Kategoriler

    Geçmiş Aramalar

      Arama Önerileri

        Geçmiş Aramalar

          Aşkın En Net Çizgisi Tamamlamaktır Birbirini!
          8 Şubat 2019

          Sevgililer Günü’ne sayılı günler kala, aşkın mükemmel uyumunu Pierre Cardin çizgisiyle yakalamak isteyen çiftlere çok özel bir teklifimiz var. Yılın bu en romantik döneminde yapacağınız alışverişlerde biri sizden sevdiğinize, diğeri bizden size hediye!

          Aşkınızın uyumunu stilinize de yansıtmanız ve yan yana kusursuz bir ahenk oluşturmanız için, bu yazımızda ilk görüşte âşık olacağınız parçaları derledik.

          Peki, nedir yan yana uyumlu görünmek? Korkmayın, ikiz gibi birebir aynı parçaları giymekten bahsetmiyoruz. :)

          Çiftlerin uyumlu giyinmesi, son zamanlarda özellikle Hollywood dünyasında sıkça rastladığımız bir moda akımı. Bu akımı, baştan ayağa aynı parçaları giyinmek yerine, benzer renk ve tarzları hoş bir ahenkle bir araya getirerek, aynı stil çizgisinde buluşmak olarak özetlemek mümkün.

          Haydi, birlikte inceleyelim!

          Sıcak Tutun
          Sıcak Tutun

          Biliyoruz ki, soğuk kış günlerinde sizin sıcaklığınız sevdiklerinizi ısıtmaya yeter. Ama siz yine de Pierre Cardin’in yüzlerce farklı seçenek sunan triko koleksiyonuna göz atmayı unutmayın! Bu sezonun odak noktasında bulunan trikolar arasından hem kendinize, hem sevgilinize uygun seçimler yapmanız hiç de zor değil.

          Tıpkı Aşk Gibi, Gömlekler de Zamansız
          Tıpkı Aşk Gibi, Gömlekler de Zamansız

          Her mevsimin ve dönemin vazgeçilmezi gömlekler, uyumlu görünmek isteyen çiftler için kesinlikle anahtar parça! Klasik duruşunu korumak isteyen çiftler desensiz ve düz renkteki gömlekleri, daha modern ve eğlenceli alternatifler arayanlar ise desenli, ekoseli, ya da baskılı gömlekleri tercih edebilirler.

          İlk Giyişte Aşk
          İlk Giyişte Aşk

          Spor, klasik ya da smart casual fark etmeksizin, tüm kombinlerin olmazsa olmazı pantolonlar. Kaliteli kalıpları sayesinde ilk giyişte aşk yaşayacağınız Pierre Cardin pantolonlar; klasik, kanvas ve denim alternatifleriyle de her stile ayak uyduruyor.

          Umarız sevgilinizle kusursuz uyumu yakalamanız için seçtiğimiz parçaları beğenmişsinizdir. Sevgililer Günü yaklaşırken, alacağı hediyeye karar veremeyenleri de unutmadık; “Acaba doğru bedeni mi seçtim?”, “Bu kalıp ona uyar mı?” gibi sorularla kendini strese sokmak istemeyenlere önerimiz; seçmesi kolay ama etkisi güçlü aksesuarlar!
          Risk almak istemeyen ve sevgilisine kendi hediyesini seçme şansı tanımak isteyenler ise, şık tasarımlı hediye kartlarına mutlaka göz atmalı!