Kategoriler

    Geçmiş Aramalar

      Arama Önerileri

        Geçmiş Aramalar

          Mevsimin Sıcak Parçaları

          4 Aralık 2020

          Kış mevsiminin başlamasıyla birlikte hava durumunun her sabah bizleri şaşırttığı günler yaşıyoruz. Bu günlerde, ani hava değişimlerinden korunurken stil sahibi bir görünüme sahip olmanızı sağlayacak sıcak parçaları sizler için derledik.

          İz Bırakan Paltolar
          İz Bırakan Paltolar

          Çalışma hayatınızdaki başarılı duruşunuzu stilinizle de destekleyecek Pierre Cardin uzun kaşe paltolar, klasik parçalarla yakaladığı uyumla mevsime karşı en şık koruyucunuz olacak. Yumuşak dokuya ve vücuda oturan kalıplara sahip bu paltolarla, mevsim şartlarından çekinmeden yoğun temponuza kaldığınız yerden devam edebilirsiniz!

          Konforun Tepe Noktası
          Konforun Tepe Noktası

          Pierre Cardin casual montlar, kış mevsiminin ruhuyla bütünleşen bir şıklığın öncülüğünü yapıyor. Bu montlar, özellikle balıkçı yaka trikolarla tamamlandığında konforun tepe noktası konumunda olurken klasik pantolonları da dinamikleştiren bir güce sahip.

          Muhteşem İkili
          Muhteşem İkili

          Pierre Cardin bu sezon etkili kullandığı balıkçı yaka trikoları, koleksiyonun diğer favori ürünü puffer montlarla hareketlendiriyor. Şehirli erkeğin dinamik yaşamından ilham alarak hazırlanan triko ve montlarla, stilinizi bir adım öne taşıyın!

          Tüm kış ürünleri, online’da ve mağazalarda sepette %50 +% 20 indirimleriyle sizi bekliyor!