Kategoriler

    Geçmiş Aramalar

      Arama Önerileri

        Geçmiş Aramalar

          Trençkot Kombinleri

          09.11.2023

          Trençkot Kombinleri

          Trençkot, mevsim geçişlerinde oldukça sık tercih edilen ceket modellerinden biridir. Son yıllarda da vazgeçilmez ceket modelleri arasına girmesiyle birlikte birçok kişi “Trençkot nasıl giyilir?” sorusunun cevabını merak etmeye başladı. Bu yazımızda trençkot ile kombin yapmak ve her ortamda dikkatleri üzerine çekmek isteyenler için trençkot kombin önerilerimizi paylaşıyoruz. Trençkot modelleri, üzerlerinde birçok düğme, kollarında kemer detayları ve omuzlarında apolet olan tasarımlardır. Trençkotların bu tasarım detayları ise oldukça eski zamanlara dayanmakta ve üzerindeki tasarımların çeşitli fonksiyonel işlevleri vardır. Mevsim geçişlerindeki tarzı ve işlevselliği ile oldukça sevilen trençkotlar hakkında “Trençkot boyu nasıl olmalı?” gibi soruları da sıklıkla duymuş olabilirsiniz. Trençkot kombinleri birçok farklı şekilde yapılabilir. Her kadının ve her erkeğin tarzı birbirinden farklı olduğu için trençkotun boyu, rengi ve kumaş tipine kendi stilinize göre karar vermeniz en doğrusu olacaktır. Örneğin, klasik bej tonlarında bir trençkot size hitap etmeyebilir ancak deri trençkot kombinleri dikkatinizi çekiyor olabilir. Peki, “Trençkot kombin uyumu nasıl yakalanır?”

          Trençkot Satın Alırken Dikkat Edilmesi Gereken Püf Noktalar

          Günümüzde bej renkli trençkotlar başta olmak üzere birçok farklı renkteki trençkot sıklıkla tercih edilmekte diyebiliriz. Trençkot modelleri farklı yaka şekilleri, boylar ve tasarımlarda üretilebilir. Bunların arasından doğru seçimi yaparak şık bir kombin yapmak için hangi trençkot modelinin size neler kazandırabileceğini bilmeniz gerekir. Kısa yani uzunluğu kalça kısmına kadar olan trençkotlar, kısa boylu kadınların tercih etmesi gereken modeller arasında yer alır. Trençkot kadın kombinleriyle tarzını göstermek isteyen ancak kısa boylu kadınlar bu trençkot modellerini tercih ederek bacak boylarını ön plana çıkarabilir ve çok daha estetik bir görünüm kazanabilirler. Orta uzunlukta yani uzunluğu dize kadar gelen trençkot modelleri ise birçok vücut tipine sahip insana rahatlıkla uyum sağlayabilir. Trençkot erkek kombin modellerinde sıklıkla orta uzunluktaki ceketlerin kullanıldığını görebilirsiniz. Bu modeller, alışılagelmiş trençkot tasarımları olarak karşımıza çıkar ve kombinlere şık bir görünüm katar.

          Trençkot Modelleri Nasıl Kombinlenir?

          Vücudunuza ve tarzınıza uygun olduğunu düşündüğünüz bir trençkot modeline sahipseniz nasıl kombinlemeniz gerektiğini düşünüyor olabilirsiniz. Bu noktada satın aldığınız trençkot modelinin tarzına göre parçaları tercih etmeniz en doğru seçimdir. Örneğin, klasik çizgilere sahip bir trençkot modeline sahipseniz, buna uygun olarak kumaş pantolonları ve gömlekleri tercih ederek klasik bir kombin yapabilirsiniz. Trençkot modelleri fonksiyonel parçalar olması sebebiyle birçok parçayla rahatlıkla uyum sağlayacaktır. Bir kadın olarak trençkot modelinizi eteklerle, tulumlarla, pantolonlarla, elbiselerle ya da şortlarla dahi kombinleyebilirsiniz. Erkekler trençkot kombini oluştururken ise daha çok kot pantolonlardan, chino pantolonlardan ya da kumaş pantolonlardan yardım alabilir.

          Trençkot Nasıl Bağlanır?

          Mevsim geçişleriyle birlikte tercih edilmeye başlanan trençkot modelleri konusunda en çok dile getirilen sorulardan birisi de “Trençkot kemeri nasıl bağlanır?” sorusu olmaktadır. “Trençkot nasıl bağlanır?” sorusunun net bir cevabının olmadığını söyleyebiliriz. Bu konuda kendi stilinizi yaratabilir, farklılığınızla dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Klasik şekilde trençkot bağlamak için direkt olarak bir kemer gibi bağlayabilir ya da oldukça sık tercih edilen bir yöntem olarak kurdele şeklinde bağlayabilirsiniz. Ayrıca trençkotunuzu her zaman kendi kemeriyle kullanmak zorunda değilsiniz. Renkli kemerler ya da deri kemerler takarak da trençkotunuzu kullanabilir, sadece arka tarafından dahi trençkotunuzu bağlayabilirsiniz. Pierre Cardin trençkot koleksiyonu, birbirinden farklı tasarım ve renklerdeki trençkotları sizlerle buluşturuyor. Kendi tarzınıza ve zevklerinize uygun modeli Pierre Cardin ile hemen keşfedebilir, şıklığınızla ön plana çıkabilirsiniz.