Kategoriler

    Geçmiş Aramalar

      Arama Önerileri

        Geçmiş Aramalar

          Trikolu Bir Kış Mevsimi

          17 Ocak 2020

          İkonik formların yepyeni silüetlere büründüğü kış mevsimi, Pierre Cardin trikolarla sıcak temas halinde. Pierre Cardin gibi güçlü bir referansla moda sahnesinde yerini alan trikolar, şıklığa ve rahatlığa aynı anda sahip olmanız için sizleri bekliyor.

          Balıkçı Sevenler Kulübü
          Balıkçı Sevenler Kulübü

          Yeni sezonda karakteristik tavrını güçlendiren balıkçı yaka trikolar, desenli ve düz detaylarıyla tüm görünümlerinizin en cool parçası olmaya aday.


          Balıkçı yakanızı casual stilin konforlu temsilcisi chino pantolonlarla tamamladığınızda hafta sonu rahatlığını stilinize taşırken, Pierre Cardin klasiği blazer ceketlerle de mevsime uygun şık ve iddialı bir görünüme sahip olabilirsiniz.

          Gizli Kahraman
          Gizli Kahraman

          Doğal ve duru haliyle ön plana çıkan bisiklet yaka trikolar da koleksiyonumuzda yerini alan bir diğer güçlü parça. Minimal tavırlarını denim ve chino dokunuşlarıyla dengeleyeceğiniz trikolar, sizi rahat ve özgür bir stile davet ediyor.


          Kolay giyilebilen ve çabasız şıklığıyla vazgeçilmeziniz olacak bisiklet yaka trikoları kış gardırobunuza mutlaka eklemelisiniz!

          Katlanan Şıklık
          Katlanan Şıklık

          İster balıkçı ister bisiklet yaka fark etmeksizin Pierre Cardin trikolar, desenli gömleklerle zamana meydan okuyan birlikteliği ile her sonbahar-kış sezonunda favori görünümlerinizin arasında yer alacak.


          Pierre Cardin’in zengin desenli gömlek ve triko alternatifleriyle kendi ikilinizi bulun ve stilinizi ikiye katlayın!