Kategoriler

    Geçmiş Aramalar

      Arama Önerileri

        Geçmiş Aramalar

          Şık Bir Veda: Mezuniyete Özel Kıyafet Seçimi

          20 Temmuz 2022

          Derslerin yoğunluğunu, stresli geçen sınav dönemlerini geride bıraktığınıza göre hayatınızın en önemli anlarından birine hazırlanabilirsiniz: Mezuniyet gecesi!
          Mezuniyet kombinleri aslına bakarsanız tatlı bir heyecanı temsil eder. Eğitim öğretim yılını geride bırakırken, diplomanızı alacağınız vaktin hayaliyle mezuniyete özel kıyafet tercihleri araştırmaya başlarsınız. Şık ve unutulmaz abiyelerden, göz alıcı takım elbiselere, mezuniyete özel çanta ve ayakkabılardan, kombin tamamlayıcı kravat ile papyonlara kadar her detayına özen göstermekten keyif alırsınız. Dilerseniz Pierre Cardin imzası taşıyan birbirinden şık kadın ve erkek giyim modellerini mezuniyet elbisesi önerileri çerçevesinde birlikte inceleyelim.

          Marin Rüzgar
          Marin Rüzgar

          Kadın Abiye Seçiminde Yaşınıza Uygun Modeller 

          Mezuniyet töreni ortaokuldan liseye ve üniversiteye kadar birçok yaş grubunu kapsayan bir organizasyondur. Dolayısıyla kadın abiye modelleri arasından yaşınıza en uygun seçimleri yapmanız gerekir. Ortaokulu bitiren ve mezuniyet töreni için son derece heyecanlı olan genç kızlar için ne giyecekleri, nasıl aksesuarlar seçecekleri konusunda karar vermek çoğu zaman zordur. Ancak Pierre Cardin’in birbirinden özel tasarımları arasında gerek yaşınıza gerekse mezuniyetinize uygun modeller bulabilirsiniz. Özel gün için elbise seçmenin altın kuralı kendinize en uygun tasarımı bulabilmektir. Ortaokul mezuniyetinde giymek üzere tüllerle hareket katılmış uzun şifon elbiseler arasından bir seçim yapabilirsiniz. Şifon tasarımlara ek olarak pile ya da fır fır detaylarla hareketlendirilmiş elbiseler de kendinizi şık hissetmenize yardım eder. Erkekler için durum biraz daha kolaydır. Beden ölçülerine en uygun kumaş ya da chino pantolon ile gömlek kombinasyonu mezuniyet törenine hazır olmak için yeterlidir. Takım elbise giymek isteyen ancak yaşı sebebiyle tereddüt eden gençler için dinamik detaylara sahip erkek blazer ceketler şahane bir alternatiftir. 

          Masum Beyaz
          Masum Beyaz

          Mezuniyet Balosu için Kıyafet Seçeceklerin Dikkatine

          Gelelim lise ve üniversite mezuniyet törenlerine! Mezuniyet balonuzda tüm gözleri üzerinize çekeceğiniz ve anılarınıza her dönüp baktığınızda hayran kaldığınız kıyafetler arasından seçim yapmanız gerekir. Göz alıcı şıklık için dikkat etmeniz gereken ilk nokta vücudunuza en uygun tasarımı seçmektir. Sonrasında iddialı kadın aksesuar modellerinin gücünden yararlanabilmelisiniz. Kıyafetiniz ne kadar göz alıcı olursa olsun tamamlayıcı aksesuarlar kullanmadığınız sürece dilediğiniz etkiyi elde edemezsiniz. Pierre Cardin kadın aksesuar modelleri modern, şık ve çarpıcı tasarımları sayesinde mezuniyet töreninize özel kombinleri kusursuz biçimde tamamlar. Bu sayede hayatınızda büyük bir yeri olacak mezuniyet gecesinin en şık isimlerinden biri siz olursunuz. 

          Baştan Aşağı Centilmen
          Baştan Aşağı Centilmen

          Mezuniyette Klasik Kombinler 

          Mezuniyet töreninde giyilmek üzere seçilen kıyafetler en çok klasik sever erkekleri sevindirir. Şık bir etki için tarzınıza en uygun smokin modellerini inceleyerek işe başlayabilirsiniz. Göz alıcı şıklık için smokin dışında kullanabileceğiniz alternatiflerden de söz edilebilir. Bu durumda ise vücut ölçülerinize uygun takım elbiseler tam size göre olacaktır. İster smokin giyin ister takım elbise, kombininiz için en uygun erkek aksesuar modelleri arasından seçim yapmayı ihmal etmemeniz gerekir. Kıyafetinizin renkleriyle uyum gösteren papyon ve kravatlar muhakkak elinizin altında olmalıdır. Mezuniyet törenleri koca bir dönemin stresini atlattığınız, arkadaşlarınız ve öğretmenlerinizle unutulmaz vakitler geçireceğiniz anlardır. Bu anları en şık ve unutulmaz geçirmek için Pierre Cardin tasarımlarından faydalanabilirsiniz.
          Smokin, takım elbise ve şık kadın davet elbiselerimiz arasından kendinize en uygun modele karar vererek mezuniyet gecesinin en şık ismi olabilirsiniz.