Kategoriler

    Geçmiş Aramalar

      Arama Önerileri

        Geçmiş Aramalar

          Pierre Cardin Kadın Yeni Yıl Koleksiyonu

          25 Aralık 2020

          Pierre Cardin Kadın Yeni Yıl Koleksiyonu, hem içindeki dinamik ruhtan hem de metropol kadınının sahip olduğu feminenlikten ilham alarak, cesareti ve özgüveni sofistike bir şekilde ortaya koyuyor.

          Kokteyl ve casual elbiselerin, zamansız klasik ceketlerin, yeni yıl için hazırlanan çantaların ve daha fazla parçanın yer aldığı bu kapsül koleksiyon, şehirli kadınlara sesleniyor.

          Detaylarda Şıklık
          Detaylarda Şıklık

          Geçmişin izlerini taşırken modern bir anlayışla yeniden yorumlanan Pierre Cardin elbiseler, koleksiyonun öne çıkan parçalarından. Gösterişli omuz trendini vatka ile yakalayan bu elbise gibi her parça, zarifliğini detaylarda gözler önüne seriyor.

          Rahatlığın İzinden
          Rahatlığın İzinden

          Soğuk havalara karşı yeni bir kimliğe bürünen bluzlar, bacak boyunu uzun gösteren maxi denim pantolonlar gibi güçlü “casual” parçalar, gençleşen Pierre Cardin kadınlarına çok yakışacak!

          Zamansız Klasikler
          Zamansız Klasikler


          Tüm zamanların favorisi ceket ve pantolonlar Pierre Cardin kadınına yakışan iddialı formlarıyla yeniden sahnede. Saten ve kumaş birlikteliği kullanılarak şık bir görünüm elde edilen Pierre Cardin takımlar, ofis kombinlerinize eşlik etmek için hazır!

          Muhteşem İkili
          Muhteşem İkili

          Kalıplarını büyüterek kullanımlarını kolaylaştırdığımız clutch çantalar, stil sahibi kadınların gardırobunda mutlaka olmalı. Çantalarla eşleşen %100 ipek eşarplar ise yumuşak dokuları ve desenleriyle aksesuara yeni bir anlam kazandırıyor. Düz parçalarla kombinlemenizi önerdiğimiz bu ikili için tek kelime yeterli: Elegan.