Kategoriler

    Geçmiş Aramalar

      Arama Önerileri

        Geçmiş Aramalar

          Pierre Cardin’le Home Office Şıklığına Renk Katın

          26 Temmuz 2022

          Pandemi döneminin yaşamlarımıza girmesiyle alıştığımız rutinlerin büyük bir kısmı değişime uğradı. Bu değişimlerden biri şüphesiz iş hayatının evlerde devam etmesi durumu oldu.
          ‘Home office’ kavramı, pandemi şartları ilerledikçe ve yeni çalışma düzenine alışıldıkça herkesin benimsediği bir olgu halini aldı. Hal böyle olunca evden çalışan kişiler home office kıyafetler konusunda seçimler yapmaya başladı.
          Home office kıyafetler genel anlamda ev rahatlığına uygun ancak aniden gelişebilen toplantılara karşı da şık olmak durumundadır. Çalıştığınız süre boyunca ev şıklığına özel kıyafetler seçmek işinizi kolaylaştıracaktır.
          Pierre Cardin kadın ve erkek giyimde birbirinden şık ve aynı zamanda ev konforuna eşlik edebilecek rahat tasarımları sizlerle buluşturur. Tasarımlarımız arasından seçeceğiniz her bir model home office şıklığınıza renk katar.

          Bir Yaz Güneşi Tadında
          Bir Yaz Güneşi Tadında

          Rahat ve Konforlu Kesime Sahip Kıyafetler Seçin

          Ev ortamında çalışmanın en güzel taraflarından biri sizi her yönden rahat ettirecek konforlu kıyafetler giyebilmenizdir. Ofis ortamları için de rahat kıyafet tercihi söz konusudur ancak evde olduğunuz kadar konforlu seçimler yapmak pek mümkün değildir. Home office çalışan ve kıyafet seçimi konusunda kararsız kalan erkekler için birkaç öneri sunabiliriz. Bunlardan ilki duruşu ile şık, kullanımı ile konforlu olan polo yaka erkek tişörtlerdir. Polo yaka erkek tişörtler gömlek formunu andıran yaka detayları sayesinde aniden gelişebilecek toplantılarda dahi şıklığınızdan bir şey kaybetmemenizi sağlar. Ancak toplantılar dışında katılım göstermeniz gereken sunumlar olabilir. Böyle durumlarda iyi bir izlenim için şıklığınıza ekstra özen göstermeniz gerekir. Erkek gömlek modelleri arasından yapacağınız rahat kesime sahip parçalar işinizi görecektir. Örneğin regular fit erkek gömlek ve denim pantolon ikilisi şık bir etki için tüm ihtiyaçlarınızı karşılar. Üst giyim parçaları ile kombinleyebileceğiniz ve denim pantolona alternatif bir modelden söz edebiliriz. Bu model rahat kesimiyle öne çıkan ve hemen her kombine ayak uydurabilen jogger fit erkek pantolondur. Jogger kesim pantolonlar ev içinde çok daha rahat hareket etmenizi sağlayarak iş sürelerinizi sıkılmadan geçirmenize yardım eder. 

          Kamera Arkasından Yayılan Centilmenlik
          Kamera Arkasından Yayılan Centilmenlik

           Kadın Giyimde Rahatlık Home Office’de de Sizlerle  

          Gelelim home office şıklığını deneyimlemek isteyen kadınlara. Kadın giyimde karşılaşabileceğiniz rahat tasarımlar home office deneyiminde de size eşlik ederek çok daha verimli günler geçirmenize olanak tanır. İlk olarak aniden gelişen toplantılar için tercih edebileceğiniz kıyafetlerle başlayalım. Kadın gömlek modelleri böyle durumlarda elinizin gideceği ilk tasarımlardan olmalıdır. Toplantılar dışında evde çalışarak geçirdiğiniz süreyi hem şık hem de son derece rahat geçirmenizi sağlayacak birkaç tasarımdan daha söz edebiliriz. Konforlu kadın bluz modelleri bu tasarımların başında gelir. Şık ve dinamik detaylara sahip kadın bluzlar home office kombinlerinde kullanabileceğiniz modellerdir. Bluzlarınızı rahat kesim etekler ya da geniş paça pantolonlarla kombinleyerek rahatlığınızı perçinleyebilirsiniz. Evden çalıştığınız süre boyunca tişört ve denim pantolon kombinlerinden de faydalanabilirsiniz. Örneğin polo yaka kadın tişört ve comfort fit kadın denim pantolon ikilisini bir arada kullanmak şıklığı konforla taçlandırmanızı sağlar. Pierre Cardin imzalı kıyafetler home office kombinlerinize renk katacak ve konforu bir an bile elden bırakmayacak modellerle keyifli günler geçirmenize yardım eder.