Kategoriler

    Geçmiş Aramalar

      Arama Önerileri

        Geçmiş Aramalar

          Desenli Kravatlar İçin Kombin Alternatifleri

          26 Mayıs 2022

          Aksesuarlar, kombinlerinizi zarafetle tamamlayan ve görünümünüze şıklık atan küçük detaylardan biri olarak göze çarpmaktadır. Kombininizi güzelleştirerek farklı bir hava katan aksesuarlar aynı zamanda ihtiyaçlarınızı da karşılayacak ürünlerden oluşmaktadır. Cüzdan, kemer, papyon ve kravat gibi hem tamamlayıcı hem de kullanışlı aksesuar ürünlerini Pierre Cardin’de inceleyerek kombininize ve hayatınıza yenilik getirebilirsiniz.

          Erkek Aksesuarlarda Zerafet

          Erkek aksesuarları denince akla ilk gelen ürünlerden biri olarak deri kemerleri söylemek yanlış olmayacaktır. Klasik veya günlük kombinlerde hem pantolonunuzun belini ayarlamanızı sağlayan hem de görünümüzüne şıklık katan metal tokalı kemerler erkek aksesuarlarının olmazsa olmazlarından. Farklı renk ve desende birçok seçenek bulabileceğiniz deri erkek kemerler, hem uzun yıllar kullanım şansı sunan hem de görüntünüzü tamamlayan aksesuarlar arasında dikkat çekici bir yere sahiptir. Bir diğer erkek aksesuarı olarak da yine casual erkek aksesuar modelleri arasında göze çarpan ürünlerden biri olan cüzdanlardan bahsedebiliriz. Taşıması oldukça kolay, hafif yapıda ürünlerden oluşan erkek cüzdan modelleri kişinin tarzına, ihtiyacına ve zevkine göre değişkenlik gösterebilir. Taba, siyah ve lacivert renklerde örneklerini bulabileceğiniz erkek cüzdanlar kaliteli kumaş yapıları sayesinde uzun süreli kullanım olanağı sağlamaktadır. Üzerinde bir şeyler taşımaktan hoşlanmayan erkekler için özel olarak üretilen erkek kartlık cüzdanlar da erkekler tarafından tercih edilen aksesuarlardan biridir. Kimliğinizi, kartlarınızı ve önemli notlarınızı içine koyabileceğiniz kartlıklar, hayatınızı kolaylaştıracak küçük aksesuarlar arasında göze çarpmaktadır.

          Klasik Giyimin Tamamlayıcıları

          Günlük veya özel hayatınızda klasik giyinmekten keyif alıyor fakat kombininizi hangi aksesuarlarla birleştirebileceğinizi bilemiyorsanız size birkaç küçük önerimiz olacak. Öncelikli olarak klasik giyim severlerin sıklıkla kullandığı kravatlara değinmezsek olmaz. Hem özel hem de iş hayatının vazgeçilmez giyim aksesuarlarından biri olan kravatlar, kombininizi tamamlayacak en önemli detaylardan biridir. Birden fazla renk, model ve tasarımda model bulabileceğiniz kravatlar uzun yıllardır erkeklerin dolaplarında yer alan temel parçalardan biri olarak bilinmektedir. Giyimin her alanında olduğu gibi bu kategoride de zevkler ön planda tutulduğu için sade tasarımlardan hoşlananları klasik kravat modellerine, kombinine hareket katmak isteyenleri ise desenli kravat modellerine yönlendirmek yanlış olmayacaktır. Erkeklerin özel günlerde tercih ettiği şık kombinlerini tamamlayacak aksesuarlardan biri olan papyonlar da klasik takımlardan hoşlananlar için doğru bir seçenek olacaktır. Herkesin zevkine hitap edecek papyon modelleri arasından ideal seçim yapmak istiyorsanız öncelikli olarak takımınızın rengine ve yapısına uygun bir ürüne yönelmeniz doğru olacaktır.

          Erkek Aksesuarlarda Renk ve Desen Seçimi


          Erkek aksesuarlarda renk ve desen seçimi yaparken dikkat edeceğiniz önemli birkaç nokta bulunmaktadır. İlk olarak seçtiğiniz aksesuarın renginin ve deseninin kombininizle uyumlu olup olmadığını bilmeniz gerekmektedir. Kombininizle benzer tonlarda ve benzer kumaş yapılarına sahip ürünleri tercih etmek size daima avantaj sağlayacaktır. Bir diğer yandan bu alanda seçim yaparken kaliteli ve dayanıklı erkek aksesuarlarını tercih etmek uzun vadede daha kullanışlı ürünlere sahip olmanızı sağlar. Uzun süre kullanabileceğiniz bu ürünler arasında kemer, cüzdan ve papyon gibi aksesuarları sıralayabiliriz. Kombinlerinizi tamamlayacak bu parçalar modern tasarımlarıyla duruşunuzda gözle görülür bir değişiklik yaratacaktır. Erkek aksesuarları arasından seçim yaparken dikkat etmeniz gereken bir diğer konu ise ihtiyacınıza uygun ürünleri tercih etmek olacaktır. Beklentilerinizi karşılamayan, sadece tasarımından hoşlandığınız ürünler bir süre sonra kullanışsız olmaları sebebiyle dolabınızın derinliklerinde kaybolabilir. Bu nedenle seçimlerinizde ihtiyaçlara uygun erkek aksesuar alternatiflerine yer vermek oldukça önemlidir. Pierre Cardin’in hem kullanışlı hem de zarif tasarımlara sahip erkek aksesuarları arasından seçim yaparak siz de kombininizi tamamlayan altın parçalara sahip olabilirsiniz.