Kategoriler

    Geçmiş Aramalar

      Arama Önerileri

        Geçmiş Aramalar

          2019 Plaj Giyim Trendleri

          3 Nisan 2019

          Yaz güneşinin altında serin suların tadını çıkarmaya az bir zaman kala, Pierre Cardin mayo ve bikinileri geleneksel plaj giyim anlayışına farklı bir boyut katıyor. Yaz sezonunu ele geçirecek bağcıklı modellerden retro ve yüksek kesim stillere kadar ihtiyacınız olan her parça, Pierre Cardin dokunuşu ile buluşuyor. 2019 plaj giyim şıklığınızın tek ihtiyacı Pierre Cardin’in cezbedici dokunuşu! İşte 2019 plaj giyimin trend parçaları…

          Son Dokunuş
          Son Dokunuş

          Bağcıkların hakimiyetinde olan ayakkabı ve bluzlardan sonra 2019 plaj giyim trendlerinde bikini ve mayolar da bağcıklara teslim oluyor! Dekolte bölgesini ortaya çıkaran bağcıklar, havuz kenarı stiline ve bikinilere hareket katmak için birebir… Kendini ifade etmek için başka bir yardımcıya ihtiyaç duymayan Pierre Cardin bağcıklı bikinileri, özellikle minimalist stilden hoşlanan kadınların ilk tercihi olmalı!


          Tek parça mayolar ise derin kesim detayları ve ilhamını vahşi doğadan alan leopar desenleri ile yaz mevsimi için güncellenmiş durumda. Eğer mayo seçiminizi tek parçadan yana kullanacaksanız, animal print modelleri tercih ederek 2019 plaj trendlerine ayak uydurabilirsiniz!

          Bir Retro Rüzgarı
          Bir Retro Rüzgarı

          Retro dokular artık her yerde! Geçtiğimiz sezon, elbise ve gömleklerde hayat bulan retro kesimler, 1960’lar havasını 2019’da plaj giyim trendleriyle günümüze taşıyor. Geçmiş dönemlerin puantiye desenleri, parlak renkleri ve yüksek bel bikini altları, 2019 plaj giyiminin en hit parçaları arasında yerini almak için hazır.


          Puantiye desenli mayolar da 70’li yıllardan günümüze taşınan bir diğer ikonik parça. Gündüz sıcaklarında tek başına, serin yaz akşamlarında Pierre Cardin denim ceket ve pantolonlar ile kullanabileceğiniz puantiye desenli mayolar, gardırobunuzun en kullanışlı parçası olacak!

          2019 plaj giyim trendlerinde retro rüzgarına kapılmayan kalmasın…

          İkili Oyun
          İkili Oyun

          Plaj modasında Latin rüzgârlarının esmesini sağlayan yüksek bel bikini altları, 2019 plaj giyim trendlerinde kumsalları ele geçirmeye hazırlanıyor… Pierre Cardin tasarımcıları, yüksek bel kesimleri yaz mevsimine uyarlayarak bikinilere yansıtmış durumda. Güneşi vurgulayan sıcak renk ve rengarenk çizgiler ile bezenmiş Pierre Cardin bikinileri, bol bol fotoğraf çektirmeyi ve kumsaldaki uzun yürüyüşleri hak ediyor! Yüksek bel bikini altları, 2019 plaj giyiminde favori bikini üstleri ile de birleşerek mükemmel ikiliyi oluşturacak nitelikte. Yüksel bel kesimin duru ve dingin ruhunu, beyazın çarpıcı ve hareketli enerjisi ile bir araya getirerek çabasız plaj şıklığının ne kadar kolay olduğunu kanıtlayın!

          Pierre Cardin, romantik yönü ile öne çıkan ve cazibesini vurgulayan modelleri ile yazı karşılamaya hazır… Peki siz 2019 plaj giyim trendlerinde hangi modelin kadınısınız?