Kategoriler

    Geçmiş Aramalar

      Arama Önerileri

        Geçmiş Aramalar

          STİLİNİZLE FARK YARATMANIZ İÇİN 5 TAKIM ELBİSE KOMBİN ÖNERİSİ

          25 Ekim 2018

          STİLİNİZLE FARK YARATMANIZ İÇİN 5 TAKIM ELBİSE KOMBİN ÖNERİSİ

          Her kadının dolabında zamansız ve mekânsız düz siyah bir elbisesi olmalıysa, her erkeğin dolabında da özel günlerini kurtaracak güvendiği birkaç takım elbisesi olmalıdır. Erkek şıklığı denince akla ilk gelen parçalardan olan takım elbise, doğru şekilde kombinlendiğinde girdiğiniz her ortamda imzanızı bıraktıracak kadar güçlü ve baş döndürücü!

          Doğru kombini yapmak ise en az vücut tipinize uygun takım elbiseyi seçmek kadar önemli! Hadi gelin sizler için hazırladığımız “Takım Elbise Kombin Önerileri” dosyamıza bir göz atın:
          Gömlek Meselesi
          Gömlek Meselesi

          Takım elbisenizin içine, klasik bir görünüm için desensiz ve düz renkte gömlekler giyebileceğiniz gibi daha genç ve modern bir görünüm için mikro desenli ve renkli gömlek alternatiflerini de değerlendirebilirsiniz. Gömleğinizin kol manşetlerinin, ceketinizin kolundan yaklaşık 1,5 cm daha uzun olması ise dikkat etmeniz gereken bir detay! Böylece gömlek manşetlerinizi bir çift kol düğmesi ile de taçlandırabilirsiniz.

          SEZON TRENDİ: TRİKO
          SEZON TRENDİ: TRİKO

          Takım elbise dendiğinde aklınızda formel ve klasik bir görünümün canlandığını biliyoruz. Ancak bizce takım elbise sadece özel günlere değil günlük rutine de çok yakışıyor. Takım elbisenizin içine bisiklet ya da balıkçı yaka bir triko giyerek spor şık bir tarz yaratabilir ve takım elbisenizi ofiste ya da akşamüstü davetlerinde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken nokta ise takım elbise içine giyeceğiniz trikonun düz renk, slim fit model ve ince dokumalı olması!

          BÜTÜNÜN PARÇASI: AYAKKABILAR
          BÜTÜNÜN PARÇASI: AYAKKABILAR

          Takım elbise kendi başına ne kadar şık olursa olsun; ayakkabı, kemer, mendil, kol düğmesi gibi aksesuarlarla bu şıklığı tamamlamak şart! Takım elbiselerin altında en sık kullanılan ayakkabılar bilindiği üzere Oxford, Makosen ve klasik ayakkabılardır. Şıklığınızı bir adım daha öteye taşımak ve detaylarda farkınızı ortaya koymak isterseniz, “Monk Strap” tarzı çift tokalı ayakkabıları da tercih edebilirsiniz.

          YÜZYILLIK KURAL: AYAKKABI & KEMER UYUMU
          YÜZYILLIK KURAL: AYAKKABI & KEMER UYUMU

          Takım elbisenize uygun kemeri seçerken en hassas nokta tabii ki de kemerinizin ayakkabınızla olan uyumu! Artık kalıplaşmış bir giyim kuralı haline geldiği üzere takım elbise kemeriniz ince ve ayakkabınızla bire bir aynı renkte olmalıdır.

          AKSESUARSIZ ASLA!
          AKSESUARSIZ ASLA!

          Doğru aksesuar seçimi ince zevkinizin yegâne göstergesidir. Seçtiğiniz kravatın takım elbisenizden ve gömleğinizden daha koyu renk olmasına ve kravat boyunuzun kemerinizin hemen üstünde bitmesine dikkat edin. Özellikle davetlerde daha şık ve özenli bir görünüm için yaka çiçeği ya da mendil kullanabilirsiniz; bununla birlikte kullandığınız mendil ile kravatın, desenlerinin ve kumaşlarının aynı olmamasına da hassasiyet göstermek gerek.

          Umarız “Takım Elbise Kombin Önerileri” dosyamız takım elbise stiliniz konusunda sizlere ilham olabilmiştir. “Pierre Cardin Farklılıkların Uyumu” koleksiyonuyla yapacağınız takım elbise kombinlerinizi sosyal medyada #seninçizgin etiketini kullanarak bizlerle paylaşmayı unutmayın! Senin Çizgin, Pierre Cardin!