Kategoriler

    Geçmiş Aramalar

      Arama Önerileri

        Geçmiş Aramalar

          Başarılı Kadının Çizgisini Netleştiren 5 Stil Tüyosu

          1 Ağustos 2022

          Kadınların giyim tarzı sadece bir moda algısı değil aynı zamanda bir iletişim kanalıdır. Bir kadının giyimi kendisi hakkında çok fazla bilgi sunar. İlk izlenim olarak da tabir edilen bu olay, karşımızdaki kişiyle ilgili ilk yargımızın oluştuğu ortalama 5-10 saniyelik bölümü kapsar. Bu süre içerisinde karşımızdaki kişinin tehlikeli olup olmadığına, üzgün olup olmadığına ve hatta maddi durumuna kadar çeşitli yargılarda bulunuruz.
          Bilinçaltında otomatik olarak işleyen bu sistem, karşınızdaki kişinin duruşunu, saç şeklini ve kıyafetlerini inceleyerek bulunduğunuz durumu analiz eder. İş hayatında da kıyafet seçiminiz, bulunduğunuz sektöre göre değişiklik gösterir ve sizin nasıl biri olduğunuzu karşınızdaki kişiye tanımlar.
          Her şirketin yazılı olmayan kıyafet kuralları vardır. Bulunduğunuz pozisyon ve şirketinizin kurumsal yapısı nasıl bir giyim stilini oluşturmanız gerektiğini belirler. İş yerindeki kurallara rağmen sizi başarılı gösterecek ve stilinizi en iyi şekilde yansıtmanıza olanak verecek 5 stil tüyosuyla karşınızdayız!

          Tek Tip Kadın Giyim Tarzlarından Kaçının

          Profesyonel görünmeyi hedefleyen kadınlar, büyük bir çoğunlukla aynı giyim stiline takılıp kalırlar. Genellikle siyah rengin insana verdiği resmi ve profesyonel görünümü sürekli tercih eden kadınlar, bir süre sonra profesyonellikten uzaklaşarak sıkıcı bir stile sahip olabilirler. Bu durumun yaşanmasını önlemek için ise birkaç noktaya dikkat edebilirsiniz.
          Siyah kumaşlardan ayrılmak istemiyorsanız, siyahla iyi bir uyum yakalayan farklı renk parçaları kombinlerinize eklemeye başlayabilirsiniz. Ardından yavaş yavaş siyah parçaların yerini farklı renk ve tasarımdaki parçalarla değiştirerek sıradanlığınızı yenebilirsiniz. Pierre Cardin kadın giyim koleksiyonu ile başarılı kadın stilini hemen oluşturun!

          Kadın Casual Giyim Tarzını Deneyimleyin

          Kadın stil önerilerinin temelinde özgüvenli bir duruşa sahip olmanız yatar. Özgüveniniz ne kadar yüksekse üzerinize giydiğiniz kıyafetler de sizin üzerinizde o kadar şık bir görünüme sahip olur. Bu nedenle yeni tasarımlar denemekten kaçınmayın, farklı tasarımlar denerken kendi stilinizi geliştirebilirsiniz.
          İş yaşamınız boyunca resmi ve klasik giyiniyorsanız, hafta sonunda casual tarzda giyinmeyi deneyebilirsiniz. Örneğin, blazer ceketleri denemekten çekiniyorsanız, hafta sonunda dışarı çıkarken üzerinizde deneyebilir, yeterince konforlu hissettiğinizde iş hayatınızda da giyebilirsiniz. Alışık olmadığınız tarzlarda yeni kıyafetler denemek size yeni stillerin kapısını açacaktır.

          Rahat Kadın Giyim Tarzlarına Yönelin

          İş yerinde çalışan kadınlar genellikle topuklu ayakkabı gibi rahatsız seçimler yapmak zorunda kalabiliyorlardı. Ancak bu durum günümüz şartlarında değişti ve hem konforlu hem de şık topuklu ayakkabı modelleri üretildi. Pierre Cardin’in özenle tasarladığı kadın ayakkabı koleksiyonuna göz atarak ofis kombinleriniz için hem konforlu hem de şık ayakkabı modellerini keşfedebilirsiniz.

          Kadın Giyimde Hafta Sonu Şıklığını Es Geçmeyin

          Başarılı kadın stili yaratmanın temel kuralı, yaşam tarzınızı hayatınızın her alanında standart bir seviyeye çıkarmaktır. Bunun için hafta sonları da en az hafta içleri kadar şıklığınıza dikkat etmeniz gerekir. Bu kendi yaşamınıza da ne kadar özveri gösterdiğinizi gösterir. Basit bir denim pantolon ve bluz kombini bile yapsanız kendinize özen göstermeyi hiçbir zaman unutmayın.

          Başarılı Kadın Stili için Bir Bütünlük Yaratın

          Başarılı kadın stili yaratmak için sadece doğru kıyafetleri bir arada kullanmaktan çok daha fazlasına ihtiyaç duyarsınız. Dışa yansıyan enerjiniz, makyajınız, saçınız ve mimikleriniz başta olmak üzere birçok kriter toplandığında sizin asıl görüntünüzü yansıtır. Bu nedenle zaman içerisinde kendinizi tanımanız ve kişiliğinize uygun bir tarz oluşturmanız oldukça önemlidir.
          Kadın giyim kombinlerinin vazgeçilmez adresi Pierre Cardin koleksiyonunu inceleyerek, oluşturmak istediğiniz tarza hizmet edebilecek özel tasarım giyim ürünlerini keşfedebilir, iş ve günlük hayatında kendi stilinizi oluşturarak fark yaratabilirsiniz.