Kategoriler

    Geçmiş Aramalar

      Arama Önerileri

        Geçmiş Aramalar

          Pierre Cardin’le Düğün Şıklığına Yön Verenler

          29 Temmuz 2022

          Özel gün kıyafetleri her zaman için yüksek motivasyon gerektiren seçimlerdir. Katılım gösterilecek organizasyon için günler öncesinden hazırlık yapılmaya başlanır. Bu organizasyon bir düğün ise tüm hazırlık süreci daha da ehemmiyetli bir hal alır.
          Düğün şıklığına özel yapılan seçimlerde nokta atışı tercihler yapmak sonraki düğünlerde de işinizi kolaylaştırabilir. Farklı aksesuar eklemeleriyle birbirinden farklı düğünlerde giyebileceğiniz bir kombin elde edersiniz.
          Düğün öncesi hazırlıklar sadece kıyafet seçimiyle bitmez. Giyeceğiniz elbiseye uyacak aksesuarlara da karar vermeniz gerekir. Kadınlar için ayakkabı ve çanta telaşı, erkeklerin ise kravat mı takmalıyım yoksa papyon mu endişesi bu noktada devreye girer.
          Pierre Cardin’in birbirinden şık abiye ve takım elbise modelleri düğün hazırlığınızı kolay hale getirir. Modern ve çarpıcı modellerimiz arasından yapacağınız seçimler düğün şıklığınıza yön vererek tüm dikkatleri üzerinize çeker.

          Özel Tasarım Hissi Veren Kıyafet Tercihleri

          Özel günlerde kendinizi çok şık hissetmek için her noktasıyla içinize sinen bir tasarım satın almak istersiniz. Örneğin ölçüleriniz ve beğenilerinize göre şekillenen özel tasarım kıyafetler gibi…
          Ancak özel tasarım kıyafetler hazır tercihlere göre hem çok daha fazla zaman hem de büyük ölçüde bütçe ayırmak demektir. Pierre Cardin modelleri arasından yapacağınız seçimler sanki size özel tasarlanmış hissi vererek düğün boyunca konforlu ve şık kalmanızı sağlar. Vücut şekliniz ve tarzınıza en uygun modeli seçmeniz yeterlidir. Düğün günleri için tercih edilen modeller genel olarak klasik kombinlerdir. Klasik kadın giyim ya da erkek kıyafetler arasından yapılan seçimler şık bir etki için ilk tercihlerin başında gelir. Kombinlerinize ekleyeceğiniz şık detaylar sizi diğer herkesten bir adım daha öne çıkaracak noktalardır. Bunun için belli başlı bazı stil tüyolarına hakim olmanız gerekir.
          Örneğin tasarlayacağınız kombinde tek bir parçaya kanalize olmak ve genel görünümü onun etrafında şekillendirmek hem işleri daha kolay bir hale getirir hem de zarafetinizi taçlandırır. 

          Kadın Elbise Modelleriyle Düğün Gününe Damga Vurun

          Kadınlar için düğün şıklığının kurtarıcısı bellidir: Elbise modelleri.
          Elbise modelleri arasından seçim yaparken nasıl bir izlenim bırakmak istediğinize karar vermelisiniz. Eğer iddialı ve şık görünmek istiyorsanız minimal dekoltelerle dinamikleştirilmiş kadın elbise modellerini inceleyebilirsiniz. Biraz daha sade ancak zarif bir etki için yere kadar inen, hareketli detaylar yerine kesim farkını ortaya koyan elbiselere yönelebilirsiniz. Çanta ya da ayakkabı seçerken elbisenizin rengine ve kombininizdeki hareket oranına dikkat edebilirsiniz. Eğer kıyafetiniz fazla hareketliyse sade ayakkabı ve çanta seçerek denge sağlayabilirsiniz ya da sade bir kıyafeti çarpıcı ayakkabı veya çanta tasarımı ile özgün kılabilirsiniz.

          Erkek Takım Elbiselerle Gecenin Yıldızı Olun

          Düğün zamanı geldiğinde eğer damatsanız damatlık smokinler arasından yapacağınız seçimler şıklığınızı ileri taşıyacaktır ancak davetliler arasındaysanız birbirinden iddialı takım elbiseler sizi bekliyor demektir. Takım elbise seçmenin dikkat edilmesi gereken birkaç noktası vardır. İlk olarak işe gömlek seçimiyle başlamalısınız. Örneğin formda bir görünüm istiyorsanız slim fit erkek gömlekler ilk tercihiniz olmalı. Gömlekler takım elbiseyle birlikte kullanacağınız erkek aksesuarları da belirler. Gömleğinizi dikkate alarak papyon mu yoksa kravat mı takacağınıza karar verebilirsiniz. Pierre Cardin mikro desen erkek takım elbise modelleri sıradan ve hareketsiz seçimleri bir kenara bırakarak modern görünmenin kapılarını aralar. Bu sayede gecenin yıldızı siz olursunuz!