Kategoriler

    Geçmiş Aramalar

      Arama Önerileri

        Geçmiş Aramalar

          Smokin ve Takım Elbise Arasındaki Farklar

          1 Nisan 2022

          Günümüzde genellikle erkeklerin iş hayatlarında veya özel günlerde tercih ettiği kıyafetlerin başında gelen takım elbise, tarihi çok eskilere dayanan giyim ürünlerinden biridir. Birden fazla parçanın bir araya gelmesiyle oluşan takım elbiseler, erkekler için zamansız kıyafetler arasında göze çarpan modeller arasındadır. Geçmişte belli model ve renklerle tasarlanan takım elbise ve smokinler, günümüzde değişen moda teknolojileri ve akımlarla birlikte birçok modelde ve tarzda seçenekle zenginleşmiştir. Smokin ve takım elbiseler temelde benzer bir modele sahip gibi gözükseler de detaylara inildiğinde oldukça farklı kıyafet türleri olduğu görülür. Smokinler, daha özel ve resmi günlerde tercih edilirken takım elbiseler tüm bunlara ek olarak günlük olarak da tercih edilebilen giyim ürünlerinden biri olarak karşımıza çıkar.


          Damatlık Takım Elbise ile En Mutlu Gününüzde Şıklığı Yakalayın


          Düğün günlerinde erkekler için bir kurtarıcı olan damatlık takım elbiseler, herkesin tarzına uyabilecek şekilde ve modelde tasarlanmıştır. Her beden tipine uygun seçenekleri bulabileceğiniz damatlıklar arasından dilerseniz bol kesim dilerseniz de bedeninizi saran dar kesime sahip bir tasarım tercih edebilirsiniz. Klasik siyah renkte modellerin yanı sıra farklı tasarımlara sahip takım elbiseler için seçeceğiniz gömlek ve kravatla birlikte şahane bir kombin yaratabilirsiniz. Mutlu sonlarınızda size eşlik etmesi için şık tasarımları ve kalitesiyle erkek kıyafetleri arasında öne çıkan modellere sahip olan Pierre Cardin’in damatlık takım elbiselerini tercih edebilirsiniz.

          İtalyan Kesim Takım Elbise Modellerini Keşfedin


          Son zamanlarda erkeklerin günlük yaşantılarında ve özel günlerinde en çok tercih ettikleri takım elbise modellerinden biri olan İtalyan kesim takım elbiseler, bedeni saran kalıplarıyla fit bir görünüme kavuşmanızı sağlar. Dar kesim pantolon, ceket ve gömleklerden oluşan takım elbiselerin ceket boyları da diğerlerine kıyasla daha kısa bir modele sahiptir.

          Pierre Cardin’de birçok renk ve modelde örneğini görebileceğiniz İtalyan kesim takım elbiseler, erkeklerin özel ve iş hayatlarında giymekten vazgeçemedikleri giyim ürünlerinden biridir. Zengin renk yelpazesine sahip olan takım elbiseleri şık gömlek ve kravatlarla birlikte kombinleyerek uyumlu bir görünüm elde edebilirsiniz. Slim fit takım elbiseler olarak da bilinen dar kesim takım elbiseler, son yılların en gözde erkek giyim ürünleri arasındadır. Pierre Cardin olarak, sizin için özel olarak tasarladığımız İtalyan kesim takım elbiselerle tarzınızı zenginleştirerek görüntünüze şık ve modern bir hava katabilirsiniz.

          Kuyruklu Smokin ile Özel Günlerinizi Taçlandırın


          Özel günlerde erkeklerin giymekten en çok keyif aldığı kıyafetlerden biri olan smokinler, tasarım ve modellerinde bulunan küçük ayrıntılarla takım elbiselerden ayrılırlar. Resmi davetlerde, düğünlerde ve özel kutlamalarda tercih edilen smokin takım elbiselerin aksine günlük kullanıma uygun bir tasarıma sahip değildir. Genellikle papyon ve cep mendili gibi detaylarla zenginleştirilen smokinler, erkekler için özel günlerin ayrılmaz bir parçasıdır.

          Smokin takım elbise farkını en net şekilde gözler önüne seren detayların başında kalıp ve renk seçenekleri öne çıkar. Smokinler genellikle dar kalıplı takımlar olarak bilinirken, takım elbiseler birçok kesim seçeneğine sahiptir. Diğer yandan; smokinler siyah ve beyaz gibi net renkler kullanılarak tasarlanırken takım elbiselerin renk skalası oldukça geniştir.
          Smokinler de birçok farklı türe sahiptir ancak genel tasarım çizgileri çok fazla değişkenlik göstermez. Bu türler arasında en bilinen modeller arasında gösterilen kuyruklu smokinlerde ek olarak ceketin boyunun uzatılarak bir kuyruk görüntüsüne kavuşması sağlanır.

          Her tarza ve bedene uygun, nikah ve nişan törenlerinde örneklerine rastlayabileceğiniz şık tasarımlı smokin damatlık modellerini Pierre Cardin’de bulabilirsiniz.