Kategoriler

    Geçmiş Aramalar

      Arama Önerileri

        Geçmiş Aramalar

          Gömlek Severler Kulübü

          7 Haziran 2022

          Klasikten tutun da casual ve spor tarza kadar hemen her kesime hitap eden gömlekler Pierre Cardin kalitesiyle sizlerle buluşuyor. Denim ya da chino pantolonlarla dinamik; kumaş pantolonlarla ise zamansız klasik bir görünüm elde edeceğiniz erkek gömlekler gardıroplarınıza konuk oluyor. Erkek giyim için böylesine önemli bir parça olan gömlekleri neye göre seçeceğiniz ve nasıl kombinler oluşturacağınızı biliyor musunuz? Bu sorunun cevabını dilerseniz yazımızla birlikte keşfedebiliriz.  Erkek gömlekler tasarım ve kumaş yapısı gereği hemen her tarza ve organizasyona adapte edilebilecek bir parçadır. Dolayısıyla her gardıropta bulunması gerekir. Vücut şekliniz ve tarzınız doğrultusunda kaliteli kumaş kullanarak üretilen erkek gömleklerin şık dünyasına adım atmak istiyorsanız Pierre Cardin erkek gömlek modellerini tercih edebilirsiniz.

          Dinamizm Etkisi
          Dinamizm Etkisi

          Casual Tarza Uygun Erkek Gömlek Kombinleri

          Modern şehir erkeğine hitap eden son yılların en tarz stili casual görünümdür. Casual tarzı besleyen en ideal parça ise gömlek modelleridir. Modern erkek gömlekler farklı renk ve desenlerle süslenerek gardıroplarda yerini alıyor. Bu sayede birbirinden havalı kombinlere imza atmanızı sağlıyor. Casual model erkek gömlekler pantolon kombinlerinde en sık tercih edilen tasarımlardır. Özellikle baskı desenli erkek gömlek kombinleri hemen her mevsimde kullanılmaya müsait görünümlerdir. Denim pantolon ve ekose desen erkek gömlek kombini sneaker ayakkabılarla tamamladığında tam anlamıyla bir smart casual izlenimi kazandırır. Aynı şekilde chino pantolon ve çizgili desen erkek gömlekler de modern etkinin en temel görünümlerine zemin hazırlar. Pierre Cardin erkek gömlekler birbirinden rahat kalıp ve şık tasarıma sahip modelleriyle casual görünmek isteyenler için yeni kapılar aralıyor.

          Renklerin Uyumu
          Renklerin Uyumu

          Mevsime Uygun Gömlek Modelleriyle Konfor Sizinle

          Bazı kıyafetler sıcak veya soğuk günlere özel tasarlanan ve her mevsime uygun olmayan yapıdadır. Ancak erkek gömlekler tasarımları gereği dört mevsimde de giyilmeye uygundur. Örneğin esnek kumaş kullanımına uygun keten erkek gömlekler sıcak yaz günlerine hitap ederken pamuk karışımlı erkek gömlekler nefes alan dokusu sayesinde kış döneminde bile giyebilmenizi sağlar. Okula özel gömlek kombini yapmak ya da ofis şıklığını besleyen görünümler elde etmek istediğinizde mevsim ne olursa olsun erkek gömleklerden faydalanabilirsiniz. Spor erkek gömleklerde de durum farklı değildir. Bisiklet yaka tişört ve spor gömlek ikilisinin başrolde olduğu yaz kombinleri tasarlayabilirsiniz. Triko kazaklarla bir arada kullanacağınız uzun kollu erkek spor gömleklerle ise soğuk kış günlerini en şık halinizle geçirebilirsiniz. Mevsim ne olursa olsun Pierre Cardin erkek gömleklerle şık ve hayran bırakan görünümler her zaman sizinle!

          Çok Yönlü Parça
          Çok Yönlü Parça

          Göz Alıcı Şıklığa Sahip Klasik Erkek Gömlek Modelleri

          Gömlek deyince hemen herkesin aklına klasik görünümü destekleyen göz alıcı modeller gelir. Özellikle smokin ya da damatlık kombinlerinin baş kahramanlarından biri erkek gömleklerdir. Bu görünümlerde önemli olan erkek gömleklerdeki yaka detayıdır. Takım elbisenize ve kullanacağınız aksesuarlara uygun yakaya sahip bir zamansız tasarım erkek gömlek tercih etmelisiniz. Klasik erkek gömlekler tasarım itibariyle benzer oldukları için dikkat etmeniz gereken nokta vücut şeklinizdir. Eğer herhangi bir kilo probleminiz yoksa ve vücut hatlarınızın belli olmasını istiyorsanız slim fit erkek gömlekler arasından seçim yapabilirsiniz. Ancak rahat ve özgür hareket edebileceğiniz bir klasik görünüm için regular fit ya da comfort fit erkek gömleklere yönelmelisiniz. Rahat ve şık bir görünüm için özellikle klasik kombinler adına önem vermeniz gereken etmen beden yapınız olmalıdır. Pierre Cardin olarak erkek gömleklerimizle dilediğiniz yaz grubuna ve hemen her organizasyona uygun, farklı tarzlara seslenebilen sayısız modelimizi sizlerle buluşturarak stilinize katkıda bulunmaktayız.