Kategoriler

    Geçmiş Aramalar

      Arama Önerileri

        Geçmiş Aramalar

          ZAMANSIZ ŞIKLIĞIN MİMARLARI: TAKIM ELBİSE VE SMOKİNLER
          31 Ağustos 2018

          Yoğun geçen düğün sezonu ile birlikte takım elbise ve smokinler, bu yaz da davetlerin mihenk taşıydı. Her ortamda stilinizi konuşturmanız için zamansız şıklığın yegane mimarlarını da yanınıza alarak, klasiğe farklı bir bakış açısı ile bakmaya ne dersiniz?

          İlham Verin
          İlham Verin

          İddialı ve çarpıcı görünmenin yolu, üzerinize tam oturmuş bir smokinden geçer. Kaliteli kumaşlar ile hazırlanmış Pierre Cardin smokin alternatifleriyle, zevkinizi ve tarzınızı arka planda bırakmadan seçiminizi rahatça yapın!

          Olmazsa Olmaz Papyonlar
          Olmazsa Olmaz Papyonlar

          Smokininizdeki duruşu yumuşak bir dokunuşla tamamlamak Pierre Cardin papyonlarının işi. Hayatınızın en özel gününde yakanıza iliştireceğiniz küçük bir damat çiçeğiyle son dönemlerin trend damat şıklığını elde edebilirsiniz.

          "İş"te Kusursuzluk
          "İş"te Kusursuzluk

          Sıradan bir iş gününde bile tek parçada şıklığı sağlayan Pierre Cardin takım elbise modelleri, klasik siyah-lacivert algısını çoktan yendi. Ana renklerin farklı tonları ve desenlerle zenginleştirilmiş ceketler ofis şıklığının baş mimarı.

          Estetik Dokunuş
          Estetik Dokunuş

          Aksesuarlar, kombinlerinizi tamamlamanın yanı sıra farklılığınızı ortaya koyacak nüanslardan oluşur. İddialı, havalı Pierre Cardin kemer ve ayakkabılar ile bırakın tarzınız her bir detaya ustalıkla işlensin!