Kategoriler

    Geçmiş Aramalar

      Arama Önerileri

        Geçmiş Aramalar

          Açık Renk Ceketleri Kombinlemenin 3 Yolu

          20 Temmuz 2022

          Klasik giyimin, ofis kombinlerinin ve şık davetlerin tartışmasız en önemli parçası ceketlerdir. Erkek ceketlerde de kadın ceketlerde de genel kanı koyu renklerle oluşturulan kombinlerin daha şık bulunmasıdır. Ancak hem görünümünüzü zenginleştirmek hem de farklı alternatiflere sahip olmak için açık renk ceketlerden de faydalanmanız gerekir. Göz alıcı kombinler yapmak için kalite bakımından kendini kanıtlamış, zengin renk ve kesim işçiliğine sahip tasarımlar arasından seçim yapmanız gerekir. Yapacağınız doğru seçimler bulunduğunuz her ortamda stil sahibi bir etki bırakmanızı sağlar. Pierre Cardin erkek ceket modelleri yalnızca koyu tonların değil açık renkli seçeneklerin de en modern formlarını sizlerle buluşturur. Klasik ve casual görünüm için olmazsa olmaz parçalardan olan ceketlerde gardırobunuz için bir farklılık yapmak istiyorsanız modellerimizi inceleyin. 

          Ton Sür Ton
          Ton Sür Ton

          Bej Tonlarını Kullanmaktan Asla Korkmayın

          Açık renk ceket dendiğinde hangi tonlara yöneleceğinizi ve hangi parçalarla eşleştirmeniz gerektiğini bilemediğiniz zamanlar olabilir. Bej tonları her ne kadar açık renkler arasında bulunsa da çoğu kişi kıyafet seçimlerinde bu renge yönelmekten çekinir. Açık renklerin kombin tasarlama konusunda zorluk çıkarması bej tonlarına olan ilgisizliğin sebeplerinden biridir. Ancak bej tonları, doğru tamamlayıcılar ve ideal kombinasyonlarla klasik tarzınızı çok daha özgün bir hale getirir. Açık renk ceketler sadece ofis kombinlerinde değil yaz akşamı davetlerinde de tercih edebileceğiniz parçalardandır. Beyaz bir gömlek ve sütlü kahve chino pantolon ikilisini bej mono yaka erkek ceketle birleştirerek davetin en göz alıcı ismi olabilirsiniz. Takım elbise ve klasik kıyafetler yalnızca siyah, lacivert ya da bordo gibi koyu renklerin hakimiyetinde değildir. Tarzınız ne olursa olsun açık renk erkek ceket kullanmaktan kaçmayın ve tüm gözleri üzerinizde toplayın. Pierre Cardin’in açık renk erkek ceket koleksiyonu arasından vücut ölçülerinize ve tarzınıza en uygun tasarımı seçerek özel günlerde ışıldayın!

          Renk ve Desen Uyumu
          Renk ve Desen Uyumu

          Kontrast Renkleri Bir Arada Kullanarak Fark Yaratın

          Açık renkleri bir arada kullanmanın en ideal yollarından biri kontrast seçimler kullanmaktır. Eğer kontrast renkleri kombinlerinize şık biçimde adapte edebilirseniz tarzınızla fark yaratabilirsiniz. Bunun için öncelikle tercih ettiğiniz açık renk ceketin kontrastını bilmelisiniz. Örneğin açık mavi renk bir erkek ceket kullanacaksanız kontrast olarak laciverti tercih etmeniz gerekir.
          Kontrast renkleri bir arada kullanmak ne kadar zor gibi görünse de dikkat çekici ve cesur görünümlere kapı aralar. Bu sebeple açık renk erkek ceketleri kombininizin yıldızı yapmak için ton sür ton kullanımlardan kaçınmamanız gerekir. Örnek vermek gerekirse beyaz klasik yaka erkek ceket modelini beyaz gömlek ve siyah yelek ile kombinleyerek bulunduğunuz davetin dikkat çeken isimlerinden biri olabilirsiniz. Pierre Cardin erkek ceket modelleri arasından dilediğiniz renge sahip tasarımı seçebilir ve imza kombinler oluşturabilirsiniz. Tek yapmanız gereken açık renkler arasından kullanmak istediğiniz tona karar vermek!

          Daha Koyu
          Daha Koyu

          Yaza Özel Ceket Kombinleri İşinizi Kolaylaştıracak

          Kombinlerinizde açık renk ceketler kullanmaktan çekiniyorsanız sıcak yaz günlerini bekleyin! Yaz kombinleri renk seçimi konusunda farklı seçimler yapmak için son derece idealdir. Özellikle açık renklerin çok daha sıklıkla tercih edildiği sıcak yaz günleri açık renk erkek ceket kullanmak için doğru zamanlar arasındadır. Ofise giderken ya da yaz düğünlerine katılırken takım elbisenizi açık renk bir erkek ceketle tamamlayabilirsiniz.
          Pierre Cardin erkek ceketler kombinlerinizi bir adım daha ileri taşıyacak zengin renk ve tasarımlara sahip modelleri sizler için bir araya getirir. Sadece yaz günlerinde değil dilediğiniz her mevsim şık ve göz alıcı görünmenize yardım eder.