Kategoriler

    Geçmiş Aramalar

      Arama Önerileri

        Geçmiş Aramalar

          Etnik Dokuların İzdüşümünde: Pierre Cardin SS'20

          30 Nisan 2020

          Mezopotamya topraklarının gökyüzü ile buluştuğu ufuk çizgisinde; güneşin sıcak sarı tonları ve özgür hissettiren gök mavisiyle harmanlanan Pierre Cardin İlkbahar-Yaz 2020 koleksiyonu, coğrafyanın kendine özgü etnik dokuları ve gizemli ruhuyla şehirli erkeğe iddialı bir koleksiyon sunuyor.

          Geçmişten Gelen
          Geçmişten Gelen

          Göbeklitepe’yi gezmek, uçsuz bucaksız Mezopotamya vadisinde tarihe tanıklık eden tören alanları ve dikilitaşların etkisiyle zamanda yolculuk yapmak gibi. Binlerce yıllık tarihiyle size bu yolculukta eşlik edecek antik mimari desenleri de mevsimin favorisi t-shirt’lerle bir araya gelerek mistik ve konforlu bir stil ortaya koyuyor.

          Seçilmiş Centilmen
          Seçilmiş Centilmen

          Renk ilhamını Göbeklitepe’nin berrak mavi gökyüzünden alan, çizgili formu ve konforlu yapısıyla sıradanlığa baş kaldırı niteliğindeki Pierre Cardin pantolon, taş tonlarıyla kombinleniyor ve centilmen tavrınızı stilinize taşıyor.

          Etnik Dokulara Doğru
          Etnik Dokulara Doğru

          Hafifleyen kumaşlara eşlik eden Pierre Cardin gömlekler, sezonun büyüsüyle yeni rotalara yelken açıyor. İnsanlık tarihinin mucizesi Göbeklitepe’nin toprağındaki pastellik, ikonik taşlarındaki kabartmalar Pierre Cardin’e özel benzersiz bir duruşa evriliyor.