Kategoriler

    Geçmiş Aramalar

      Arama Önerileri

        Geçmiş Aramalar

          Kış Mevsiminin Favorisi: Kaban ve Montlar

          03 Mart 2022

          Kış aylarında her insanın ihtiyaç duyduğu giyim ürünlerinin başında gelen kaban ve montlar, herkesin tarzına ve beklentisine göre seçenekler bulabileceği geniş bir ürün çeşitliliğine sahip. Hem soğuklara karşı güçlü bir koruma kalkanı oluşturdukları için hem de kış kombinlerinde ilk göze çarpan parçalardan biri oldukları için sıklıkla tercih ediliyor. Pierre Cardin’le özdeşleşen ürünlerden biri olan kaban ve mont modelleri, stilinde kaliteli bir duruş yakalamak isteyenleri eşsiz tasarımlarla buluşturmaya devam ediyor.

          Kaban Modellerinde Çarpıcı Dokunuşlar

          Günümüzde kaban modelleri gelişen moda teknolojileri ve tasarımları sayesinde her tarza hitap edebiliyor. Renklerine, desenlerine ve kalıplarına göre birbirinden ayrılan kabanlar arasında en çok tercih edilen modelleri standart, regular ve slim fit yapılı olarak sıralayabiliriz. Erkek giyiminde takım elbise ve gömlek kombinlerini tamamlayacak parçalardan biri olan kabanlar, erkeklerin özel ve iş yaşantılarında oldukça önemli bir yere sahip. Erkeklerin daha klasik ve fit görünüm vadeden regular ve slim fit yapılı kalıpları tercih ettikleri kaban modellerinde renk olarak genellikle siyah, antrasit ve gri seçenekler ön planda. Kadın giyiminde ise kadınların sıklıkla tercih ettiği standart kalıplı kaban modelleri birçok kombinle uyuşmaları ve kadınların tarzına şık bir dokunuş yapmaları sebebiyle ön plana çıkıyor. Genellikle siyah ve antrasit renkli kaban modellerini tercih eden kadınlar son dönemlerde kombinlerinde tarçın ve bej tonlarda kabanlara da yer veriyor.

          Uzun Kaban Seçeneklerini Keşfedin


          Sadelikle şıklığı buluşturan tasarımların kullanıldığı kaban modelleri, günlük ve iş kıyafetleriyle birlikte kombinlenebildikleri için kışın favori ürünleri olarak dikkat çekiyor. Bu modeller arasında bulunan uzun kaban modelleri ise kış mevsiminin en soğuk günlerinde bedeninizin büyük bir bölümünü sardığı için tercih edilen seçenekler arasında. Kadın ve erkekler için ayrı ayrı tasarım ve modellere sahip olan uzun kabanlar, genellikle dizin altına kadar uzanan bir boyda oldukları için karlı ve yağmurlu havalarda kombinlerin vazgeçilmezi oluyor. Sadelikten yana olanların antrasit ve siyah renkli modellerini, desenli tasarımlardan hoşlananların ise renkli ve ekoselerle süslü modelleri tercih edebileceği uzun kabanlar arasından siz de tarzınızı yansıtacak ürünleri bulabilirsiniz. Fermuarlı, kuşaklı ve düğmeli modellere sahip olan uzun kabanlar ile kış aylarında bedeninizi soğuktan korurken tarzınızı da şıklıkla tamamlayabilirsiniz. Tüm bunlara ek olarak sadece tarzınıza hitap ettiği için de rahatlıkla giyebileceğiniz kaban modellerini Pierre Cardin’in uzun süreli kullanıma uygun olan seçenekleri arasından tercih edebilirsiniz.

          Siyah Kaban: Zamansız Bir Kış Parçası


          Sıradanlığı dikkat çekici kılan renklerden biri olan siyah, kış aylarında kabanlara da yakışan yegane renkler arasında dikkat çekiyor. Her şeyle kombinlenebilir özelliği olan siyah renk, kışla uyumlu havasıyla kaban ve mont modellerinde de oldukça fazla tercih ediliyor. Kadın ya da erkek fark etmeksizin her yaştan insanın dolabında örneğini görebileceğiniz siyah kabanlar kombinlerin kurtarıcı parçası olarak da biliniyor. Sade, düz, desenli ya da kürk detaylı modelleriyle göz kamaştıran siyah kabanlar kombininde klasik renkler kullanmayı sevenlerin yanı sıra farklı renkleri bütünleştirmek isteyenlerin de favorisi. Kadınlar için püskül ve kürk gibi detaylarla süslenen siyah kaban modelleri erkekler için daha sade ve şık tasarımlarla göze çarpıyor.

          Günlük hayatınızın her anında keyifle kullanabileceğiniz Pierre Cardin’in kaban ve mont modelleri uzun yıllar gardırobunuzda kalacak kış giyim ürünlerinden biri olacak.