıkmaktadır. Kadın çanta modelleri, bir kombinin tamamlayıcısı olmakla birlikte aynı zamanda giyim tarzının da temsilcisi olarak görülmektedir.

          Çanta modellerinin bu kadar önemli olması ise kadınların çanta seçimi konusunda kararsız kalmasına yol açabilir. Ancak doğru seçimlerle hem kıyafetlerinizle uyum sağlayacak hem de tarzınızı yansıtacak kadın çanta modelini gardırobunuza ekleyebilirsiniz. Bu yazımızda sizlerle kıyafetleriniz ve giyim tarzınıza uygun şekilde hangi çanta modeline yönelmeniz gerektiğini anlatıyoruz.

          Kıyafetinize Uygun Çanta Modelini Nasıl Seçebilirsiniz?

          Kıyafetlerinizle uyumlu bir çanta modeli seçmek istiyorsanız, tarzınıza ve ihtiyaçlarınıza uygun birkaç çanta modelini gardırobunuza eklemenizde fayda var. Bu nedenle stil sahibi kadınların birden fazla kadın çanta modeline sahip olduğunu görebilirsiniz. Sahip olduğunuz ve kombininizde kullandığınız çanta modeliniz ayakkabınızla, aksesuarlarınızla ya da kıyafetlerinizin renk ve deseniyle uyum sağlamalıdır.

          Gece kombinlerinizde elbise çanta uyumu yakalamak istiyorsanız, kullanabileceğiniz en şık parçalar el çantaları olabilir. El çantası kadınların minimal ve şık bir tarz elde etmesini sağlar. Siyah elbiseye hangi renk çantanın uyum sağlayabileceğini merak ediyorsanız, siyah kadın el çanta modellerini tercih ederek asil bir görünüm elde edebileceğinizi söyleyebiliriz.

          Kombininizde şık ve gösterişli kıyafetler kullanırken sadece el çantalarına bağlı kalmanıza gerek yok. Kıyafetinizle uyumlu kadın omuz çantası çeşitlerini ya da kadın kol çantası modellerini kullanarak da şık ve zarif bir görünüm oluşturabilirsiniz. Unutmayın bu noktada dikkat etmeniz gereken en önemli nokta seçtiğiniz kadın çanta modelinin, renk veya desenleriyle kombininizdeki diğer parçalarla uyum sağlamasıdır.

          Günlük ve spor kombinlerde tercih edebileceğiniz birbirinden farklı kadın çanta modelleri bulunmakta. Yanınızda çok fazla eşya taşıyorsanız ve gün içerisinde aktif şekilde hareket etmeniz gerekiyorsa kadın çapraz çanta modellerini tercih edebilirsiniz. Okul ve iş hayatında ise sırt çanta modelleri kadınlar için oldukça fonksiyonel bir seçim olarak görülmektedir.

          Sportif faaliyetlerinizde yanınıza telefonunuzu, anahtarınızı ve birkaç eşyanızı almanız gerektiğinde ise küçük boyutlu çantalar daha kullanışlı olacaktır. Bel çantası kadınlar için bu gibi durumlar için en fonksiyonel seçeneklerdendir. Belinize bağlayarak kullanabildiğiniz bu çanta modelleri sayesinde özgürce hareket edebilir, önemli eşyalarınızı yanınızda taşıyabilirsiniz.

          Çanta Seçiminde Renklerin Önemi Nedir?

          Bir kadının giyim stili, o kadının yaşam tarzını yansıtır diyebiliriz. Bu nedenle kombinlerinizde kullandığınız kıyafetler, aksesuarlar ve bu parçaların renk uyumu oldukça önemlidir. Kullandığınız renkler ruh halini, kıyafetler ve aksesuarlar ise yaşam tarzınızı direkt olarak karşınızdaki kişiye yansıtacaktır. Kadın çanta seçiminizde de renklere dikkat etmeniz, şık bir kombin oluşturabilmeniz için oldukça faydalıdır.

          Çanta rengi seçiminde en çok dikkat edilen nokta abiye kıyafetlerle birlikte kullanılan renklerdir. Beyaz elbiseye hangi renk çanta takmanız gerektiği konusunda kararsızsanız, oluşturmak istediğiniz kombinin tarzına odaklanmanız en doğrusu olacaktır. Örneğin, tek renkli bir kombin oluşturmak istiyorsanız beyaz elbisenizle beyaz bir çanta ve ayakkabı modeli tercih edebilirsiniz.

          Kırmızı elbiseye hangi renk çanta tercih edebileceğinizi ise kombininizdeki diğer parçalara göz atarak anlayabilirsiniz. Siyah bir ayakkabı tercih ediyorsanız, kırmızı elbisenizle siyah kadın çanta modellerini kombinleyebilirsiniz. Pierre Cardin kadın çanta koleksiyonu, kaliteli kumaş yapısına sahip onlarca farklı çanta modelini sizlerle buluşturuyor. Tarzınıza ve kombininize uygun çanta modelini Pierre Cardin ile hemen keşfedebilir, zarif bir görünüm oluşturabilirsiniz.