Kategoriler

    Geçmiş Aramalar

      Arama Önerileri

        Geçmiş Aramalar

          Gardırobunuzu Pierre Cardin ile Tamamlayın

          1 Ağustos 2022

          Pierre Cardin tasarımcılarının koleksiyonları içerisinde her gününüze ve anınıza renk katacak parçalar bulunmaktadır. Gün içerisinde giyilen kıyafetlerin, kişinin enerjisine ve mutluluğuna büyük etkisi olduğu tartışmasız bir gerçektir. O gün yapacağınız aktivitelere uygun bir kombinle orada bulunmak, ortama uyum sağlamanızda ve kafanızın rahat etmesinde kuşkusuz büyük bir etkiye sahiptir. Geniş bir gardırop içeriğine sahip olmak ise kombinlerinizin çeşitliliğinde büyük etkiye sebep olabilir.  
          Sabah kalktığınızda nasıl hissettiğiniz ve insanlara o gün yansıtmak istediğiniz enerjiniz, tercih edeceğiniz parçaları etkiler. Tercih ettiğiniz parçaların tasarımı ise pratik ve enerjik kombinler oluşturabilmenizi sağlar. Pierre Cardin bünyesindeki parçaların bilinçli ve başarılı tasarımlar ile oluşturulmuş olması gardırobunuzdaki parçaları rahatlıkla kombinlemenize yardımcı olur.

          En Kazançlı Yatırım: Takım Elbise
          En Kazançlı Yatırım: Takım Elbise

          Pierre Cardin Gömlek Modellerinin Şıklığıyla Tanışın

          Erkek kombinlerinde şüphesiz ki en çok kullanılan parçalardan biri gömlektir. Gömlekle istediğiniz her aktiviteye ve ortama uygun kombinler ayarlayabilirsiniz. Sportif aktivitelerinizin dışındaki neredeyse bütün işlerinize uygun bir gömlek tasarımı bulabilirsiniz. Gece eğlencelerinizde, günlük aktivitelerinizde veya iş toplantılarınızda farklı kumaş ve yaka tiplerine sahip gömlek modellerinden yararlanabilirsiniz. Kumaş ve yaka tiplerinin önemi bir yana seçtiğiniz gömleğin sizi rahat ettirmesi ve kombininizde insanların gözüne çarpan detayların kontrolünü ele almanız için vücut yapınızı göz önünde tutmanız çok önemlidir. Sizi rahat ettirecek bir diğer önemli detay ise gömleğinizin kumaş türü olacaktır. Sıcak ve yoğun günlerde terlemenizi engelleyecek havadar kumaşlar tercih edebilirsiniz. İş hayatınızda veya ihtişamlı kombinlerinizde parlak kumaşlardan üretilmiş gömlek modelleri sizleri öne çıkarmakta etkili olacaktır. Renk seçimi ise kamufle etmek istediğiniz bölgeleriniz ve kendi tarzınızı yaratmanız için çok önemlidir. Pierre Cardin gömlekleri çeşitli renk ve tasarımlarıyla, kombinlerinizi eşsiz bir şıklıkla oluşturmanıza olanak tanır.

          Özgürleşen Tasarımlar: Desenli Gömlekler
          Özgürleşen Tasarımlar: Desenli Gömlekler

          Pierre Cardin Ayakkabıları Şıklığınıza Konfor Katar

          Kombinlerin vazgeçilmez tamamlayıcılarından biri olan ayakkabılar, gardıroplarınızdaki parçalar kadar önemlidir. Ayakkabılar, bir kombinde göze çarpan en önemli detaylardan biri olarak karşımıza çıkar. Gelişen ve değişen giyim trendleri sebebiyle doğru ayakkabı seçimini yapmak da önem kazanmaktadır. Giyim trendlerine uymanın yanı sıra vücudun en önemli uzuvlarından bir olan ayağınızın sağlığını düşünerek seçim yapmak sizlere fayda sağlayacaktır. Spor aktivitelerinizde veya gündelik işlerinizde kullanmak üzere çeşitli kombinlere sahip olabilirsiniz. Bu kombinleri tamamlamak için seçeceğiniz farklı tipteki ayakkabıları incelerken ayak sağlığınız, mevsim, rahatlık ve kişisel zevkleriniz belirleyici etkenler olmalıdır. Yaz mevsimlerinde seçilen havadar ayakkabılar, klasik tarzın öncüsü olan klasik ayakkabı modelleri veya iş toplantılarında profesyonelliğinizi ve şıklığınızı yansıtacak ayakkabı modelleri kişisel ayakkabı seçimlerine örnek olabilir. Pierre Cardin ayakkabı koleksiyonlarında her alanda kullanabileceğiniz, size rahatlık sağlarken kombininizi bir üst seviyeye çıkaran ayakkabı modellerini bulabilirsiniz.

          %100 Deri Konforu: Ayakkabılar
          %100 Deri Konforu: Ayakkabılar

          Özel Günlerinizi Unutulmaz Kılan Pierre Cardin Damatlıklar

          Özel günlerde tercih edebileceğiniz damatlık smokin ve takım elbise modelleri size şık bir görünüm sunar. Bu kombinleri yaparken birçok detayı göz önünde bulundurmanız gerekir ve böylelikle istediğiniz atmosferi yaratmak kolaylaşır. Üzerinden zaman geçtikten sonra dönüp baktığınız fotoğraf ve videolarda ne kadar şık olduğunuzu görmek, o gün hissettiğiniz tüm güzel duyguları sizlere tekrardan anımsatacaktır. Damatlık ve takım elbise kombininin seçiminde vücut tipiniz en az gömleklerde olduğu kadar büyük öneme sahiptir. Üçgen vücutlu bir erkekseniz seçimlerinizde daha serbest olmanız önemlidir. Yuvarlak gövdeli iseniz gömlek seçimlerinde de olduğu gibi koyu renkli kombinler tercih etmeniz bel ve göbek bölgelerinizi kamufle ederken, sizi de rahat ettirecektir. Pierre Cardin damatlık koleksiyonundan, vücut tipinize ve kişisel tarzınıza uygun damatlık modelini seçerek şıklığınızı her an yansıtabilirsiniz.