Kategoriler

    Geçmiş Aramalar

      Arama Önerileri

        Geçmiş Aramalar

          Doğayla Randevu

          18 Eylül 2020

          Uzun ve yorucu bir yaz sezonunu geride bırakıp sonbahara yaklaşıyoruz. Bu geçişin tatlı rüzgarları eşliğinde kalabalıklardan uzaklaşarak doğaya karışmaya ne dersiniz? Yeşile yakın olmaya, maviye doymaya ihtiyaç duyanlar ve doğanın iyileştirici gücünden faydalanmak isteyenler için bazı aktiviteler derledik.

          Kamp Yapmak
          Kamp Yapmak

          Eylül ayı geldiğine göre doğanın içinde çadırları kurmanın vakti de geldi! Teknolojiden uzakta doğanın sesini dinlemenin ve yıldızlarla kaplanmış gökyüzünü keşfetmenin size çok iyi geleceğine emin olabilirsiniz. Bu anlarınıza eşlik edecek konforlu Pierre Cardin eşofman altlarını ve t-shirt’leri kamp çantanıza koymayı da unutmayın.

          Balık Tutmak
          Balık Tutmak

          Balık tutmak, arkadaşlarınızla ya da tek başınıza yapabileceğiniz en rahatlatıcı aktivitelerden biri. Sabretmenin tatlı zorluğu, bir göl veya denizin sakinleştirici etkisi ile birleşince tamamen dinlendiğinizi hissedebilirsiniz. Denize veya göle karşı güneşi batırırken Pierre Cardin pantolonlar ve mevsimlik montlar sizinle olsun, haydi rastgele!

          Doğa Yürüyüşü
          Doğa Yürüyüşü

          Doğa yürüyüşünün en ideal ve keyifli olduğu geçiş mevsimindeyiz! Fotoğraf çekmeyi de seviyorsanız, yürümek sizin için benzersiz bir yolculuğa ve keşfe dönüşebilir. Çünkü bu yolculukta, yeşilin binbir tonunu da görürsünüz; mavinin en güzel halini de… Pierre Cardin sweatshirt’ler ve ayakkabılar ise bu keşifte en iyi yol arkadaşınız olmak için sizi bekliyor.