Kategoriler

    Geçmiş Aramalar

      Arama Önerileri

        Geçmiş Aramalar

          Ceketleri T-shirt ve Gömleklerle Tamamlayın

          26 Nisan 2022

          Günlük veya özel hayatınızda şık kombinler yaratabilmek için dolabınızda birbiriyle uyumlu, tarzınıza hitap eden kullanışlı ürünler olması gerekir. Günün her anında kendini şık hissetmek isteyenler için hem şık hem de konfor vadeden birçok farklı giyim ürünü bulunmaktadır. Bu ürünler arasında erkeklerin de kadınların da rahatlıkla kullanabileceği ceket, gömlek ve t-shirtleri sıralamak yanlış olmaz. Kurtarıcı kombinler yaratabileceğiniz bu parçalar hem kolay hem de uzun süreli kullanım olanağı sağladığından her yaştan insanın dolabında örneklerine rastlayabileceğiniz ürünlerdendir. Pierre Cardin’in kombininizi tamamlarken sizi şık ve uyumlu hissettirecek ürünleriyle siz de dolabınıza ışıltı katabilir ve kendinizi ödüllendirebilirsiniz.


          Erkek Giyimde Gömlek Kombinleri

          Erkekler için vazgeçilmez üst giyim ürünlerinden biri olan erkek gömlekler, spor ve casual görünümlerde kullanılabilen ve oldukça fazla ürün çeşidine sahip olan parçalardan biri olarak dikkat çeker. Doğru parçalarla birleştiğinde rahat kombinler de oluşturabileceğiniz gömlek modelleri beden tipine, tarza ve kullanılacak alana göre değişkenlik gösterebilir. Günlük kombinlerde en sık kullanılan ürünlerden biri olan mavi erkek gömlek, desenli ve düz olarak çeşitlerini bulabileceğiniz oldukça fazla seçeneğe sahiptir. Dilerseniz bir kot pantolonla dilerseniz de slim fit bir ceket ve pantolonla kombinleyebileceğiniz mavi gömlekler her ortama uyum sağlayacak nadir ürünlerden biridir. Genellikle spor veya casual ayakkabılarla tamamlanan gömlek kombinlerinde dış giyim ürünü olarak da kaban ve deri ceketler ön plana çıkmaktadır. Bulunduğunuz mevsime göre farklı kumaş ve desen yapılarına sahip ürünleri bulabileceğiniz gömlek modelleri arasında kombininize ve hava koşullarına uygun olacak bir alternatif bulabilirsiniz. Örnek verecek olursak, kış aylarında gömlek kombinlerinde sıkça kullanılan ürünlerden biri olan ekose gömlekleri sade bir pantolon ve erkek ceketle birleştirerek uyumlu bir görünüm yakalayabilirsiniz. Bir diğer yandan yaz günlerinde kullanıma uygun olan erkek keten gömleği de bir bermuda şort veya kapri pantolonla birleştirerek şık ve rahat bir yaz kombini oluşturabilirsiniz.

          Spor Kombinlerde Kullanılan T-shirtler


          Spor kombinlerin vazgeçilmezi olan t-shirt modelleri, gündelik hayatta da sıkça tercih edilen üst giyim ürünlerinden biridir. Her parçayla tamamlayabileceğiniz, her kombine uyacak ürünlerden biri olan t-shirtler arasında en çok tercih edilen modellerin başında bisiklet yaka t-shirt gelmektedir. Spor t-shirt modellerinden de sıkça karşılaşabileceğiniz bu modeller ter emici bir yapıya sahip oldukları için antrenmanlarınıza sizi rahatsız etmeden eşlik eder. Dayanıklı kumaş çeşitleri kullanılarak hazırlanan spor t-shirtler arasında her cinsiyete ve beden tipine uyacak seçenekler bulmak mümkündür. Erkekler için özel olarak üretilen erkek t-shirt modelleri, desenli, düz veya baskılı gibi birçok farklı alternatife sahiptir. Spor günlerinizde gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz spor t-shirtleri Pierre Cardin’in kaliteli ürünleri arasından seçerek antrenmanlarınıza uyum sağlayacak bir spor kombini oluşturabilirsiniz.

          Klasik Giyimin Olmazsa Olmazları: Gömlekler


          Klasik parçalar denince akla ilk gelen ürünlerin başında gömlek, kazak ve t-shirt gibi herkesin dolabında örneğine rastlayacağınız giyim parçaları gelmektedir. Hem gündelik hem de özel gün kombinlerinde rahatlıkla kullanabileceğiniz bu parçalar, her yaştan insanın dolabında vazgeçilmez olan ürünlerdendir. Yüksek kalite ve konfora sahip olan bu ürünler arasında hem kadınlara hem de erkeklere uyacak birçok seçenek bulunmaktadır. Örnek verecek olursak erkeklerin dolabında olmazsa olmaz klasik parçalardan biri olan beyaz gömleklerden söz edebiliriz. Spor veya şık kombinlere ek olarak özel günlerde de tercih edilen beyaz gömlekler her kombinde kendisini belli eden üst giyim parçalarındandır. Kadın gömleklerinde esnek kullanım olanağı sunması sebebiyle de tercih edilen ürünlerden biri olan beyaz gömlekler, her mevsim kullanıma uygun olan ürünlerden biridir. Bir diğer yandan, casual görünümler için kadın t-shirt seçeneklerini de kadınların dolaplarında klasik parçalar arasında görmek mümkündür. Farklı renk ve modellerde triko kazakları da klasik parçalar arasında göstermek yanlış olmayacaktır. Mevsim geçişlerinde, günlük kombinlerde ve sosyal hayatınızda size eşlik edecek ürünlerden biri olan triko kazak seçeneklerini Pierre Cardin’de keşfederek klasik giyim ürünlerinize bir yenisini daha ekleyebilirsiniz.