Kategoriler

    Geçmiş Aramalar

      Arama Önerileri

        Geçmiş Aramalar

          Pierre Cardin Yaz'21

          25 Haziran 2021

          Pierre Cardin’in zamansızlık vurgusunu taşıyan Yaz’21 koleksiyonu ilhamını ‘canlanan doğadan ve doğayla bütünleşen şehrin dinamik noktalarından’ alıyor Bir yanda doğanın canlı renkleri diğer yanda şehrin zaman kavramından bağımsız dinamik enerjisiyle bir araya gelen Pierre Cardin Yaz koleksiyonu doğa ve şehrin enerjisini tasarımlarına yansıtıyor.


          Güçlü Kontrastların Benzersiz Uyumu
          Güçlü Kontrastların Benzersiz Uyumu

          Sıcak baharat tonlarını ve İngiliz Bahçeleri’nin esintilerini üzerinde taşıyan ürünler renklerin eşsiz harmonisi eşliğinde Pierre Cardin erkeğine stiliyle göz dolduracağı bir koleksiyon vadediyor.

          Mevsimin Tadını Çıkaran Stiller
          Mevsimin Tadını Çıkaran Stiller

          Yaz aylarının vazgeçilmezi chino pantolon ve t-shirt’lerle kolayca kombinlenebilen somon, güneş sarısı, mavi ve lacivert gibi farklı renklere sahip yumuşak dokulu blazer ceketler Pierre Cardin erkeğinin smart casual stilini bir adım ileri taşıyor.

          Konforlu Bir Centilmen Silüeti
          Konforlu Bir Centilmen Silüeti

          Yüksek tasarım çizgisini teknolojiyle buluşturan Dynamic kreasyonu, günün her anında modern erkeği kolayca organize edecek fonksiyonel çantaları ve taban hafızasına sahip ayakkabılarıyla centilmen silüetini, konforla ayrılmaz bir bütün haline getiriyor.

          Smokine Atılan İmza
          Smokine Atılan İmza

          Modern tasarım anlayışını koleksiyonun tamamında olduğu gibi smokin grubuna da yansıtan Pierre Cardin, beyaz, lacivert, siyah gibi farklı renkleri, kruvaze, şal, mono yaka modelleriyle bütünleştiriyor. Şehirli erkeğin tüm taleplerine cevap verebilecek geniş smokin alternatifleriyle koleksiyonu hazırlayan Pierre Cardin, Smokine Atılan İmza mottosu ile modern erkeğin en özel gününde stiliyle özel hissetmesini sağlıyor.